Kietųjų dalelių filtras (FAP)
Parašyta 2014 rugsėjo 09 - 07:31
Parašyta 2014 rugsėjo 09 - 07:51
Parašyta 2014 rugsėjo 09 - 08:12
Visos automobiliu remonto paslaugos. Diagnostika, prieziura ir remontas. 861396343 Kaunas
Parašyta 2014 rugsėjo 09 - 08:57
Suklidai.......aborigen, eolys irgi taip pat praeina per degalu sistema.:)o tie priedai tikrai sudega degimo kameroj, viskas ka jie gali padaryti tai pamazinti sudziu susidaryma ir gal siektiek pakelti degimo temperatura..bet nepades jie jei jau filtrui misios.
EOLYS reikalingas suodžiu degimo temperatūros mažinimui.
Be jo išdeginimo temperatūra butu keliais šimtais didesne.
Parašyta 2014 rugsėjo 09 - 09:14
Parašyta 2014 rugsėjo 09 - 10:24
Visos automobiliu remonto paslaugos. Diagnostika, prieziura ir remontas. 861396343 Kaunas
Parašyta 2014 rugsėjo 09 - 14:06
Šį pranešimą redagavo Aras99: 2014 rugsėjo 09 - 14:53
Parašyta 2014 rugsėjo 09 - 15:49
apie šitą reikalą informacijos 79puslapiai ir visuose po 10 kartų klausiama apie vibracijas ir t.t. - NIEKAS NIEKUR NEATSIRANDA JEIGU VISKAS TVARKINGAI PADARYTA. NIEKO NIEKUR NEREIKIA DĖTI O KAS SAKO KAD REIKIA LAI SAU ĮSIDEDA. REZONATORIŲ DEDA KAI NORI APGAUTI KOMPĄ O KADANGI NORMALŪS ŽMONĖS IŠPROGRAMUOJA TAI NIEKO NEREIKIA APGAUDINĖTI.Beje,kaip su garsu ispjovus fap? Ar nepadides vibracija, garsas ir pan? Vienas meistriukas aiskino, deda rezonatorius, ar bakelio galine daly pristumia arciau katalizatoriaus ir t.t.
Parašyta 2014 rugsėjo 10 - 21:59
Sveikas, as taip pat pas Tauriu programavausi, labai patenkintas esu O filtra issikastravau pats - ten berods 4 varztus reikia atsukti is vakaro sutepus wd, kad lengviau suktusi. Su stambesniu verzliarakciu ir gera galvute nera sudetinga, o po to issimes ta bakelio dali, kurioj yra fap, su kaltu ilgesniu isdauzai fap (jis ten iklijuotas). Viskas apie valanda truko neskubant, kazkokios kompetencijos cia nereikia, o jei varysi pas meistrus, tai ziurek, kad katalizatoriaus nepavogtuSveiki. Ruosiuosi iskastruoti zmonos liutuko fap'a. Gal kas galit parekomenduoti gerus meistrus filtrui ispjauti? Nesinori, kad kokie kreivarankiai problemu pridarytu ar ispjautu ko nereikia. Veiksmas Kaune. Issiprogramuosiu pas Tauriu. Dekui uz info .
Beje,kaip su garsu ispjovus fap? Ar nepadides vibracija, garsas ir pan? Vienas meistriukas aiskino, deda rezonatorius, ar bakelio galine daly pristumia arciau katalizatoriaus ir t.t.
Del garso, jokio rezonatoriaus ar kokio nors kito daikto nedejau. Jokiu pasikeitimu, kurie atkreiptu mano ar aplinkiniu demesi nepastebejau, garsas normalus, vibracijos nejauciu
Parašyta 2014 rugsėjo 11 - 03:15
Na, nepriekabus reiskia esi arba nesuki virs 2.5-3rpm. Pradeda graziai riaumot be fapSveikas, as taip pat pas Tauriu programavausi, labai patenkintas esu O filtra issikastravau pats - ten berods 4 varztus reikia atsukti is vakaro sutepus wd, kad lengviau suktusi. Su stambesniu verzliarakciu ir gera galvute nera sudetinga, o po to issimes ta bakelio dali, kurioj yra fap, su kaltu ilgesniu isdauzai fap (jis ten iklijuotas). Viskas apie valanda truko neskubant, kazkokios kompetencijos cia nereikia, o jei varysi pas meistrus, tai ziurek, kad katalizatoriaus nepavogtuSveiki. Ruosiuosi iskastruoti zmonos liutuko fap'a. Gal kas galit parekomenduoti gerus meistrus filtrui ispjauti? Nesinori, kad kokie kreivarankiai problemu pridarytu ar ispjautu ko nereikia. Veiksmas Kaune. Issiprogramuosiu pas Tauriu. Dekui uz info .
