Kažkurioje iš LRS salių eksponuojama ankstyvų 1990-ųjų dovana iš kažkurios Azijos šalies mūsų Seimui ir jo Pirmininkui. Šiom dienom galėsiu užbėgt patikslint, bet dedikacija skamba maždaug taip - Liands Bear Geese...
0
Pilkas šeimyninis lėktuvas, 250 arklių Vyšninis miesto kibiriukas
Žalias šeimyninis autobusas - ex
Vynas pasenęs, sūris supelijęs, mašina be stogo - ex Pilkas kūpas pagal amžių - ex Mėlynas kūpas ne pagal amžių - ex
Mėlynas limuzinas - jaunuoliškai ir klubinei pradžiai - ex
1. Pirmąją gramatinę klaidą galima pateisinti piršto nuslydimu nuo klavišo.
2. Valstybės pavadinimo rašymas iš mažosios raidės - nepagarba, arba elementarus neišprusimas.
3. Tokios naujienos dėjimas į skyrelį "Anekdotai, linksmi klipukai, bajeriai..." kelia klausimą: aga'i, ką tu veiki klube?
P.S. mano abejonės per Kauno vado rinkimus tvirtinasi...
2. Valstybės pavadinimo rašymas iš mažosios raidės - nepagarba, arba elementarus neišprusimas.
3. Tokios naujienos dėjimas į skyrelį "Anekdotai, linksmi klipukai, bajeriai..." kelia klausimą: aga'i, ką tu veiki klube?
idejau nes kitur neapsimoka nes bus kruva komentaru. o klaidos del to kad greitai rasau. ir neskaitau 10 kartu savo parasyto teksto.
Kalbas Anglas, Prancūzas ir Lietuvis. Anglas:
- Mūsų, anglų, kalba labai įdomi. Štai pavyzdys – mes tariame „birminhem“, o rašosi „Birmingham“.
Prancūzas:
- Mūsų, prancūzų – ne prastesnė. Pavyzdžiui tariasi „bordo“, o rašosi „Bordeux“.
Čia neišlaiko Lietuvis:
- Pf... Niekai! Pas mus tariasi „Ką bl#t?“, o rašosi „atsiprašau, gal galėtumėte pakartoti?“
Vyras žmonai: Nusirenk! Žmona nusirenginėja ir galvoja, turbūt tuoj pasimylėsime, o vyras jai: Stok ant rankų! Žmona atsistoja ir galvoja, ką čia tokio naujo jis sumastė? Vyras įkiša galvą į žmonos tarpukojį, nešasi prie veidrodžio. - Hm... barzda man netinka.
Kauno zoologijos sode liūtui valgyti buvo nupirktas ir į narvą įleistas triušis. Kas įvyko po to niekas paaiškinti negali, tačiau tokios gėdos liūtas dar niekada nepatyrė...
Susitinka dvi bobulės, pasakoja viena kitai:
- Įsivaizduoji, Juzefa, išeinu vakare į laiptinę šiukšlių išnešti, o ten kažkoks vaikinas merginai į veidą savo organu bado. Gerai, kad nors į burną pataikė, o juk galėjo ir akį išmušti
Naujieji metai ir unitazams naujieji... Vietoj taip atsibodusiu uzpakaliu pamate daug nauju veidu