1) jei tiksliai pasiskaites forume supratau kad pas mane stovi ES9J4S variklis
2) yra isplyses raktelyje

3) truputi nusibodo, nzn kodel, bet mintys suktis pradejo apie NISSAN 350Z

4) daug laiko praleidziu dirbdamas Danijoje kurjeriu ir labai daug sumoku pinigeliu nuomodamas VW TRANSPORTER 2.5 TDI (ir tikrai ne naujausia), tad nusprendziau parduoti

5) yra EXCLUSIVE lipdukas gale ir SETTENTANI lentele su iskaltu numeriu ant bardacioko. Kad kazkaip sunkiai uzmatomi modeliai su medzio imitacija ir porankiais priekyje, bet maniskis turi.
6) vietoj laikrasciu nupirkti normalus guminiai kilimeliai
7) nera jokiu problemu nei su langais ar sedenemis, čeindžeris skaito visus diskus, ar dar kokiu nors neveikiančiu dalykų, tiesa kondicionieriuje freonas baigesi (bijau labai nusisneketi šioje vietoje) nezinau kiek papildymas jo kainuoja bet lyg girdejes 150-250LT.
8) automobilis turejo viena tik problema: pradejo trukcioti, maniau zvakes, pakeiciau bet nepadejo, tai nuvariau Šiauliuose prie Pabaliu turgaus i Peugeot servisa, pakeite babiną (230LT) ir visos problemos buvo isprestos
9) pats pirkau is labai patikimo zmogaus ir labai saugojau ir mylejau sita

Kvieciu apziureti Siauliuose ar Naujoje Akmeneje kai tik grysiu is Danijos, jau turiu bilieta 25 dienai i Latvija, vakare tos pacios dienos jau busiu Lietuvoje, 26-30 dienomis planai buti Kaune

Negalima man prisiskambinti pameciau daniska kortele o nauja prikti del savaites nebesinoris, tad +37067140861 siustelkit sms galima susiekti per skaipa afigienai_69 e-mailu [email protected] praktiskai visa diena ir vakare esu online (kadangi dirbu nakti).