Beje,kaip su garsu ispjovus fap? Ar nepadides vibracija, garsas ir pan? Vienas meistriukas aiskino, deda rezonatorius, ar bakelio galine daly pristumia arciau katalizatoriaus ir t.t.
Del garso, jokio rezonatoriaus ar kokio nors kito daikto nedejau. Jokiu pasikeitimu, kurie atkreiptu mano ar aplinkiniu demesi nepastebejau, garsas normalus, vibracijos nejauciu
Parašyta 2014 rugsėjo 11 - 09:08
Niekas ten neriaumoja net ir prie 3500 rpm. Pas tamstą kažkur skyles pelės baigia pragraužti.Na, nepriekabus reiskia esi arba nesuki virs 2.5-3rpm. Pradeda graziai riaumot be fap
Sveikas, as taip pat pas Tauriu programavausi, labai patenkintas esu O filtra issikastravau pats - ten berods 4 varztus reikia atsukti is vakaro sutepus wd, kad lengviau suktusi. Su stambesniu verzliarakciu ir gera galvute nera sudetinga, o po to issimes ta bakelio dali, kurioj yra fap, su kaltu ilgesniu isdauzai fap (jis ten iklijuotas). Viskas apie valanda truko neskubant, kazkokios kompetencijos cia nereikia, o jei varysi pas meistrus, tai ziurek, kad katalizatoriaus nepavogtuSveiki. Ruosiuosi iskastruoti zmonos liutuko fap'a. Gal kas galit parekomenduoti gerus meistrus filtrui ispjauti? Nesinori, kad kokie kreivarankiai problemu pridarytu ar ispjautu ko nereikia. Veiksmas Kaune. Issiprogramuosiu pas Tauriu. Dekui uz info .
Parašyta 2014 rugsėjo 11 - 10:30
Na pastoviai tokiom apsukom mieste nevazineju, bet, kai begedamasis tiek spulstelnu, nieko nenormalaus nepastebiu Autobanu vaziuodamas irgi demesio neatkreipiau, kad butu koks nors zenklus pasikeitimas tarp to, kas buvo su fap ir kaip yra dabar. Tad kolegai, kuris klause patarimo, tikrai patariu nesijaudinti del garso ar vibracijosNa, nepriekabus reiskia esi arba nesuki virs 2.5-3rpm. Pradeda graziai riaumot be fap
Šį pranešimą redagavo Worldwide: 2014 rugsėjo 11 - 10:30
Parašyta 2014 rugsėjo 11 - 12:50
Tu man neaiskink kas kur pas mane ka grauzia, as tau nesakysiu kur eit. As savo masina priziuriu. Garsas pasikeicia iskulus FAP'a, nes turiu su kuo palyginti. Tiesiog vieni gali negidet, kiti gali nespaust ir pan. Nieko tokio del ko reiktu nerimaut ar kas galetu diskomforta sukelt.Niekas ten neriaumoja net ir prie 3500 rpm. Pas tamstą kažkur skyles pelės baigia pragraužti.
Na, nepriekabus reiskia esi arba nesuki virs 2.5-3rpm. Pradeda graziai riaumot be fap
Šį pranešimą redagavo PhanT: 2014 rugsėjo 11 - 12:50
Parašyta 2014 rugsėjo 11 - 20:37
Parašyta 2014 rugsėjo 19 - 12:44
Parašyta 2014 rugsėjo 19 - 14:02
Peugeot 607 2.2Hdi 2001m
Peugeot 407SW 2.0Hdi 2005m
Peugeot 307SW 2.0Hdi 2004m
Peugeot 208 1.4Hdi 2014m
Parašyta 2014 spalio 06 - 18:53
speju filtras neturi taip atrodyt?
Parašyta 2014 spalio 06 - 18:53
speju filtras neturi taip atrodyt?
Nu ne ;) pramušė kažkas jau skyles.
Peugeot 307 SW 2.0HDi 2003m.
Peugeot 407 Coupé 2.2i 2007m.
Parašyta 2014 spalio 06 - 18:59
tai belieka sita visa turini isdauzyt ir isprogramuot?
Parašyta 2014 spalio 06 - 19:03
Peugeot 307 SW 2.0HDi 2003m.
Peugeot 407 Coupé 2.2i 2007m.
Vartotojų skaito šią temą: 15
narių: 0, svečių: 15, slaptų narių: 0