Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Karas keliuose

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 662

#221 MKS999

MKS999
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:peugeot 605 2.0T

Parašyta 2009 sausio 30 - 10:28

Nekariaukim , vaziuokim nesinervuodami ir nestabdydami. Jei ir naglai uzlindai ijunk avarinius, padekok zmogui , kad paliko tau plyseli. Ir greicio nevirsykim daugiau kaip 10 km/val. Ir pesciuosius praleiskim, kai jiems dega zalia. Daugiau pagarbos vieni kitiem , ir supraskim , kad ne visiem lemta tapt gerais vairuotojais, todel neverta eikvot nervu ir be reikalo plustis.
  • 0
806 ir 206 DALIMIS

Ne viskas auksas, kas auksu žiba, bet kas smirda šūdu, tikrai yra šūdas!

#222 Pilotas

Pilotas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kazkur cia
  • Automobilis:Valdiskas

Parašyta 2009 sausio 30 - 12:48

:D Jau del Klaipedos vairuotoju tai tyliu,arba man taip sekasi,tik ivaziaves i miesta iskart papuolu i avarines situacijas,ypac zieduose,pastoviai koks balvonas uzkisa ,uzlenda,myga nezmoniskai ant stabdziu ar dar kitaip . Klaipedoj nera kur moket vaziuot,nes ten trys tiesios gatves ,uztai ir vaziuot 70% vairuotoju nemoka . Kaune visi vaziuoja naglai ir nieks niekam netrukdo, Vilniui visi vaziuoja gerai ir kulturos dvigubai daugiau uz kauniecius turi . Nelieciant beprociu ir begalviu... :blush:

Taip pas mus trys tiesios gatves, bet ne duobetos, gal todel ir nevazinejame kaip be smegenu ;)
  • 0
Begalybė - tai neapibrėžtinė matematinė konstanta, apibrėžiama, kaip funcD()=max(N/0). Liaudiškas pavadinimas "Daxuja" reiškia šios funkcijos priartėjimą prie galutinės išraiškos

#223 Bildas

Bildas
  • Senbuviai
  • Automobilis:P406 2.2 HDi universalas

Parašyta 2009 sausio 30 - 14:26

Nekariaukim , vaziuokim nesinervuodami ir nestabdydami. Jei ir naglai uzlindai ijunk avarinius, padekok zmogui , kad paliko tau plyseli.

O kaip pavadinti, kai pamato, kad tu lendi i plyseli visais signalais prasydamas, ir pradeda spaust gaza, pypsint ir sviesom mirkset?
As prisimerkiau, perzegnoju auto skardas ir vis tiek lindau. Cia zinoma man pirma karta gyvenime turbut buvo kad taip piktybiskai neleistu, ne viena bet trys furos viena paskui kita ir ne tik mane, bet visus bandancius sy manevra atlikt. O kai isirikiuoji, tai po to net nebezinai ar dekot.

Paprastai 95 proc uzleodzia, o jiems zinoma padekoju.

P.S. Buvo tamsu ir neturejau galimybes iziuret numerius. Nes vis norisi abejot, kad tai buvo lietuviai...

Šį pranešimą redagavo Bildas: 2009 sausio 30 - 14:27

• 0

#224 Pilotas

Pilotas
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2009 sausio 30 - 15:02

O kaip pavadinti, kai pamato, kad tu lendi i plyseli visais signalais prasydamas, ir pradeda spaust gaza, pypsint ir sviesom mirkset?
As prisimerkiau, perzegnoju auto skardas ir vis tiek lindau. Cia zinoma man pirma karta gyvenime turbut buvo kad taip piktybiskai neleistu, ne viena bet trys furos viena paskui kita ir ne tik mane, bet visus bandancius sy manevra atlikt. O kai isirikiuoji, tai po to net nebezinai ar dekot.

P.S. Buvo tamsu ir neturejau galimybes iziuret numerius. Nes vis norisi abejot, kad tai buvo lietuviai...

Pipynes signalas ar tai sviesu mirksejimas tau nesuteikia pranasumo ir pirmenybes, reikia paprasciausiai apie persirikiavima galvoti anksciau ir nesudarytum bereikalingu problemu nei sau, nei kitam.

Šį pranešimą redagavo Pilotas: 2009 sausio 30 - 18:28

• 0
Begalybė - tai neapibrėžtinė matematinė konstanta, apibrėžiama, kaip funcD()=max(N/0). Liaudiškas pavadinimas "Daxuja" reiškia šios funkcijos priartėjimą prie galutinės išraiškos

#225 Bildas

Bildas
  • Senbuviai
  • Automobilis:P406 2.2 HDi universalas

Parašyta 2009 sausio 30 - 15:32

Ar sakiau kad as mirksejau ar pypinau. Pypino trys furos viena paskui kita kurios nenorejo nieko i tarpus tarp ju ar pries jas isileist. <_<
  • 0

#226 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Parašyta 2009 sausio 30 - 16:46

