Karas keliuose
Parašyta 2009 sausio 30 - 10:28
Ne viskas auksas, kas auksu žiba, bet kas smirda šūdu, tikrai yra šūdas!
Parašyta 2009 sausio 30 - 12:48
Taip pas mus trys tiesios gatves, bet ne duobetos, gal todel ir nevazinejame kaip be smegenu ;)
Jau del Klaipedos vairuotoju tai tyliu,arba man taip sekasi,tik ivaziaves i miesta iskart papuolu i avarines situacijas,ypac zieduose,pastoviai koks balvonas uzkisa ,uzlenda,myga nezmoniskai ant stabdziu ar dar kitaip . Klaipedoj nera kur moket vaziuot,nes ten trys tiesios gatves ,uztai ir vaziuot 70% vairuotoju nemoka . Kaune visi vaziuoja naglai ir nieks niekam netrukdo, Vilniui visi vaziuoja gerai ir kulturos dvigubai daugiau uz kauniecius turi . Nelieciant beprociu ir begalviu...
Parašyta 2009 sausio 30 - 14:26
O kaip pavadinti, kai pamato, kad tu lendi i plyseli visais signalais prasydamas, ir pradeda spaust gaza, pypsint ir sviesom mirkset?Nekariaukim , vaziuokim nesinervuodami ir nestabdydami. Jei ir naglai uzlindai ijunk avarinius, padekok zmogui , kad paliko tau plyseli.
As prisimerkiau, perzegnoju auto skardas ir vis tiek lindau. Cia zinoma man pirma karta gyvenime turbut buvo kad taip piktybiskai neleistu, ne viena bet trys furos viena paskui kita ir ne tik mane, bet visus bandancius sy manevra atlikt. O kai isirikiuoji, tai po to net nebezinai ar dekot.
Paprastai 95 proc uzleodzia, o jiems zinoma padekoju.
P.S. Buvo tamsu ir neturejau galimybes iziuret numerius. Nes vis norisi abejot, kad tai buvo lietuviai...
Šį pranešimą redagavo Bildas: 2009 sausio 30 - 14:27
Parašyta 2009 sausio 30 - 15:02
Pipynes signalas ar tai sviesu mirksejimas tau nesuteikia pranasumo ir pirmenybes, reikia paprasciausiai apie persirikiavima galvoti anksciau ir nesudarytum bereikalingu problemu nei sau, nei kitam.O kaip pavadinti, kai pamato, kad tu lendi i plyseli visais signalais prasydamas, ir pradeda spaust gaza, pypsint ir sviesom mirkset?
As prisimerkiau, perzegnoju auto skardas ir vis tiek lindau. Cia zinoma man pirma karta gyvenime turbut buvo kad taip piktybiskai neleistu, ne viena bet trys furos viena paskui kita ir ne tik mane, bet visus bandancius sy manevra atlikt. O kai isirikiuoji, tai po to net nebezinai ar dekot.
P.S. Buvo tamsu ir neturejau galimybes iziuret numerius. Nes vis norisi abejot, kad tai buvo lietuviai...
Šį pranešimą redagavo Pilotas: 2009 sausio 30 - 18:28
Parašyta 2009 sausio 30 - 15:32

Parašyta 2009 sausio 30 - 16:46
Kiek teko su tokiais susidurti (kai vazhiuoja sulipe ir lenkiant neisileidzia) visais atvejais buvo latvishki numeriai.O kaip pavadinti, kai pamato, kad tu lendi i plyseli visais signalais prasydamas, ir pradeda spaust gaza, pypsint ir sviesom mirkset?

© J. Erlickas
Parašyta 2009 sausio 30 - 17:29
Parašyta 2009 sausio 31 - 14:22
zirgas galvas ir furistas - pats blogiausias derinysKiek teko su tokiais susidurti (kai vazhiuoja sulipe ir lenkiant neisileidzia) visais atvejais buvo latvishki numeriai.

Parašyta 2009 vasario 01 - 04:55
... kad kiek mačiau zirgagalviškais numariais, tai vairuoklis - rusakalbis.......zirgas galvas ir furistas - pats blogiausias derinys ...
...nu man tai px, aš ne nacionalistas....

