Pastoviai nervina kazhkokia...
...dviem vietom ishkarto parkinkas sumazhejo...
...vietoj zhalio lapo uzhklijuoti invalido zhenkla su prierashu "Parkuoju kaip moku - visi kiti poch*i". Gal pades?
arba galima gražiai ant kapoto padėti skududrėlį kokį, o ant jo - gerą špižinį kanalizacijos šulinio dangtį, bet gali nesuprast jei blondinė
0
Volvo V70 D5 '02
Citroën C2 1.4 HDI
Citroën Xantia 2.0 16v '96... ne liuts, ale vistiek PSA (kai užaugs bus C5) - nebeužaugs... parduota
O tai ar sunku tokia pastumti? Arba galu gale nunesti pastatyti i vieta arba paslepti uz kampo
Pasikoperuokit su kaimynu kokiu, dviese vzeli - padneli ir nuneskit
Ir pastatyt tarp medžių ar tarp suoliukų, kad nesugebėtų išvairuot. Šiaip labai efektyvus vaistas ir jokios žalos turtui
Taip iškart visi piktai... Gal iš pradžių užtektų be jokių ten @#$%^& kyštelt vieną-kitą raštelį nurodant jos parkingo trūkumus ir daromas klaidas. Mažu mergaitė pati nuoširdžiai nesupranta ir užteks draugiško pamokymo?
0
Pilkas šeimyninis lėktuvas, 250 arklių Vyšninis miesto kibiriukas
Žalias šeimyninis autobusas - ex
Vynas pasenęs, sūris supelijęs, mašina be stogo - ex Pilkas kūpas pagal amžių - ex Mėlynas kūpas ne pagal amžių - ex
Mėlynas limuzinas - jaunuoliškai ir klubinei pradžiai - ex
Taip iškart visi piktai... Gal iš pradžių užtektų be jokių ten @#$%^& kyštelt vieną-kitą raštelį nurodant jos parkingo trūkumus ir daromas klaidas. Mažu mergaitė pati nuoširdžiai nesupranta ir užteks draugiško pamokymo?
Na matai. Jumi ten seime pripratę: "pateikite pretenzijas raštu, gal kada nors ir atsakysim". Realus gyvenimas truputį paprastesnis ir greitesnis
Oho kiek pasiulymu.
Turto gadinimu neuzhsiimsiu. Padangu irgi. Karta, labai seniai, buvau vienam asilui nuleides, tai jis prie mano akiu su tushtchia ishvazhiavo. Gaila padangos pasidare ir nusprendzhiau daugiau taip neaukleti.
Neshti irgi daug vargo. Dar nugara pasitempsiu. O ir talkos vistiek nemazhos reikia. Nes plia paziurejau, ji beveik tona sveria, nors ish ishvaizdos nepasakytum.
Uzstatoma ji nuolat, bet tai ne priemone. Nes su ja ji turbut ishvazhiuoja diena kokiai valandai pasimokyti vairuoti ir vel numeta i ta pacia vieta. Matosi kart karts nuo karto pajudinama. Tiesa jau progresas jauciasi. Lyginant su tuo kaip stovedavo ka tik nupirkta, dabar jau galima sakyt beveik tvarkingai. Dar bishki pasistengtu ir nebeerzintu.
Tikiuosi kada pavyks pagauti vairuotoja, tai bandysiu paaishkinti. Rashtelis su ishaishkinimais manau nepades. Tchia v nushenijos reikia.
Algirda radau ,nieko blogo nenorejau tik kaip Algirdo zodzius paminejus" vaje vaje kokie mes jautrus..... as tai viens prie vieno nulietas avataras ir nepergyvenu beer.gif "
nu jau taip nevesu,man atrodo kad galima ir su maikute ir basomis begioti cia matyt specialiai kokiem dazytojam oras,kad masinos nereiktu i kamera stumti
Šį pranešimą redagavo Svolacius: 2009 gegužės 09 - 06:42
- Aš labai mandagi. Kai pasiunčiu žmogų nx, visuomet perskambinu ir
pasiteirauju, kaip jis nusigavo.
- Kada gi pagaliau pagamins telefonus su funkcija "blokuoti
skambučius savo buvusiems, kuriems pradedi skambinti vos tik prisigeri"?
... o po to mes nuėjome į ZAKS-ą ir informavome valstybę apie
tai, kad kartu miegame...
- Kalorijos - tai tokios mažos bjaurybės, kurios ateina naktimis
ir sumažina drabužius.
- Mes atsakome už tuos, kurių laiku nepasiuntėme...
- Kai žmogui įkanda vampyras, jis pavirsta vampyru. Susidaro
įspūdis, kad visus aplinkui apkandžiojo ožiai...
- Dieve, padaryk taip, kad visos kalorijos nueitų į papus...
- Aš tai vadinau px..izmu, kol nesužinojau žodžių "atsparus
stresui".
Balbieriškių ir Kalapimpiškių kaimuose buvo vykdomi medicininiai statistiniai tyrimai. Tyrimų objektas - vyriškų lyties organų ilgiai. Susumavus rezultatus paaiškėjo, kad vidutinis vyriško organo ilgis Balbieriškėse - 25 centimetrai, o Kalapimpiškėse tik 14. Kilo natūralus klausimas - iš kur toks skirtumas? Pasidomėjus detaliau, paaiškėjo, kad Kalapimpiškėse tyrimas buvo vykdomas matuojant, o Balbieriškėse - apklausiant respondentus.
cia tipo mano postas istrintas todel, kad buvo tik vienas smailas tik kad tas smailas su linku buvo moderatoriai ryskiai neturi ka veikti man rods - no offense <--- zmones bukit geri, paspauskit ant smailo ir isgelbekit mano posta nuo istrynimo busiu amzinai dekingas