Tau kartais aushinimo skystis nedingsta? neruduoja? neburbuliuoja gazuojant? benzinu nesmirda (pats skystis)?
Ausinimo skystis dingsta labai labai letai ir palengva, nes yra mikro skyle kazkur radiatoriaus virsuje (maciau ziema kai pro ten garavo), stipresni dingimo tikrai nera.
Man yra buve panasiai su ford mondeo, irgi nedirbo 1 ar 2 cilindrai. Tai po ilgu speliojimu ir ieskojimu radau viena fyske issimovusia palindes po masina. Bet man pastoviai nedirbo, tai gal pas tave laidai kur nors nelabai kontaktuoja.
Laidus kurie ateina i skirstytuva, pacius zvaklaidziu tikrinau. beto nekontakto metu turetu neprognzuojamai atsirast/dingt veikimas cilindro, o bac ir neveikia. potojau jau veikia. Nera kad stovint prie sankryzos ar kol per miesta pervaziuoju 2 kart atsijungtu ir poto vel veikt pradetu jie
dazniausia priezastis nedirbancio cilindro ar dvieju, tai "babina",gan daznai buna pramustas jos korpusas,pabandyk ja pasikeisti. nebutina savo nuiminet,tik paimk kita pasijunk zvaklaidzius ir fyske. jau ne vienam tai yra pagelbeje. tinka ir nuo paprasto 2.0 taip pat ir nuo 1.8,bei citroenu su tais paciais varikliais.
Man butu idomu pameginti, bet kodel reikia konrecios babinos?

Na as nzn, nuo modelio priklausomai skiriasi? Nemeginau, bet manau butu verta skirstytuva skirejika ar pan issivalyt, ar yra toks pas mane? Pas mane BOSH degimas, pritvirtinta tiesiai prie variklio galvos jeigu gerai tas detales ismanau. Pas rusiskas auto budavo i skirstytuva jungiasi laidas is babinos+kiekvienam cilindrui po laida, o pas mane ju vistik 4, o ne 5. Papasakokit kur si detale, pravalyt jau manau mokesiu. Tas bosh degimas, kas vercia abejoti tos vietos ardymu pravalymams, prisuktas varztais, nes paprastai kiek zinau buna visokie spaustukai ar pan, kad nesunkiai eitu nuardyti.
Galima apie sia procedura placiau?
Šį pranešimą redagavo Tyro: 2008 birželio 19 - 21:42