Gal problemos su Java, ar kokios ten programos, kur flash playeriai buna.0 man nerodo
Anekdotai, linksmi klipukai, bajeriai...
Parašyta 2009 kovo 09 - 14:49
Parašyta 2009 kovo 10 - 02:22
Pirma sako:
- Mon tai skaudžiaus, kai vyrs primuš.
Antra:
- Čia šuds, bet va kai mon visų galvu sudauža, tad tai skaud...
Trečia:
- Eikit, šuds čia ne skausms...Važiounu aš kažkad pas karves su
muoterišku dviračiu, kuoj nuslyda nu piedala, kaj diej su py***a
ant žvaigždynės, tai lenciūgs kušį įvieli, klitori įtrauki... Iš ta
skausma net skambutį nukondau... Vot čia tai skausmas!
Išleista serijos "Šiuolaikinis verslas" nauja knyga:
-autoriai V. Kalašnikov, M.Makarov ir B.Bereta
"Ginčų su mokesčių inspektoriais sprendimo būdai"
http://www.youtube.c...player_embedded
http://www.youtube.c...player_embedded
kliento poreikių išsiaiškinimas:
Atėjau į vaistinę nusipirkti kažkokių piliulių. Užeina penkiasdešimtmetis, vitrinas apžiūrinėja, į šalis dairosi. Sulaukęs, kol vaistinėjė liko tik keli žmonės, prieina prie langelio ir labai garantuotai, lyg būtų geležinis, pareiškia: -Duokite prezervatyvų. Po to, nutaisęs labai laiminga fizionomiją laukia, kol juos atneš.Tikriausiai džiaugiasi būsimu "pasidulkinimu".Bet ne viskas taip paprasta! Vaistinikė: -Jums kokių? Pauzė...Vyras sutrinka: -Na-a-a, kokių ten ... guminių, ar iš ko juos ten gamina... Pauzė...Sutrinka vaistininkė:
-Kokio dydžio???
Vyriškio laimė iš veido dingo kaip mano pirmoji žmona:).
Jis patylėjo, pamąstė ir nutarė savo organo dydžio neviešinti:
-Aš matavau, ar ką? Duokite ką nors vidutinio.
Vaistininkė:
-Jums su kuo?
Matosi, kad vyriškis mano, jog kažką ne taip išgirdo:
-Nesupratau...Kaip "su kuo"???
-Kokio skonio?
Žmogus kvailai nusišypso:
-Aš į vaistine, atrodo, atėjau, o ne į mėsos turgų. Ėsti jų niekas nesiruošia. Duokite beskonių!!!
Vaistininkė buvo tikra savo darbo profesionalė. Po akiniais, primenančiais binoklio ir mikroskopo hibridą, nesujudėjo nė vienas raumuo.O štai vyriškis pradėjo nervintis. Apie būsimą "pasidulkinimą" jis jau negalvojo.Mintys tikriausiai buvo tokios:
"Streva, ir reikėjo man tų "kandonų"! Kalė akinuota, prisiknisai, duok prezervatyvų ir atšok! Dydis, skonis, gal man b.. iš kelnių ištraukti, kad pamatuotum, gal aplinkinių nuomonės paklausk!...Ko čia atsivikau? Aš tave, sterva baltu chalatu, "kandonais" prišerčiau! Su kokiu "dulkintis"? Koks skirtumas, kai "dulkiniesi", juk nesilankstai, kad pauostytum ar paragautum! O gal po visko prezervatyvą galima išvirti ir suvalgyti?... Su bulvių skoniu, kale! Kitas klausimas žmogelį grąžino į realybę:
-Kokios formos?
Į pirkėją buvo graudu žiūrėti. Jei tarp jo ir vaistininkės nebūtų buvusios stiklinės pertvaros, šie jos žodžiai būtų paskutiniai gyvenimę. Vyriškis atsisuko į publiką:
-Kokios formos? TRIKAMPĮ!!! Jūs čia išprotėjote? Kokios formos?... Kad ant b... užmauti. Duokite man prezervatyvų, kad galėčiau "dulkinti" nebijodamas triperio! Ir nusišikt, man ant skonio, formos ir dydžio! Kaip nors užtempsiu! Duokite tuos, kurie arčiausiai padėti...
Vaistininkė abejingai mirksi:
-Jums kiek?
Žmogelis savęs nekontroliuoja:
-Kekšė! Durnė! Eik tu su savo "kandonais"... Idiotė!
Parėkauja ir išeina.
Prie langelio prieina studentiškos išvaizdos jaunuolis:
-Man prašom duoti tris štai tuos prezervatyvus po du litus dvidešimt šešis centus.
Vaistininkė:
-O kam jums trys prezervatyvai..
Šį pranešimą redagavo Svolacius: 2009 kovo 10 - 02:31
8-663-63443.
#1304 Svečias_legalus406_*
Parašyta 2009 kovo 11 - 22:44
Parašyta 2009 kovo 12 - 09:38
Parašyta 2009 kovo 12 - 14:03
© J. Erlickas
#1307 Svečias_vaziakas_*
Parašyta 2009 kovo 12 - 19:13
Parašyta 2009 kovo 13 - 20:18
Su vardiniais numeriais ir Lietuvoj nesiskiria
Parašyta 2009 kovo 13 - 21:37
Parašyta 2009 kovo 13 - 21:54
Ymone, nera tokio zodzio, kaip ir Ysibegeti...Cia VGTU elektronikos fakulteto kieme prie vienos ymones zenkla nufotkinau Svarbiausia gerai ysibegeti
Parašyta 2009 kovo 13 - 22:44
katty perry - hot`n`cold coveris :
#1313 Svečias_rally69_*
Parašyta 2009 kovo 14 - 14:37
.LS. Peugeot 205 CJ/GTi 1.9 '94/'92, Opel Monza 3.0 '84, (dar 2 Peugeot 205, vienas bendzas, kitas dyzelis), Kaunas
Reikalingi.lt FotoManija.lt
Parašyta 2009 kovo 14 - 16:19
jei jau toks gudrus, šaunus ir visoks kitoks, kad prie žodžių kabinėjiesi tai tave visą galima i anekdotų skyrelį patalpint kabinjiesi pats "švepluodamas", tai būk malonus ir pats tada rašyk žodį lietuvišką!!!Ymone, nera tokio zodzio, kaip ir Ysibegeti...Cia VGTU elektronikos fakulteto kieme prie vienos ymones zenkla nufotkinau Svarbiausia gerai ysibegeti
Šį pranešimą redagavo Gincikas: 2009 kovo 14 - 16:20
#1316 Svečias_Karinis_*
Parašyta 2009 kovo 14 - 17:00
cia is tos serijos kai scorpas driftina ir kai ant ledo neria, buta 2-3 milijonus kartuButinai moketi anglu
Acmed the Dead Terrorist
Parašyta 2009 kovo 14 - 17:19
sitas tai gerulis,zvengiau tai belekaip gaila kad daugiau zinomesniu dainu nepadare...atsiprasau jei jau sitas buvo ;)
katty perry - hot`n`cold coveris :
8-663-63443.
Parašyta 2009 kovo 14 - 21:22
Parašyta 2009 kovo 15 - 12:12
net juokas neima ziurint tokius vaizdalius... kraupu kas daros...pasizavekime musu didziuju politiku anglu ziniomis!!
http://www.lrytas.lt...235359004&sk=14
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0