Nežinojau kur įdėt, tai dedu čia. Vėl pasižiūrėjau sena gera filma apie lenktynes ir pastebėjau kad "geriečių" atstovaujama komanda yra PEUGEOT, tai manau reikia ir klubiečiams parodyt, gal kas nematę.
Filmas vadinasi: Michel Vaillant: The speed only arba Lietuviškai Mišelis Valjanas - ištroškę greičio. Filmai.in yra Lietuvišku vertimu
Kad visai normaliai atrodo man asmeniškai. Kažkas ne taip, bet nežinau kas, tad man gražu
0
Peugeot 605 2.5dt dalimis
Ex - Peugeot 406 3.0 - kekšiauja nebe man Ex - Ford Mondeo TDCi - fokiška kokybė
BMW E39 3.0d - stovi gražiai atrodydama ant kaladžių.
BMW E39 3.0d touring - iš 3 BMW išėjo viena
Žaibs Astra 2.0D - netaupiai taupus žaibĖlis
Automobilių žibintų poliravimo paslaugos. 860448632
Nusvaigai, labai sakyčiau gražiai atrodantis liūtas. ;) Dropą su ratais padarytu tai dar geriau būtu
Čia pas tave bemso logiką įsijungė, turiu stocką ale žiūrėkite koks jis tobulas...
Šį pranešimą redagavo AndrejusK: 2013 lapkričio 23 - 12:52
AndrejusK, aš jau išaugau iš NFS underground amžiaus
Aš irgi.
Žmonės gražina automobilį ,nes Jiems automobilis būna kažkas daugiau nei transporto priemonė skirta nuvažiuoti iš taško A į tašką B.
Asmeniškai aš kai kada renkuosi net viešąjį transportą, nes man auto yra kažkas daugiau.
Tak što daugiau tolerancijos. ;)
Žmonės gražina automobilį ,nes Jiems automobilis būna kažkas daugiau nei transporto priemonė skirta nuvažiuoti iš taško A į tašką B.
Asmeniškai aš kai kada renkuosi net viešąjį transportą, nes man auto yra kažkas daugiau.
Tak što daugiau tolerancijos. ;)
Na moterys neskoningai "pasigrazine" irgi ne visiem patinka...Bet cia aisku skonio reikalas...