Kietųjų dalelių filtras (FAP)
Parašyta 2010 balandžio 30 - 13:14
Parašyta 2010 balandžio 30 - 13:34
o kaip tu manai,kam FAP viduje reikalingas temperaturos daviklisKaip gi tos "zarazos" regeneracijos nepastebesi. Pradeda kuro imti dvigubai daugiau ir kaitinti visa ismetimo sistema.. Jei neduok Die reikia sustoti - ventiliatoriai isijungia.. Tai labai mieste vazinejant negeras dalykas, nes tinkamai neatausinus, galima turbina sugadinti.
Jei kas 1200km daro regeneracija tai cool, bet kaip ja praeini? vaziuoji i uzmiesti?. Ar ji trunka pora sekundziu, kad net nespeji pastebeti? Nes man ji tarkim kas 800km, bet tik tuo atveju jei as vaziuoju 10-11 km pastoviu greiciu, 5 begiu. Ko mieste niekaip negaleciau padaryti. O del regeneracijos vaziuoti i autostrada, tai jau nepykit, bet gaunasi, kad as masinai tarnauju, o ne ji man :)
Spakenas sake, kad kaitinti nieko neturi ir regeneracija pasidaro per pora sekundziu. Bet as ne is tu laiminguju.. Ir nezinau ar cia mano auto prakeikta, ar dar kas...
P.S Diagnostika rodo, kad fap filtras veikia, viskas tvarkoj... Emuliatorius kaip ir atlieka savo funkcija.
Parašyta 2010 balandžio 30 - 16:12
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Parašyta 2010 gegužės 01 - 19:23
Parašyta 2010 gegužės 01 - 21:33
jums reikia aplankiti kita serviza , todel kad fapas ir kad masina giasta cia skirtingi diefektaj !Šiandien buvau diagnostikoje dėl užgesimo ir išmetimo klaidos "antipollution foult", sakė kad FAPas dalinai užsikišęs, iš regenarcija buvo prieš ~700km, ir dar paskė kad temp daviklis pastoviai rodo 240C, patikrino eolio bakeli sakė dar yra mažiau nei puse skysčio. Po diagnostiko kai dėl neaiškiu priežasčių įjungiu laisva pavara riedant užgeso po to vedant išmetė ta "antipollution foult". Po užgesimo išlipus jautėsi kažkoks keista degėsiu kvapas. Beja prieš tai važiuojant ir pasiekus didėjant greiti girdisi kaip rėlės junginėjasi kažkokios. Čia gal ta regeneracija prasidėjo? Ar iš kur žinot kad ji prasideda?
Parašyta 2010 gegužės 01 - 21:40
2.2 ir 1.6 skirtingi varikliaj ir kompai skirtingi ir valdimas skirtingas (kompo softai zimei skirjasi vienas taip dirba kitas kitaip ) ir skistis skirjasi , pas jus DPX42 o 1,6 eolys176 . pagal savo masina neimanoma taisiti visosjau du metai be fap ir siaip nesu net pajutes kada ta regeneracija vyksta, kiek pamenu sake padare ant pacio didziausio intervalo.
Parašyta 2010 gegužės 01 - 22:25
koks temperaturos daviklis ,FAP,tai ir ,tik uzvedus rodo tokia temperatura,tai tas daviklis sugedesŠiandien buvau diagnostikoje dėl užgesimo ir išmetimo klaidos "antipollution foult", sakė kad FAPas dalinai užsikišęs, iš regenarcija buvo prieš ~700km, ir dar paskė kad temp daviklis pastoviai rodo 240C, patikrino eolio bakeli sakė dar yra mažiau nei puse skysčio. Po diagnostiko kai dėl neaiškiu priežasčių įjungiu laisva pavara riedant užgeso po to vedant išmetė ta "antipollution foult". Po užgesimo išlipus jautėsi kažkoks keista degėsiu kvapas. Beja prieš tai važiuojant ir pasiekus didėjant greiti girdisi kaip rėlės junginėjasi kažkokios. Čia gal ta regeneracija prasidėjo? Ar iš kur žinot kad ji prasideda?
Parašyta 2010 gegužės 02 - 09:50
Taip FAP temperatūros daviklis. tai visgi kai iki serviso variau, tai vis tiek pašyla, kitaip nepažiūrėsiu gi, tik per diagnostika.koks temperaturos daviklis ,FAP,tai ir ,tik uzvedus rodo tokia temperatura,tai tas daviklis sugedes
#789 Svečias_Darutis_*
Parašyta 2010 gegužės 02 - 20:52
Parašyta 2010 gegužės 02 - 23:27
Ir mane jau tas FAP uzkniso, kai nusipirkau peza vietoj visos tos nesamones buvo vamzdis - pezas nevaziavo, suradau viska komplekte, nupirkau, sudejau, istryniau klaidas. Viskas grazu - vaziuoja. Prieš kokius tris menesius uzsikiso kapitaliai, iki serviso vaziavau 30 min. (cia bus apie 2,5 km). Tai viska velniop ispjoviau. Na ir supykes ant kibiro numeciau patvory. Pries savaite rimtai uzsiemiau su ta idiotiska masina. Ir pasirodo tas FAP operavimas yra vaiku zaidimas. Idejau normalu kataliza is OPEL VECTROS, palikau viena vamzdeli slegio matavimui, truputi burtu su elektronika (padariau apgavika), isvaliau klaidas ir valio viskas veikia. Aisku tempereturos davikli teko irgi palikti, ir dabar laukiu , kada jis puls daryti regeneracija, o tada apgavikas ta asila kompa informuos, kad viskas gerai ir slegis sumažėjo. Va taip ta gaidi ir padarem. Ir daugiau gyvenima jokiu fapu man nereikia. O ant ekologijos as dejau skersa, nes kai tiek kuras kainuoja ...... .
#791 Svečias_skirminas_*
Parašyta 2010 gegužės 03 - 15:27
Parašyta 2010 gegužės 03 - 16:11
gal ir vazines ilgai ,juk jis tik katalizatoriu idejo,o ne FAPnu idomu su vectros katalizatoriu kiek laiko jau taip vazineji?
Šį pranešimą redagavo ARMONDS: 2010 gegužės 03 - 16:12
#793 Svečias_Darutis_*
Parašyta 2010 gegužės 03 - 18:21
#794 Svečias_Darutis_*
Parašyta 2010 gegužės 03 - 18:51
#795 Svečias_skirminas_*
Parašyta 2010 gegužės 04 - 10:37
#796 Svečias_kesa_*
Parašyta 2010 gegužės 05 - 23:26
Parašyta 2010 gegužės 06 - 01:29
tai kaip pries tai vazinejai,jai vazinejai be jo ,idomuSveiki. pas mano 607 hdi uzsidege ''emollition system detectived'' ir pradejo netraukti. Diagnostika rodo kad uzsikises fap filtras. paskaicius komentarus paaiskeja kad galima ji nuimti, prigrezioti skyliu ir vel viskas gerai. tai asb jy nusiemiau ir paaiskejo kad viduje nei fap filtro nera nei katalyzo. krc tuscia. tai laukiu pasiulymu, nes nelabai turiu noro pirkti nauja ta filtra uz kosmosa pinigu
#798 Svečias_skirminas_*
Parašyta 2010 gegužės 06 - 08:36
Parašyta 2010 gegužės 06 - 09:09
Parašyta 2010 gegužės 06 - 09:43
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0