britanija vis dar turi talentu mygt ...nuostabu kaip zmones gali padaryti gera sou
dar truputeli geros nuotaikos uztaiso mygt
ps : ka gali padaryti antras suteiktas sansas mygt
apie boyle, ta berniuka ir maza mergaite visi galai jau senokai skambejo. Ir forume buvo, ir delfis rase ir per zinias rode
Automobilis:Renault Clio2 ir Dodge Durango Limited 5,7 HEMI
Parašyta 2009 rugpjūčio 02 - 12:04
Varo senis su ziguliu suka letai posuki nepamato merso priekyje ir atsitrenkia ir galini buferi.Islipa 4 skustagalviai sako seniui:Moki pinigus arba bus problemu. Senis islipa ir sako:Vyrai jus tai 4 o as tai vienas.Vienas is skustagalviu sako Dziosas ir Tadas eik uz seni.Senis vel atsauna:Vyrai dabar mes 3 o jus 2.Dziosas ir sako:Seni vaziuok is cia mes isiaiskinsim
ir dar:
Kol vyro nėra namuose, viena moteris atsiveda savo meilužį. Jos devynmetis sūnus netikėtai grįžta namo, juos abu užtinka ir išsigandęs pasislepia spintoje. Tada grįžta ir moters vyras. Ji panikuodama meilužį įstumia į spintą, nesupratusi, kad jos sūnus irgi ten.
Pokalbis spintoje:
Berniukas: - Tamsu čia.
Vyras: - Jo, tamsu.
Berniukas: - Aš turiu futbolo kamuolį.
Vyras: - Tai gerai.
Berniukas: - Nori pirkti?
Vyras: - Ne, ačiū.
Berniukas: - Mano tėtis namuose.
Vyras: - Gerai, kiek nori?
Berniukas: - $250
Po kelių savaičių situacija kartojasi, ir vyras su berniuku vėl atsiduria spintoje.
Vyras: - Aha, tamsu.
Berniukas: - Aš turiu futbolo batus.
Vyras, prisiminęs praėjusį kartą, iš karto klausia: - Kiek?
Berniukas: - $750
Vyras: - Perku.
Dar po kelių dienų berniuko tėvas sako sūnui: - Griebk savo futbolo kamuolį ir batus, lėksim į lauką paspardyt.
Berniukas atsako: - Negaliu, aš juos pardaviau.
Tėvui šokas: - Ką?! Kodėl?! Už kiek tu juos pardavei?!
Berniukas: - $1,000
Tėvas: - Siaubas, kaip tu iš savo draugų tokius pinigus lupi! Tie daiktai ir pusės to neverti. Marš pas kunigą išpažinties!
Tėvas nuveda sūnų į bažnyčią ir pasodina klausyklon.
O kunigas jam atsako: - Tik nepradėk čia vėl šito š***!
Šį pranešimą redagavo ergo: 2009 rugpjūčio 02 - 12:05
0
Lietuva
Skuodo auto klubo "Medinis ratlankis"
Prezidentas
www.medinisratlankis.lt