nu nematau jokios problemos 1 karta i menesi ar i 2 atidaryti kapota paziureti tepalo lygi ir tt....ir tuo paciu nuimu klema 20 sek uztruka...o kas tam kompui kad jis nusiresetina irgi nematau nieko blogo...ka as zinau?-kas kart nuiminet klema tai normalu?
tuolab numusineji visa adaptaacija is benzokompo...

kiek jum ryja duju?
Posted 2008 September 03 - 01:55
Svečias_minde607_*
Posted 2008 September 04 - 19:56
pertoli siektiek, bet dekui uz patarimus, bandysiu arciau pasiieskotvln.

Svečias_mmx_*
Posted 2008 September 05 - 08:36

Svečias_wirgus_*
Posted 2008 December 21 - 17:26
Svečias_komisaraz_*
Posted 2009 June 03 - 18:11
Posted 2009 June 03 - 20:04
Jei taip bedieviškai ryja ir dar galioja garantija, pasiūlyk tam "Flameriui" išimti dujas ir gražinti pinigus.bukit geri padekit..
... pas dujininkus nesiulykit kreiptis ir reguliutis...
Kitas variantas - kreipkis į kitus dujininkus. Pamokėsi, bet gal padės...
Posted 2009 June 03 - 20:05
Edited by shakilas, 2009 June 03 - 20:31.
Posted 2009 June 03 - 20:06
dar vienas variantas - mažiau minkyt tapkę ar batus lengvesnius nusipirktiJei taip bedieviškai ryja ir dar galioja garantija, pasiūlyk tam "Flameriui" išimti dujas ir gražinti pinigus.
Kitas variantas - kreipkis į kitus dujininkus. Pamokėsi, bet gal padės...

Posted 2009 June 03 - 20:11
Kažką panašaus irgi pamyslijau...dar vienas variantas - mažiau minkyt tapkę ar batus lengvesnius nusipirktiJei taip bedieviškai ryja ir dar galioja garantija, pasiūlyk tam "Flameriui" išimti dujas ir gražinti pinigus.
Kitas variantas - kreipkis į kitus dujininkus. Pamokėsi, bet gal padės...![]()
Na, tie 17" ratlankiai su atatinkamo pločio gumom irgi ekonomijos nežada...
Svečias_Hausas_*
Posted 2009 June 03 - 20:28

![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)
Edited by Hausas, 2009 June 03 - 20:29.
Posted 2009 June 03 - 20:59

Svečias_komisaraz_*
Posted 2009 June 03 - 21:10
man visokias nesamones rodydavo tai jos visos mirkcioja tai dega 4 lemputes nors bakas pustustis ir t.t. tai pakeite kompa ir su tuo bajeriu susitvarke, bet po to kompo kazkaip keistai nuvaziavau 215km. bet sakau gal cia sutapimas. as su sefu viska derinu o meistrai viska tvarko, pradzioj pastoviai sakydavo kad rodo misinys per riebus ir siaip ismetamosiose dujose kazkokiu daleliu per daug bet po simtojo karto atvaziavimo pas juos pradejo kalbet kad viskas gerai su dujomtikrai daug,bet ziurint kaip vaziuoji. Man irgi Flameris montavo pries 9 men., bet problemu kol kas neturiu (tfu tfu tfu). Tik biski nervuoja tos indikacines lemputes,kur duju likuti rodo.Nuvaziuoju su pilnu baku virs 420-470(telpa 39-42), o pirmoji lempute (is 4) uzgesta po 50-70km. Del sitos priezasties tau kompa keite???
O tau nuvaziavus viska meistrai daro, ar kalbejes ir su paciu sefu esi?
bet su 36,5l tik 215 km jau yra nebesveikai, vos ne 17l/100km. Bet jei su tokiais ratais, "jaunatvisku" tempu ir vien tik mieste tai gal ir realios sanaudos

Svečias_komisaraz_*
Posted 2009 June 03 - 21:14
na pas mane padangu ismatavimai 17/225/50 bet kad ziema ir su 15 coliu 250 km nuvaziuodavauKažką panašaus irgi pamyslijau...
dar vienas variantas - mažiau minkyt tapkę ar batus lengvesnius nusipirktiJei taip bedieviškai ryja ir dar galioja garantija, pasiūlyk tam "Flameriui" išimti dujas ir gražinti pinigus.
Na, tie 17" ratlankiai su atatinkamo pločio gumom irgi ekonomijos nežada...

