Greitejant pradeda drebeti
Parašyta 2008 vasario 21 - 18:04
Parašyta 2008 vasario 21 - 18:09
ka tuo norejai pasakyt? siaip pas mane suvedimas neseniai darytas. gale stovi ''rastafkes'' ir truputi ties pasukiais galas plaukioja. daugiau niekoratu geometrija?
#23 Svečias_Kursis_*
Parašyta 2008 vasario 21 - 18:27
praktiskai beleka.ka tuo norejai pasakyt?
jeigu stovint nedreba, itarimu mazeja iki transmisijos. sankaba, pusasiai, pakabinamas guolis (vat tas tai megsta tokius fyntus)
Parašyta 2008 vasario 21 - 18:46
Parašyta 2008 vasario 21 - 19:05
Parašyta 2008 vasario 21 - 19:23
cia ne apie tai kalba. Gali varyti kad ir ant 200 km/h, bet niekas nedreba. Esme tame, kad dreba, kai dragini! Mano pvz. zmonai neiskilo problemu nei karto. O man vat iskyla, bo siknoj pastoviai lauzas kurenasi ir amziais niekur nespejuMano Xantijai vibracija prasidėdavo nuo 90km/h ir dingdavo ties120km/h,kol neilindau i greičių dėžę, ten pakeičiau diskatorių, diferencialą ir diskeli, kaip ranka nuėmė.
Šį pranešimą redagavo Cr: 2008 vasario 21 - 19:24
Parašyta 2008 vasario 21 - 21:12
Parašyta 2008 vasario 21 - 21:30
tikrino ir neburtininkai - pagalves sveikos ir duodant gazo variklis nesivarto tikrai. ka dar siulai? gal su montiruote tam paciam burtininkui kuris nepasake, kad paduska plysus?Klausykit, "burtininkai", ar sunku montiruotę nusitvėrus tas paduškas patikrint? Nemoki pats, tai duok meistrams červoncą uždirbt...
Jei nors viena paduška gerai paplyšus, vibracija ištampo sveikąsias, o tada (kai gerai paduodi gazo) net kaminas dugnan baladoja...
Pradžioj pasitikrint reiktų paprasčiausią variantą, tik vėliau mastyt apie sankabą.
Parašyta 2008 vasario 21 - 22:04
Žinai teko matyt tokį vaizdelį: atvažiavo žmogelis servisan, sako - tik vakar TA praėjau, bet man kažkas priekyje barška. Pakėlė jo mašiniuką, o gi iš sailenblokų - skutai. Va tau ir profesionalas TA mechanikas...tikrino ir neburtininkai - pagalves sveikos ir duodant gazo variklis nesivarto tikrai. ka dar siulai? gal su montiruote tam paciam burtininkui kuris nepasake, kad paduska plysus?
Daug tokių mačiau, kai nežino kurion vieton montiruotę įremt ir kurion pusėn paverst. Kas dabar servisuose dirba matėt? Vienas antras nusimanantis ir visa gauja atgrubnagių...
Parašyta 2008 vasario 21 - 22:15
man TA taip buvo visas ratas vaiksciojo, o TA ne snypst nepasakeŽinai teko matyt tokį vaizdelį: atvažiavo žmogelis servisan, sako - tik vakar TA praėjau, bet man kažkas priekyje barška. Pakėlė jo mašiniuką, o gi iš sailenblokų - skutai. Va tau ir profesionalas TA mechanikas...
tikrino ir neburtininkai - pagalves sveikos ir duodant gazo variklis nesivarto tikrai. ka dar siulai? gal su montiruote tam paciam burtininkui kuris nepasake, kad paduska plysus?
Daug tokių mačiau, kai nežino kurion vieton montiruotę įremt ir kurion pusėn paverst. Kas dabar servisuose dirba matėt? Vienas antras nusimanantis ir visa gauja atgrubnagių...
del problemos tai pakabinamas bus ziurek kad kardanas nenulektu, kaip mums praeita kelione
Parašyta 2008 vasario 21 - 23:17
Parašyta 2008 vasario 21 - 23:54
o mano tai matyt feisas nepatinka, tad visada taip iskrato, kad nu ir nx. Masina pries tai pravarau servize, o TA is pirmo karto niekad nepraeinuman TA taip buvo visas ratas vaiksciojo, o TA ne snypst nepasake
del problemos tai pakabinamas bus ziurek kad kardanas nenulektu, kaip mums praeita kelione
Gal galetum placiau apie ta pakabinama guoli (kur randasi ir kas buvo nutike?)
Parašyta 2008 vasario 22 - 00:36
nezinau ar toks daiktas isvis yra pas priekiu varomus auto, bet va pas traliuka buvo du pakabinami.. vienas is ju issitryne ir kardanas pradejo musti per kebula.. jei ne fakin ZOLL'iai tai butumem "datrauke" iki danijos, bet deja po paskutinio sustojimo patikrinimui, bame isibegejant luzo kardano ausis ir visas kardanas issoko pasivaiksciojimui zodziu nusikrovem aude ir su ja tempem traliuka iki pirmo parkingo ot zj#s kelione turejomo mano tai matyt feisas nepatinka, tad visada taip iskrato, kad nu ir nx. Masina pries tai pravarau servize, o TA is pirmo karto niekad nepraeinu
man TA taip buvo visas ratas vaiksciojo, o TA ne snypst nepasake
Gal galetum placiau apie ta pakabinama guoli (kur randasi ir kas buvo nutike?)
Parašyta 2008 vasario 22 - 08:26
Parašyta 2008 vasario 22 - 13:53
Parašyta 2008 vasario 22 - 14:02
O gal koks cilindras nelabai nori dirbti? Kaip ten reikalai su zhvakem, laidais, purkshtukais?stovint nedreba. truputi spustelejus pradeda drebeti. atrodo net isibegeti normaliai negali
© J. Erlickas
Parašyta 2008 vasario 22 - 14:08
neseniai dariau varyklio diagnoze,tai viskas ciki buvo. o siaip tikrai pajausciau jei nedirbtu koks cilindras. zvakes taip pat keistosO gal koks cilindras nelabai nori dirbti? Kaip ten reikalai su zhvakem, laidais, purkshtukais?
Šį pranešimą redagavo BadBoy: 2008 vasario 22 - 14:09
Parašyta 2008 vasario 22 - 14:16
#39 Svečias_Kursis_*
Parašyta 2008 vasario 22 - 15:00
guolis yra ilgajame pusasyje. anas laikosi i reduktoriu, tada kabo ant pakabinamo guolio, tada ateina i granata. kai pakabinamas issimala, prie apkrovos atsiranda vibracija. lengva patikrinti is apacios.Gal galetum placiau apie ta pakabinama guoli (kur randasi ir kas buvo nutike?)
P.S. del tepalo dezese - sv. tiesa. nebent papildyti, jei varva.
Šį pranešimą redagavo Kursis: 2008 vasario 22 - 15:07
Parašyta 2008 vasario 22 - 15:01
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0