Peršokti prie turinio

Nuotrauka

MAČIAU KLUBIETĮ...

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3010

#1701 Gerulis

Gerulis
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:2 Peugeot 405 Mi 16

Parašyta 2009 sausio 15 - 00:02

Daznokai matau buvusy virzin bolida mi 16 , ir kiek patebejau paliktas buna invalidam skirtose vietose,bet paziurejus y savininka,nepasakyciau, kad invalidas nebent p....,ir siandien pastebejau prie senuku kaune draugystes gatveje,nors aplinkui pilna laisvos vietos,geriau jis nusimtu klubo atributika  :mad:

ko cia puolat turiu as ta grupe... ir senukuose aikstelej pirmose 3 eilese nebuvo nei vienos laisvos vietos net paciam kampe kur geltonos linijos nubraizytos tai kad nesimalt po ta aikstele ir numeciau ten... tai db jei turiu teise ten statyt tai db reik baidytis klubieciu paparaciu? :lol: kai yra laisvesniu vietu aplink tikrai nesinaudoju sia privilegija...

Šį pranešimą redagavo Gerulis: 2009 sausio 15 - 00:04

• 0
Šimtas ne greitis, stulpas ne kliutis...

#1702 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2009 sausio 15 - 07:59

ko cia puolat turiu as ta grupe...

uzsidek zenkla ir niekas nepuls. Mano abu tevai turi grupes, bet tevas kadangi zenklo neuzsidejes tai niekad ir nestato....
  • 0
Roots to roots

#1703 nereo

nereo
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas-Eiguliai, Šiauliai-Dainai
  • Automobilis:Peugeot 107 Trendy 2-tronic

Parašyta 2009 sausio 15 - 08:12

ko cia puolat turiu as ta grupe... ir senukuose aikstelej pirmose 3 eilese nebuvo nei vienos laisvos vietos net paciam kampe kur geltonos linijos nubraizytos tai kad nesimalt po ta aikstele ir numeciau ten... tai db jei turiu teise ten statyt tai db reik baidytis klubieciu paparaciu? :lol: kai yra laisvesniu vietu aplink tikrai nesinaudoju sia privilegija...

Matai, koks dalykas - tai , kad tu turi grupę, tau nesuteikia teisės statyti automobilį neįgaliųjų vietoje (kiek aš žinau). Tavo automobilis turi būti pritaikytas tau - turėti rankinį valdymą, etc.
Pataisykit, jei aš neteisus :blush:
  • 0
Show must go on... Toyota 107 2-tronic ex P106 XT 1,6 automatic ex Renault twingo"matic" ex P205 1,6 automatic

#1704 Svečias__Rolandas__*

Svečias__Rolandas__*
  • Svečiai

Parašyta 2009 sausio 15 - 12:30

Matai, koks dalykas - tai , kad tu turi grupę, tau nesuteikia teisės statyti automobilį neįgaliųjų vietoje (kiek aš žinau). Tavo automobilis turi būti pritaikytas tau - turėti rankinį valdymą, etc.

Na nereo tu cia neteisus su ta grupe, mano mama irgi turi grupe, turi zenkliuka, viena karta paliko invalido vietoje, prisikabino kazkoks zalias policininkelis prie jos, ir aiskino kad negalima statyti nes kazkas ten bla bla bla......... mama susinervinus nuvaziavo pas miesto keliu eismo prieziuros vadova ir tam tiesiai viska isklojo, pasirodo uztenka tik pazymejimo invalidumo ir invalido zenkliuko, ir tas nebutinai turi buti priklijuotas prie masinos va taip..........
  • 0

#1705 Svečias__Rolandas__*

Svečias__Rolandas__*
  • Svečiai

Parašyta 2009 sausio 15 - 12:34

Gražus buvo rytas... Kol neatsirado priežastis vėl prisijungti čia. Šimcšeštas baltas GPZ 022 (jeigu gerai atsimenu) neturėtų pamiršt, kad ištisinės baltos linijos kirsti nederėtų. O ypač kai taip gražiai bagažinės dangtis papuoštas klubo lipduku. <_<

Reikia matau ir kolegoms is Pezo klubo prisijunkti SAAB forume ir ten rasyti kokie netvarkingi ir SAAB vairuotojai :rolleyes: ne visi gi be nuodemiu.
  • 0

#1706 Gerulis

Gerulis
  • Senbuviai
  • Automobilis:2 Peugeot 405 Mi 16

Parašyta 2009 sausio 15 - 14:13

Na nereo tu cia neteisus su ta grupe, mano mama irgi turi grupe, turi zenkliuka, viena karta paliko invalido vietoje, prisikabino kazkoks zalias policininkelis prie jos, ir aiskino kad negalima statyti nes kazkas ten bla bla bla......... mama susinervinus nuvaziavo pas miesto keliu eismo prieziuros vadova ir tam tiesiai viska isklojo, pasirodo uztenka tik pazymejimo invalidumo ir invalido zenkliuko, ir tas nebutinai turi buti priklijuotas prie masinos va taip..........

