Parašyta 2010 gruodžio 08 - 19:44
Vyksta paskaita. Profesorius dėsto temą ir mato pirmame suole pastoviai žiovaujančią studentę. Jam įdomu pasidarė kame reikalas ir klausia: Klausykit gerbiamoji kas jums yra, kad pastoviai žiovaujate?
Studentė: Vakar nuėjau miegot po dviejų....
Profesorius: Tai kitą sykį eikit miegoti po vieno!
Skrenda lėktuvu varna, zuikis, lapė ir meška. Skrenda ilgai ir nuobodžiai. Varna sako:-Eisiu aš į lėktuvo galą. Nuėjo varna į lėktuvo galą atsistojo ant vienos kojos ir šokinėja. Šokinėja 1 valandą, dvi linksma varnai. Lapė su meška nesulaukdami kada varna sugrįš siunčia zuikį į lėktuvo galą. Tas nueina žiūri varna šokinėja ant vienos kojos atsistojus. Linksma varnai. Zuikis sako:-Klausyk varna galiu ir aš pašokinėt? Varna:-Jokių problemų šokinėk į sveikatą. Atsistoja zuikis ant vienos kojos ir šokinėja. Šokinėja zuikis su varna. Linksma abiems. Šokinėja jie valandą , dvi neatsibosta. Lapė su meška nesulaukę kada tie du sugrįš nusprendžia, kad lapei reiks eit į lėktuvo galą ir pažiūrėt kas tarp varnos ir zuikio vyksta. Nueina lapė į lėktuvo galą ir mato šokinėjančius varną su zuikiu. Pagalvojo lapė ir nusprendė pašokinėt kartu su varna ir zuikiu. Šokinėja jie ilgai ir nenuobodžiai. Meška viena pasilikus laukia, laukia. Trūko meškai kantrybė nuėjo ir ji į lėktuvo galą, žiūri kad tie trys linksmai šokinėja. Oho, pagalvojo meška pašokinėsiu ir aš linksmai. Atsistojo meška ant vienos kojos ir pradėjo šokinėti. Meška žvėris stambus, taigi nuo jos svorio ėmė ir nulūžo lėktuvo uodega. Krenta žvėrys keikia varną kam ta sumąstė tokią pramogą, o varna suplasnojo sparnais ir sako: Nėra ko bl šokinėt, jei skraidyt nemokat!
Joja kaubojus per dykumą, joja, joja vakaras ateina, prijoja viešbutį, ale bėda trobelėje viešbutis skirtas tik negroidams, baltųjų neįleidžia. Galvoja kaubojus nėr ką darą, reikia kažkur nakvoti ir sugalvoja, nuveina prie balos ir išsimozoja snukį purvu, tvarka įleidžia viešbutin. Kaubojus administratorių prigraso pakelti anksti ryte ir nuvaro snausti. Ryte pakelia administratorius kaubojų, kaubojus išeina, iš kart prie balos, plaut snukį, plauna plauna, velnias neatsiplauna-B L E T ne tą pakėlė...
Kokia transporto priemonė buvo greičiausia Antrajam Pasauliniam kare? Žydas ant dviračio Berlyne.
-per kiek laiko negrė išsišika?
-Per 9 mėnesius
Miręs nigeriukas gavo sparnus, sako:
-Dieve, dieve žiūrėk aš angelas-,
-Ne angelas tu kvailas nigeri, o šikšnosparnis!
Kas atsitinka kai žydas su erekcija atsitrenkia į sieną?
Susilaužo nosį.
Kataliku kunigelis praso savo kolegos liuteronu pastoriaus:
-Sita, klausyk, as cia savaitgaliui isvaziuoju, tu gal galetum uz mane sekmadieni ispazinciu isklausyt?
-Betgi mes liuteronai tokiu dalyku nedarom
-Tai as tave pamokysiu, padarysiu saraseli uz kokias nuodemes kokios atgailos ir viskas.
Siaip ne taip ikalbejo...
Sekmadienis, pastorius sedi klausykloj ir klauso ispazinciu
Pirmas pilietis:
-Sugrieshijau, pasimylejau su panele is kaires...
Pastorius is karto i saraseli, pervercia..
-Aha, 10 Sveika marija sukalbek
Antras ateina:
-Sugrieshijau, pasimylejau su panele is deshines...
Pastorius vel i shpargalkes:
-Aha, tai ir tau 10 Sveika marija
Ateina trecias:
-Sugriesijau, pasimylejau su mergaite is desines ir dar analiniu...
Pastorius vercia vercia spargalkes - nu ner tokios nuodemes... Begte pas klapciuka:
-Sakyk, o kiek jusu kunigelis duoda uz pasimylejima is desines ir dar analiniu?
-Nu kaip... Sokoladuku, kokakolos duoda....