Posted 2009 June 03 - 21:17
Todel ir sako visi kad V6 geriau pirkti. Uzsidek org ratus ir pamegink baka pravaziuotigerai cia visi raso ir norejau tik pasakyt, kad kazkaip del tu lempuciu perdaug nesiparinciau, kad jos ten rodo +/-
rimtesnis man rodiklis - nunulintas skaitliukas ir tai dujos yra ne skystis... gali tas lemputes greit pagesint
priklausomai kaip ir kur vazinesi, kokias dujas uzpyliai ir pan.
o del sanaudu tai cia mano 3.0 ir tai biski maziau jama... tik jei norisi labai smagiai padrozt, tai sanaudu kreive kyla staciai aukstyn
Manau turetu buti daug naudos. Nes tavo

Matyt jam sunku juos vynioti

Posted 2009 June 03 - 21:18

Svečias_komisaraz_*
Posted 2009 June 03 - 21:21
taigi sakau kad ziema pravazinejau su 15 vistiek daugiau 250 nenuvaziuodavau, o ziema juk dar kiek laiko vaziuoji su benzu, tai gautusi jauciu koks per baka dar 20 kmTodel ir sako visi kad V6 geriau pirkti. Uzsidek org ratus ir pamegink baka pravaziuotigerai cia visi raso ir norejau tik pasakyt, kad kazkaip del tu lempuciu perdaug nesiparinciau, kad jos ten rodo +/-
rimtesnis man rodiklis - nunulintas skaitliukas ir tai dujos yra ne skystis... gali tas lemputes greit pagesint
priklausomai kaip ir kur vazinesi, kokias dujas uzpyliai ir pan.
o del sanaudu tai cia mano 3.0 ir tai biski maziau jama... tik jei norisi labai smagiai padrozt, tai sanaudu kreive kyla staciai aukstyn
Manau turetu buti daug naudos. Nes tavopriklauso R15 atrodo
Matyt jam sunku juos vynioti![]()
Svečias_komisaraz_*
Posted 2009 June 03 - 21:22
o pas mane anksciau uzgesinedavo pravaziavus mazdaug 25-30kmO del lempuciu pas mane ir po 50-70 km pirmutine uzgesta
dabar kai pakeite kompa uzgesta ties 18km pirma lempute

Posted 2009 June 03 - 21:23
Dabar kai silta tikrai daugiau turetum nuvaziuoti Su R15na pas mane padangu ismatavimai 17/225/50 bet kad ziema ir su 15 coliu 250 km nuvaziuodavau
Kažką panašaus irgi pamyslijau...
Na, tie 17" ratlankiai su atatinkamo pločio gumom irgi ekonomijos nežada...![]()
Na gal tikrai su benzu dar kas netvarkoj o benzo kiek?
Svečias_komisaraz_*
Posted 2009 June 03 - 21:26
na benzino nzn kiek ryja, anksciau kazkur 10-12 rydavoDabar kai silta tikrai daugiau turetum nuvaziuoti Su R15
na pas mane padangu ismatavimai 17/225/50 bet kad ziema ir su 15 coliu 250 km nuvaziuodavau
Kažką panašaus irgi pamyslijau...
Na, tie 17" ratlankiai su atatinkamo pločio gumom irgi ekonomijos nežada...![]()
Na gal tikrai su benzu dar kas netvarkoj o benzo kiek?
kad del liamda zondo gedimo benzo daugiau gali suryti tai zinau, bet ar gali buti tas pats ir su benzinu?
ar del kokiu duju filtru?
Posted 2009 June 03 - 21:29

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users