Čia turbūt už ridą tokia kaina- bo jei ji tikra, tai viso labo 111k..
Apie Peugeot 406
Parašyta 2016 vasario 09 - 10:24
Parašyta 2016 vasario 12 - 07:29
kiek kainuotu perrinkt visa galine 406 vaziuokle?
Šį pranešimą redagavo Francis: 2016 vasario 12 - 07:29
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2016 vasario 12 - 09:32
Kam visą, keisti reikia tik tas dalis kurios susidėvėję, turi laisvumą ir t.t. Pradžiai reiktų patikrinti ir jeigu reikia pakeisti stabilizatoriaus vertikaliais traukles ir suvedimo traukles (30 eurų už abi Sasic). Jeigu šios trauklės susidėvėję, tai tokį bildesį skleidžia, kad tikrai norisi viską gale pakeisti. Darbas ir geometrijos reguliavimas provincijoje per pus pigiau nei Vilniuje.
Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2016 vasario 12 - 09:39
Parašyta 2016 vasario 12 - 19:53
Darbas ir geometrijos reguliavimas provincijoje per pus pigiau nei Vilniuje.
Tai Kauną irgi prie provincijos priskaičiuoji? Nes kainos tai irgi perpus mažesnės
Šį pranešimą redagavo evbi: 2016 vasario 12 - 19:53
Parašyta 2016 vasario 16 - 16:25
Labas
pakilo ūpas grįžti į doros kelią.
Gal kas žinot informacijos apie šitą mašiniuką http://www.autogidas...0127767778.html
Dėkoju
Parašyta 2017 kovo 30 - 13:06
Šį pranešimą redagavo peugeot406r: 2017 kovo 30 - 13:07
Parašyta 2017 kovo 30 - 13:38
Bene niekas nebesidomi ir nebeperka p406?
o kuom čia domėtis, juk mašina 13 metų, kaip nebegaminama. O temų daug pridiskutuota yra nebent yra kažkokių klausimų, kurių forume nėra
1998m. Fiat Auto-Roller 3 1.9 TD
2008m. Citroen C4 GP 1.6 HDi "cepelinas"
2006m. Citroen C6 2.7 HDi
2007m. Citroen C6 2.7 HDi
Parašyta 2017 kovo 31 - 19:57
Parašyta 2017 kovo 31 - 19:59
Na siaip jo, sutinku tik siaip keista kad jau metai laiko tylu sioje temoje
Tai nera apie ka labai diskutuoti...Skelbimuose jau paskutiniai lavonai baigiami isparduoti 406. Labai gaila, legendary masina ))
Parašyta 2017 kovo 31 - 20:09
Peugeot 406 2001 m. 2.0 HDI 80 kW
Peugeot 206 XS 2001 m. 1.4 benzo
Parašyta 2017 kovo 31 - 20:21
Tai nera apie ka labai diskutuoti...Skelbimuose jau paskutiniai lavonai baigiami isparduoti 406. Labai gaila, legendary masina ))
jei visi lavonai, tai idomu koki pats vairuojat
Parašyta 2017 balandžio 01 - 00:19
jei visi lavonai, tai idomu koki pats vairuojat
Galiu pasigirti. Kas konkreciai domina? Nesenai va susidejau naujus priekinius ATE diskus su israizymais. Pakaba reguliariai remontuojama kokybiskom detalem, tepalai kas 10k. Masina nebuvo dazyta iki kol pries metus negavau i desine galine arka ir duris. Dabar ant tep/lep pakeistos durys ir istiesinta/uzspakliuota arka (na cia investuoti rimtai tiesiog nematau reikalo), taip pat kebulas daug kur nudauzytas durelem, ko tvarkyti irgi neplanuoju. Is po kapoto esu issimetes visa nereikalinga periferija, pradedant egr'ais, baigiant visu vakuumo gyvatynu. Perdares paemima, kad eitu tik per IC, nauja IC buvo idejes. Esu pasikeites turbus slegio ir kur slegio daviklius, su programavimu duoda labai smagu efekta kai paspaudi pedaliu. Purkstukai visi nesenai atrestauruoti iki "tobuli" bukles Cia jau klubieciui Pauliui didelis aciu. Per durna galva esu remontaves perkaitinta varikli (su tokiu pasiemiau), isejo i tai, kad galu gale teko ji pasikeisti nes ta pacia tarpine pramuse, na ir srotini kur isidejau ner ka lyginti pagal "gyvuma"...Taip atrode pries pora metu, dabar dar nusidaziau geltonai (ale vario spalva) ratlankius situos pacius.... Siaip galeciau zinoma "atpederasint" kebuline dali ir ji butu ledas, bet deje jau ieskau kitos masinos ir mastau, kad nerazumna butu i sitos kebula pradet kisti. Nors, velgi, snekant apie kebula, tai apie rudis nesu girdejes, net apie kazkokius mazus zidinukus. Vienintele ju beda yra kapotas, kuri is vidaus kazkokiu antikoroziniu lipalu uzpurskem iskarto kai nusipirkau, tai taip sau jis ir gyvena laimingai.