Kiek teko su tokiais susidurti (kai vazhiuoja sulipe ir lenkiant neisileidzia) visais atvejais buvo latvishki numeriai. :ph34r:
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#227 MKS999

MKS999
  • Senbuviai

Parašyta 2009 sausio 30 - 17:29

Ziaurus tas karas, siandien prie mano akiu Vw transporteris vos nenusinese moters su dukra per pesciuju pereja, ten net ne milimetrai buvo, mikronai, kaip ta motina spejo truktelt dukra atgal neisivaizduoju. Soko kaip akis isdegusios i pereje nes priesais mane stabtelejo praleist, o kad i kaire nuo saves paziuret, o ten transporteris ateina nestabdydamas, dukra jau zingsniu priekije buvo, kaip ta motina sugebejo ja truktelt atgal ? Matyt kazkoks 6 jausmas ne kitaip. Negaliu , kaip taip savo gyvybes nebrangint ir nieko nemastyt.
  • 0
806 ir 206 DALIMIS

#228 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2009 sausio 31 - 14:22

Kiek teko su tokiais susidurti (kai vazhiuoja sulipe ir lenkiant neisileidzia) visais atvejais buvo latvishki numeriai. :ph34r:

zirgas galvas ir furistas - pats blogiausias derinys :ph34r: Ne karta tenka kelyje Kaunas-Ma susitikti... Viena karta 8 tokios furos vaziavo ir nieko neileidinejo. Bandziau lenkt, bet teko po 4 isiterpti nes masina is priekio buvo. Tai buvau spaudziamas ir ilgom sviesom isprasytas... Pyderai :mad: Ir tu pavyzdziu yra ne vienas... Suprantu kad jiems hemorojus po tiek valandu vaziuojant yra, bet kitu kelyje negerbti yra labai negarbinga... :ph34r: Aisku yra zmoniu ir tarp ju kurie pasitraukia i sona ar posuki parodo, kad gali lenkti. tokiems visada atsidekoju pamirksedamas avariniu, bet tai buna labai retai... -_-
  • 0
Roots to roots

#229 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2009 vasario 01 - 04:55

...zirgas galvas ir furistas - pats blogiausias derinys ...

... kad kiek mačiau zirgagalviškais numariais, tai vairuoklis - rusakalbis....
...nu man tai px, aš ne nacionalistas.... <_<
  • 0
... labai piktas diedas...

#230 Svečias_Hausas_*

Svečias_Hausas_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 vasario 01 - 09:25

Tik isvaziuodani i gatves, jau tampame potencialiais zudikais ir savizudziais :ph34r: Tad mano nuomone, nereikia sito pamirsti nei vienai sekundei vairuojant automobili. Kad ir geru oru, placiu keliu vaziuodami, mes negalime buti tikri, kad nesprogs padanga. .
  • 0

#231 Pilotas

Pilotas
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2009 vasario 01 - 12:12

Tik isvaziuodani i gatves, jau tampame potencialiais zudikais ir savizudziais :ph34r: Tad mano nuomone, nereikia sito pamirsti nei vienai sekundei vairuojant automobili. Kad ir geru oru, placiu keliu vaziuodami, mes negalime buti tikri, kad nesprogs padanga. .

Jei tavo pateiktu pavyzdziu vadovautis iskyla paprastas klausimas, o kur tada saugu?
  • 0

#232 Prokuror

Prokuror
  • Nariai
  • Automobilis:206 hdi 9-5 Aero

Parašyta 2009 vasario 01 - 23:10

Jei tavo pateiktu pavyzdziu vadovautis iskyla paprastas klausimas, o kur tada saugu?

Plec, Pilote, ar Tu orientuojiesi į savo dvasinį bendravardį? Kas link Vyriausybės veiksmų - tai jie visad loxai, vargšų skriaudėjai, nieko apie gyvenimą nesuprantantys. O kai kalba apie KET - tai Tu vienintelis erelius-džigitas, kuris geriausiai žino, kaip jham važiuoti, ir kad aplinku vivi pencinyyyykai arba moteryyyys?
  • 0

Pilkas šeimyninis lėktuvas, 250 arklių
Vyšninis miesto kibiriukas

Žalias šeimyninis autobusas - ex

Vynas pasenęs, sūris supelijęs, mašina be stogo - ex
Pilkas kūpas pagal amžių - ex
Mėlynas kūpas ne pagal amžių - ex

Mėlynas limuzinas - jaunuoliškai ir klubinei pradžiai - ex

#233 Svečias_Hausas_*

Svečias_Hausas_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 vasario 02 - 08:12

Niekada nera ir nebus saugu, jei bent kiek leisi sau atsipalaiduoti ir uzsimirsti vairuodamas. Galime tik tobulinti igudzius uzdarose trasose ar aikstelese, laikytis KET, kad butu saugiau mums ir kitiems, bet saugu 100 proc. niekada nebus.
Cia mano asmenine nuomone, kuria stengiuosi vadovautis.
  • 0

