Štai dar lietuviai galėtų su PL fūrom taip pat elgtis. Mūsiškius skausmina, nesakau kad nepagrįstai, visur, o PL pas mus važinėja plikom padangom ir pan. Transportininkai ne kartą skundėsi...
0
Pilkas šeimyninis lėktuvas, 250 arklių Vyšninis miesto kibiriukas
Žalias šeimyninis autobusas - ex
Vynas pasenęs, sūris supelijęs, mašina be stogo - ex Pilkas kūpas pagal amžių - ex Mėlynas kūpas ne pagal amžių - ex
Mėlynas limuzinas - jaunuoliškai ir klubinei pradžiai - ex
Štai dar lietuviai galėtų su PL fūrom taip pat elgtis. Mūsiškius skausmina, nesakau kad nepagrįstai, visur, o PL pas mus važinėja plikom padangom ir pan. Transportininkai ne kartą skundėsi...
kai kuriu paciu LT furos ir puspriekabes yra apgailetino stovio. netgi taxistu tr. pr. o 1,8 mln. km tokiam autobusui tai cia normalu
taip pat siulyciau pasiziuret (kas vakar nematet) ieškomi policijos, dangaus registratūra, Ar verta tapti studentu Lietuvoje?, Vyto Gyvenimas, Roberto Gyvenimas.
Mužikas išsinuomoja nakčiai motelį, atsiveža meilužę, nusirengia abu, sugula. Meilužė:
- Žinai, gal atidėkim tai rytui. Aš labai pavargusi, man reikia pamiegot.
- Gerai...
Tačiau užmigti neįmanoma - už sienos kažkas smarkiai knarkia. Mužikas daužo kuloku sieną:
- Ei, atleiskit kaimyne, ar nepadarytumėt paslaugą, parūkykit kokias 10 min., mes niekaip negalim užmigt.
- A... taip... gerai...
Knarkimas nutyla, meilužiai užmiega.
Rytas prasideda nuo audringos meilės: lova girgžda, vaitojimas, dejonės, aistringas šnopavimas. Ir vis garsyn, garsyn...
Staiga - beldimas į sieną:
- Atleiskit, kaimynai, bet gal paslauga už paslaugą - gal parūkykit kokias 10 min., nes man kažkaip reik kelnes užsimaut...