Ir after all, apziurejau jau virs penkiu 407'tu ir dar pora 607tu, tai visu bukle buvo toli grazu iki mano, nors blizgejo kaip katino kiausiukai poto kai ans juos islaize.
Šį pranešimą redagavo PhanT: 2017 balandžio 01 - 00:22
Parašyta 2017 balandžio 01 - 07:57
Galiu pasigirti. Kas konkreciai domina? Nesenai va susidejau naujus priekinius ATE diskus su israizymais. Pakaba reguliariai remontuojama kokybiskom detalem, tepalai kas 10k. Masina nebuvo dazyta iki kol pries metus negavau i desine galine arka ir duris. Dabar ant tep/lep pakeistos durys ir istiesinta/uzspakliuota arka (na cia investuoti rimtai tiesiog nematau reikalo), taip pat kebulas daug kur nudauzytas durelem, ko tvarkyti irgi neplanuoju. Is po kapoto esu issimetes visa nereikalinga periferija, pradedant egr'ais, baigiant visu vakuumo gyvatynu. Perdares paemima, kad eitu tik per IC, nauja IC buvo idejes. Esu pasikeites turbus slegio ir kur slegio daviklius, su programavimu duoda labai smagu efekta kai paspaudi pedaliu. Purkstukai visi nesenai atrestauruoti iki "tobuli" bukles Cia jau klubieciui Pauliui didelis aciu. Per durna galva esu remontaves perkaitinta varikli (su tokiu pasiemiau), isejo i tai, kad galu gale teko ji pasikeisti nes ta pacia tarpine pramuse, na ir srotini kur isidejau ner ka lyginti pagal "gyvuma"...Taip atrode pries pora metu, dabar dar nusidaziau geltonai (ale vario spalva) ratlankius situos pacius.... Siaip galeciau zinoma "atpederasint" kebuline dali ir ji butu ledas, bet deje jau ieskau kitos masinos ir mastau, kad nerazumna butu i sitos kebula pradet kisti. Nors, velgi, snekant apie kebula, tai apie rudis nesu girdejes, net apie kazkokius mazus zidinukus. Vienintele ju beda yra kapotas, kuri is vidaus kazkokiu antikoroziniu lipalu uzpurskem iskarto kai nusipirkau, tai taip sau jis ir gyvena laimingai.
Ir after all, apziurejau jau virs penkiu 407'tu ir dar pora 607tu, tai visu bukle buvo toli grazu iki mano, nors blizgejo kaip katino kiausiukai poto kai ans juos islaize.
Kam ji parduot is viso? matosi gyvas grazus pezukas ir spalva labai reta
Šį pranešimą redagavo peugeot406r: 2017 balandžio 01 - 07:57
Parašyta 2017 balandžio 01 - 13:44
Masinai 16 metu...Toks ir argumentas
Parašyta 2017 balandžio 01 - 14:45
Tikrai gražus.
Parašyta 2017 balandžio 01 - 16:01
Parašyta 2018 gegužės 18 - 10:26
Parašyta 2019 rugpjūčio 22 - 18:08
Parašyta 2020 vasario 21 - 16:19
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0