Svečias_Hausas_*
Parašyta 2009 vasario 01 - 09:25

Parašyta 2009 vasario 01 - 12:12
Jei tavo pateiktu pavyzdziu vadovautis iskyla paprastas klausimas, o kur tada saugu?Tik isvaziuodani i gatves, jau tampame potencialiais zudikais ir savizudziais
Tad mano nuomone, nereikia sito pamirsti nei vienai sekundei vairuojant automobili. Kad ir geru oru, placiu keliu vaziuodami, mes negalime buti tikri, kad nesprogs padanga. .
Parašyta 2009 vasario 01 - 23:10
Plec, Pilote, ar Tu orientuojiesi į savo dvasinį bendravardį? Kas link Vyriausybės veiksmų - tai jie visad loxai, vargšų skriaudėjai, nieko apie gyvenimą nesuprantantys. O kai kalba apie KET - tai Tu vienintelis erelius-džigitas, kuris geriausiai žino, kaip jham važiuoti, ir kad aplinku vivi pencinyyyykai arba moteryyyys?Jei tavo pateiktu pavyzdziu vadovautis iskyla paprastas klausimas, o kur tada saugu?
Pilkas šeimyninis lėktuvas, 250 arklių
Vyšninis miesto kibiriukas
Žalias šeimyninis autobusas - ex
Vynas pasenęs, sūris supelijęs, mašina be stogo - ex
Pilkas kūpas pagal amžių - ex
Mėlynas kūpas ne pagal amžių - ex
Mėlynas limuzinas - jaunuoliškai ir klubinei pradžiai - ex
Svečias_Hausas_*
Parašyta 2009 vasario 02 - 08:12
Niekada nera ir nebus saugu, jei bent kiek leisi sau atsipalaiduoti ir uzsimirsti vairuodamas. Galime tik tobulinti igudzius uzdarose trasose ar aikstelese, laikytis KET, kad butu saugiau mums ir kitiems, bet saugu 100 proc. niekada nebus.Jei tavo pateiktu pavyzdziu vadovautis iskyla paprastas klausimas, o kur tada saugu?
Cia mano asmenine nuomone, kuria stengiuosi vadovautis.
Parašyta 2009 vasario 06 - 18:26
Svečias_legalus406_*
Parašyta 2009 vasario 06 - 18:56
Parašyta 2009 vasario 06 - 19:15
Man rods visai neseniai taksistą išteisino.http://www.youtube.c...re=channel_page
kazin kas kaltas sitoj situacijoj....
Parašyta 2009 vasario 06 - 21:40

Parašyta 2009 vasario 06 - 23:32
Parašyta 2009 vasario 06 - 23:44
Na antras ir tretchias tokie nekonkretus. Ash vadovaujuosi vienu:Ir tai dar karta irodo , kad negali jaustis saugus net vaziuodamas pagrindiniu keliu, ar degant zaliam sviesaforui. Nes nezinai, kas gali nutikt sekancia sekunde.
Karas vyko, vyksta ir vyks, cia nieko nepakeisi. Tik sumazint auku skaiciu galima ir nera taip sudetinga.
Reik tik vadovautis 3 pagrindinemis taisyklemis.
1. Ismok reguoti i kitus eismo dalyvius, nes ne viskas priklauso nuo taves .(pro tingo zmogaus patarimas , aciu jam)
2. Gerk tiek , kad smigtum, nes dauguma avariju ivyksta kai truksta, tada vaziuojama ieskot dar , panu ar nuotykiu.(draugelio patarimas)
3. Vaziuok taip, kad nereiketu kviest greitosios. (vieno "britvininko" priezodis)
Taigi vadovaujus jomis jau senai ir jauciu, kad mirsiu lovoj apsimyzes. Linkiu ir jums to pacio.
- Kelyje visi vairuoja prasciau uzh mane, bet ash vairuoju dar prasciau.

Na jei neishsprendzhiamas kazusas, tai ilgai aishkinti tikrai tingesiu. Esme pasitiket savim ir nepasitiket niekuom, bet jokiu budu nepervertinti savo sugebejimu.
© J. Erlickas
Parašyta 2009 vasario 07 - 14:29
Atvesai? Kalbu is savo patirties ir neisvedineju cia jokiu teoriju. Norite pazaboti kara keliuose, pradekite nuo saves.Plec, Pilote, ar Tu orientuojiesi į savo dvasinį bendravardį? Kas link Vyriausybės veiksmų - tai jie visad loxai, vargšų skriaudėjai, nieko apie gyvenimą nesuprantantys. O kai kalba apie KET - tai Tu vienintelis erelius-džigitas, kuris geriausiai žino, kaip jham važiuoti, ir kad aplinku vivi pencinyyyykai arba moteryyyys?
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0