Visiskai teisingai Rolandas... Ir beto uztenka tik ant priekines paneles palikti pazimejima nebutina aplibdyti lipdukais. Ir beto atkreipkite demesy kad ir miesto centruose kai zmogus turi iki 45% darbingumo lygio pazimejima jis gali statyti nemokamai mokamose zonose. pazimejima turi palikti taip kad matytusi procentai vien zenkliuko neuztenka kaip man pareigunas ir aiskino kai buvau palikes tik lipduka. Uz toki prikola teko pirkt bloka stovejimo taloneliu...

Šį pranešimą redagavo Gerulis: 2009 sausio 15 - 14:15

• 0
Šimtas ne greitis, stulpas ne kliutis...

#1707 Snatch

Snatch
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:batai

Parašyta 2009 sausio 15 - 15:13

Reikia matau ir kolegoms is Pezo klubo prisijunkti SAAB forume ir ten rasyti kokie netvarkingi ir SAAB vairuotojai :rolleyes: ne visi gi be nuodemiu.

Teisingai, prisijunk, pats pamatysi, kad ir be tamstelės iniciatyvos tai yra daroma jau seniai ir reguliariai.
  • 0

#1708 Snatch

Snatch
  • Senbuviai

Parašyta 2009 sausio 15 - 15:16

O jeigu kliūva mano parašas, tai susierzinimui nuraminti užtektų tik šiek tiek atidumo skaitant forumą...
  • 0

#1709 Snatch

Snatch
  • Senbuviai

Parašyta 2009 sausio 15 - 15:19

sveikas gyvas prapuoleni! :beer: Gaila, kad tik nedrausmingi klubieciai tave sugrazino cia ;]

Sveikas, turėjau visokių kudlotų idėjų, bet žibintas nuramino - Partner Tepee su AT nenusimato... -_-
  • 0

#1710 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Parašyta 2009 sausio 15 - 15:27

Sveikas, turėjau visokių kudlotų idėjų, bet žibintas nuramino - Partner Tepee su AT nenusimato... -_-

O 100 metu! :beer: Jau galvojau nebepasirodysi.
Nuo eterio laiko nebelieka ar tiesiog interesas pradingo i foruma listi?
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#1711 Snatch

Snatch
  • Senbuviai

Parašyta 2009 sausio 15 - 15:29

Ir tas, ir tas. ;)
  • 0

#1712 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2009 sausio 15 - 15:34

O Expert?
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#1713 Snatch

Snatch
  • Senbuviai

Parašyta 2009 sausio 15 - 15:35

O Expert?

Nop. :unsure: Kol kas tik Caddy iš teisingai universalių variantų komplektuojamas su DSG.

Šį pranešimą redagavo Snatch: 2009 sausio 15 - 15:36

• 0

#1714 aroone

aroone

Zanūda

• Moderatoriai
  • Automobilis:P3008 GT-Line 1.5 BlueHDI AT8

Parašyta 2009 sausio 15 - 15:42

bet žibintas nuramino - Partner Tepee su AT nenusimato... -_-

P807 2.2HDI 170 BVA6 ? :blush:
arba
P807 2.2 160 BVM5 jau karta testuota is patikimu ranku <_<
  • 0
Autobusų parkas. Paliuosintas.

#1715 Snatch

Snatch
  • Senbuviai

Parašyta 2009 sausio 15 - 15:47

P807 2.2HDI 170 BVA6 ?  :blush:
arba
P807 2.2 160 BVM5 jau karta testuota is patikimu ranku  <_<

Bus brangu..? O kaip skaitosi BVM5?

Šį pranešimą redagavo Snatch: 2009 sausio 15 - 15:48

• 0

#1716 liutukas

liutukas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilnius, Telsiai
  • Automobilis:peugeot 205, suduzes baltukas =/

Parašyta 2009 sausio 15 - 15:53

Vyrai :blush: tema ne apie tai ;) Gal į PM arba į chat'ą?
  • 0
Duodamas vis tiek daugiau gauni pats.

DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass :) 106 (p 106) >>> Nissan Cube

#1717 Snatch

Snatch
  • Senbuviai

Parašyta 2009 sausio 15 - 15:54

Vyrai  :blush:
tema ne apie tai ;)

Gal į PM arba į chat'ą?

Čiats veik? :o Tikrai seniai nebuvau, matyt... :blush:

p.s. nu va, buvom beveik ant alaus susimetę, o čia - atėjo liūtukė.. :D

Šį pranešimą redagavo Snatch: 2009 sausio 15 - 15:56

• 0

#1718 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2009 sausio 15 - 16:23

Bus brangu..? O kaip skaitosi BVM5?

Manualas 5. Bet kaip suprantu čia Aroonė savo proteguoja :lol:
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#1719 Snatch

Snatch
  • Senbuviai

Parašyta 2009 sausio 15 - 16:28

Manualas 5. Bet kaip suprantu čia Aroonė savo proteguoja :lol:

stumia savo bus'ą?
  • 0

#1720 Svečias__Rolandas__*

Svečias__Rolandas__*
  • Svečiai

Parašyta 2009 sausio 15 - 18:51

Teisingai, prisijunk, pats pamatysi, kad ir be tamstelės iniciatyvos tai yra daroma jau seniai ir reguliariai.

Beje kolega, esi senas vilkas Saabistas, o nepastebejai kad ir as nesu ten naujokas :lol:
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0