Eismo įvykis
#61 Svečias_spirgiz_*
Parašyta 2007 vasario 13 - 11:10
Parašyta 2007 vasario 13 - 11:36
#63 Svečias_spirgiz_*
Parašyta 2007 vasario 13 - 11:54
Parašyta 2007 vasario 13 - 12:12
tai cia, tipo, kartu dega zalia abiem? reiketu specialiai patikrinti:) jei tu vaziavai per raudona vadinasi ir ji vaziavo?gali but kad cia ta situacija kai kylant narbuto g. dega zalia rodykle i desine ir tuo paciu zalias signalas vaziuojant laisves pr. Ten daug kas issiduria ir nepraleidineja laisves pr. vaziuojanciu
#65 Svečias_Armadillo_*
Parašyta 2007 vasario 13 - 12:36
Na ten is tikruju kartais zalia gali degti tiek atvaziuojantiem nuo narbuto, tiek nuo laisves pr. Kad tik nebutum kaip tik ant tokio momento uztaikes.. :/akurat ;) vaziavau laisves pr.. o moteriske is visos dusios man i galines dureles
#66 Svečias_spirgiz_*
Parašyta 2007 vasario 13 - 12:47
#67 Svečias_Tomekas_*
Parašyta 2007 vasario 13 - 12:54
Parašyta 2007 vasario 13 - 12:56
#69 Svečias_spirgiz_*
Parašyta 2007 vasario 13 - 13:02
daviau skelbima i 15min, taciau jokiu rezultatu.. O "savu" liudininku nelabai noriu siusti.. snekejau su rimtais teisininkais, tai uz melagingu parodymu davima gresia netgi baudziamoji atsakomybe (iki 3 metu nelaisves )..yra toks budas liudininkams susirasti. pas mane panasi sutuacija senokai buvo, kai turejau liudininkus, liudijusius uz mane, kurie po to persigalvojo ir pranese nieko nemate. Duoti skelbima i laikrasti, aceit atsiliepkit liudininkai, kas mate toki ir toki autoiviki vykusi ten ir tada. Tada pagalskelbima atsiliepia pora pazystamu ir paliudija tavo naudai.
as tiesa tuo nepasinaudojau. kalti likom abu eismo ivykio dalyviai, kas greiciausiai gresia ir tavo atveju.
#70 Svečias_spirgiz_*
Parašyta 2007 vasario 13 - 13:05
sutinku - kelyje visada reikia buti budriam bet vaziuojantiems laisves pr. pirmenybe bet kokiu atveju.. beje, daviau patarima pareigunams.. kadangi ten ivyksta nemazai autoivykiu, pasiuliau irengti vaizdo kameras sioje sankryzojeTa deganti zalia rodykle gyn del pesciuju yra ir tiek . Nes jei kabetu ten paprasta zalia rodykle prie raudonos ten niekas gyevenime ju nepraleistu. O taip ir buna kad uzsidega sekcija sukti i desine o is laisves prospekto dega zalia vaziuojantiem tiesiai. Reikia but budriam toje sankryzoje ne tik kukant i desine is narbuto bet ir vaziuojant tiesiai is laisves prospektu.
Parašyta 2007 vasario 13 - 13:32
Parašyta 2007 vasario 13 - 13:37
#73 Svečias_Tomekas_*
Parašyta 2007 vasario 13 - 13:40
Parašyta 2007 vasario 13 - 13:41
Net susimąsčiau.... Reikės atlikti stebėjimus ir nustatysiu. ;)trecioji akis tik blondinems pasitaikius atsiveria? ;)
#75 Svečias_Tomekas_*
Parašyta 2007 vasario 13 - 13:42
kodel melagingi, jei tu nekaltas. buvau, maciau. kas kokiu budu sugebes irodyti, kad tavo draugo (kaimyno, dedes, tetos) ten nebuvo????? Juolab, kad keturiems menesiams praejus, galima ir kai kokias smulkmenas pamirsti, nieks nesikabinesdaviau skelbima i 15min, taciau jokiu rezultatu.. O "savu" liudininku nelabai noriu siusti.. snekejau su rimtais teisininkais, tai uz melagingu parodymu davima gresia netgi baudziamoji atsakomybe (iki 3 metu nelaisves )..yra toks budas liudininkams susirasti. pas mane panasi sutuacija senokai buvo, kai turejau liudininkus, liudijusius uz mane, kurie po to persigalvojo ir pranese nieko nemate. Duoti skelbima i laikrasti, aceit atsiliepkit liudininkai, kas mate toki ir toki autoiviki vykusi ten ir tada. Tada pagalskelbima atsiliepia pora pazystamu ir paliudija tavo naudai.
as tiesa tuo nepasinaudojau. kalti likom abu eismo ivykio dalyviai, kas greiciausiai gresia ir tavo atveju.
#76 Svečias_spirgiz_*
Parašyta 2007 vasario 13 - 15:00
na taip.. is dalies nemelagingi blogiausiu atveju galima imtis sio ivykiu posukiokodel melagingi, jei tu nekaltas. buvau, maciau. kas kokiu budu sugebes irodyti, kad tavo draugo (kaimyno, dedes, tetos) ten nebuvo????? Juolab, kad keturiems menesiams praejus, galima ir kai kokias smulkmenas pamirsti, nieks nesikabines
daviau skelbima i 15min, taciau jokiu rezultatu.. O "savu" liudininku nelabai noriu siusti.. snekejau su rimtais teisininkais, tai uz melagingu parodymu davima gresia netgi baudziamoji atsakomybe (iki 3 metu nelaisves )..yra toks budas liudininkams susirasti. pas mane panasi sutuacija senokai buvo, kai turejau liudininkus, liudijusius uz mane, kurie po to persigalvojo ir pranese nieko nemate. Duoti skelbima i laikrasti, aceit atsiliepkit liudininkai, kas mate toki ir toki autoiviki vykusi ten ir tada. Tada pagalskelbima atsiliepia pora pazystamu ir paliudija tavo naudai.
Parašyta 2007 vasario 13 - 15:06
O ka jei ta bobulka atsives visa savo cecha (30-40 karingu babciu), kurios "kaip tik tada ejo is ekskursijos"?na taip.. is dalies nemelagingi blogiausiu atveju galima imtis sio ivykiu posukio
Parašyta 2007 vasario 13 - 15:08
#79 Svečias_spirgiz_*
Parašyta 2007 vasario 13 - 15:09
#80 Svečias_spirgiz_*
Parašyta 2007 vasario 13 - 15:10
pataisau.. JI suko.. JI kaltaJei sukai dešinėn degant tik žaliai rodyklei - tu vienareikšmiškai kaltas.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0