Ačiū. Dar vienas klausimas, patyręs žmogus, nusimanantis automobiliuose teigia kad 406 ( nuo 2000 panašiai, faceliftą) būtų galima priskirt prie patikimų automobilių, ir jis problemų didelių nekelia, rekomenduoja imti su 66kw hdi varikliu. Apie 307 turi preišingą nuomonę, ją priskirtų prie prastesnių, labiau problematiškų automobilių. Na variklį galima rasti tokį patį ( hdi 2.0 66kw) bet kaip su važiuokle ir elektronika. Kaip supratu važiuoklės kelia panašiai problemų, gal 307 net mažiau, bet jo elektronika žymiai prastesnė. Ar gali taip būti ? Gal kas eksploatavęs ilgesnį laiką abi. Lyg ir facelifte 307 tų bėdų daug mažiau..
Šį pranešimą redagavo apple: 2015 sausio 11 - 16:17

Žodžiu, panašiai aišku, jeigu reikia pigesnio  imt 406  jeigu brangesnio ir gražesnio 307 faceliftą, bet ten man regis pagrinde jau 1.6 hdi, negyrė jis man atrodo šitų variklių
 Žodžiu, panašiai aišku, jeigu reikia pigesnio  imt 406  jeigu brangesnio ir gražesnio 307 faceliftą, bet ten man regis pagrinde jau 1.6 hdi, negyrė jis man atrodo šitų variklių  

Tarnaja man Pežiukas  labai gerai, važinėju juo kas dieną. Per metus būna gal tik kokios penkios dienos, kai jis niekur nevažiuoja.
 Tarnaja man Pežiukas  labai gerai, važinėju juo kas dieną. Per metus būna gal tik kokios penkios dienos, kai jis niekur nevažiuoja.