#234 sizus

sizus
  • Senbuviai
  • Vieta:9600 Års
  • Automobilis:406 2.2(sold),307 T6 1.6 hdi;307 T5 2.0 hdi;307 T5 1.6 hdi

Parašyta 2009 vasario 06 - 18:26

http://www.youtube.c...re=channel_page
kazin kas kaltas sitoj situacijoj....
  • 0

#235 Svečias_legalus406_*

Svečias_legalus406_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 vasario 06 - 18:56

Dėl šito buvo teismas bet kaip baiges primiršau jau. Man lb keista kai jus valdžios nustatyta greičio riba laikot saugia. Lituvoje jau ne karta keisti kreicio ribojimai, ir ar tai reiskia, kad pries tai vazinejom nesaugiai. Yra daugelis šaliu kur autoavariju mažiau bet leistini greičiai didesni, ar tai reiškia kad mes blogiau vairuojam už kitus. Kas galvos ant pečiu neturi tai ir netures-ar 90 km/h leistina bus ar 110. Protingi žmones nusistato savo saugia riba, vieniem ji 70 km/h buna kitiem 120.
  • 0

#236 tomaskas

tomaskas
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 1.6 HDI

Parašyta 2009 vasario 06 - 19:15

http://www.youtube.c...re=channel_page
kazin kas kaltas sitoj situacijoj....

Man rods visai neseniai taksistą išteisino.
  • 0
Дураков очень мало, но они расставленны так грамотно, что встречаются на каждом шагу...

#237 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Parašyta 2009 vasario 06 - 21:40

ir issitraukiat visokias senas istorijas :lol: :rolleyes: :blush:
  • 0
kažkaip.....

#238 MKS999

MKS999
  • Senbuviai

Parašyta 2009 vasario 06 - 23:32

Ir tai dar karta irodo , kad negali jaustis saugus net vaziuodamas pagrindiniu keliu, ar degant zaliam sviesaforui. Nes nezinai, kas gali nutikt sekancia sekunde. Karas vyko, vyksta ir vyks, cia nieko nepakeisi. Tik sumazint auku skaiciu galima ir nera taip sudetinga. Reik tik vadovautis 3 pagrindinemis taisyklemis. 1. Ismok reguoti i kitus eismo dalyvius, nes ne viskas priklauso nuo taves .(pro tingo zmogaus patarimas , aciu jam) 2. Gerk tiek , kad smigtum, nes dauguma avariju ivyksta kai truksta, tada vaziuojama ieskot dar , panu ar nuotykiu.(draugelio patarimas) 3. Vaziuok taip, kad nereiketu kviest greitosios. (vieno "britvininko" priezodis) Taigi vadovaujus jomis jau senai ir jauciu, kad mirsiu lovoj apsimyzes. Linkiu ir jums to pacio.
  • 0
806 ir 206 DALIMIS

#239 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Parašyta 2009 vasario 06 - 23:44

Ir tai dar karta irodo , kad negali jaustis saugus net vaziuodamas pagrindiniu keliu, ar degant zaliam sviesaforui. Nes nezinai, kas gali nutikt sekancia sekunde.
Karas vyko, vyksta ir vyks, cia nieko nepakeisi. Tik sumazint auku skaiciu galima ir nera taip sudetinga.
Reik tik vadovautis 3 pagrindinemis taisyklemis.
1. Ismok reguoti i kitus eismo dalyvius, nes ne viskas priklauso nuo taves .(pro tingo zmogaus patarimas , aciu jam)
2. Gerk tiek , kad smigtum, nes dauguma avariju ivyksta kai truksta, tada vaziuojama ieskot dar , panu ar nuotykiu.(draugelio patarimas)
3. Vaziuok taip, kad nereiketu kviest greitosios. (vieno "britvininko" priezodis)

Taigi vadovaujus jomis jau senai ir jauciu, kad mirsiu lovoj apsimyzes. Linkiu ir jums to pacio.

Na antras ir tretchias tokie nekonkretus. Ash vadovaujuosi vienu:
- Kelyje visi vairuoja prasciau uzh mane, bet ash vairuoju dar prasciau. :D
Na jei neishsprendzhiamas kazusas, tai ilgai aishkinti tikrai tingesiu. Esme pasitiket savim ir nepasitiket niekuom, bet jokiu budu nepervertinti savo sugebejimu.
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#240 Pilotas

Pilotas
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2009 vasario 07 - 14:29

Plec, Pilote, ar Tu orientuojiesi į savo dvasinį bendravardį? Kas link Vyriausybės veiksmų - tai jie visad loxai, vargšų skriaudėjai, nieko apie gyvenimą nesuprantantys. O kai kalba apie KET - tai Tu vienintelis erelius-džigitas, kuris geriausiai žino, kaip jham važiuoti, ir kad aplinku vivi pencinyyyykai arba moteryyyys?

Atvesai? Kalbu is savo patirties ir neisvedineju cia jokiu teoriju. Norite pazaboti kara keliuose, pradekite nuo saves.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0