uzkurus masina ji uzgesta p406
Parašyta 2009 birželio 15 - 21:09
Ne viskas taip baisu, kaip mes čia rašome...
Automobilio mechanizmų ir sistemų diagnostika ir remontas
tel.: 8-612-63215
#42 Svečias_Stepas_*
Parašyta 2009 birželio 16 - 07:39
Parašyta 2009 birželio 16 - 08:34
Netiesa. Patikrinti galima. Ir visai nepriklauso kokiu metu. Kiekvienam daigtui savas irankisnu pas mane 96 406 2l... tai kiek sake kad tokiu dalyku negali patikrint tokiai masinai.... per sena :/
Parašyta 2009 birželio 16 - 08:41
Ir kompresija su oscilu,ar skaneriu(kaunieciai sugeba) Viskas padaroma uz tam tikra ikaini ;) O postus rinkti (kad nebut naujoku)yra kita skiltis(is tuscio i kiaura) ;)Ar diagnostikai tikrino kuro slegio reguliatoriu, temperaturinius daviklius, siluminius voztuvu tarpelius?
Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas ne remontas
Parašyta 2009 birželio 16 - 23:33
Na taip, as esu naujokas siame forume, bet ne naujokas darbe. Postu nerenku, ne mano amziuje tuo uzsiimineti . Tegu jaunimas tusciais postais bendrauja. Na o mano manymu nepilsciau is tuscio i kiaura. Taip pat ir neuzsipuolu nei naujoku, nei senioku, kad pasirodyciau krutesnis. ;)Ir kompresija su oscilu,ar skaneriu(kaunieciai sugeba) Viskas padaroma uz tam tikra ikaini ;) O postus rinkti (kad nebut naujoku)yra kita skiltis(is tuscio i kiaura) ;)
Tarp kitko kompresija, vakuma irgi galima su oscilu. pvz. http://www.quantexla...task=view&id=40 . siulyciau pasidometi, gal kada pravers. Na, jei reiks, galiu ir gyvai pademonstruoti. Tai va, kokie reikaliukai ;)
Parašyta 2009 birželio 17 - 13:04
Nesupratau,prie kur tu rosiesi jungti oscila?Prie purkstuku? Cia juk Faziu paskirstymas.. ..Kadaise citrinuku forume teko sita saita parodyti kad irodyti kad kinta kompresija,slegis ismetime,permetinejant fazes per danti ar duNa taip, as esu naujokas siame forume, bet ne naujokas darbe. Postu nerenku, ne mano amziuje tuo uzsiimineti . Tegu jaunimas tusciais postais bendrauja. Na o mano manymu nepilsciau is tuscio i kiaura. Taip pat ir neuzsipuolu nei naujoku, nei senioku, kad pasirodyciau krutesnis. ;)
Tarp kitko kompresija, vakuma irgi galima su oscilu. pvz. http://www.quantexla...task=view&id=40 . siulyciau pasidometi, gal kada pravers. Na, jei reiks, galiu ir gyvai pademonstruoti. Tai va, kokie reikaliukai ;)
Klaidu nuskaitymas ne diagnostika,klaidu trynimas ne remontas
Parašyta 2009 birželio 17 - 13:28
Ir gal is tiesu, baigiam sitoj temoj, o tai kazkaip nepatogu pries kitus-klausia patarimu, o mes cia dviese perliukais zarstomes. Galim neutralioj temoj
Parašyta 2009 birželio 19 - 12:42
Paminėjai imobilaizerį. Ką jis daro ikirestailiniam 406 peže (žr. parašą)? Jei gerai suprantu, kol nėra surenkamas kodas, tikriausiai nepraleidžia kuro į variklį? Nes starteris sukasi.Klaviatura salone yra(immobilaizeris)?
Ar teko susidurti su tokiais modeliais, kurie dėl [nelabai pastebimų] imobilaizerio sutrikimų užgesinėdavo ir/arba sunkiai kurdavosi? Pasidarė įdomu ar immo gali turėti įtakos mano pasakai be galo.
Parašyta 2009 gruodžio 13 - 20:20
Parašyta 2009 gruodžio 13 - 21:07
aha taspats budawo ziemaIr aš prikelsiu temą
Atšąlus orams šią savaitę, prasidėjo ir man nepaaiškinami dalykai. Ryte įsėdau į mašiną, suvedžiau kodą į skaičiafkę, užsikūrė normaliai, kaip ir kasdien.... Užgęso po 2-3s... Užkūriau antrą kartą, dirba gražiausiai, apsukos ~1100, iki kol pašilus nukrenta, nei šokinėja, nei kas... Keliais laipsniais lauke šilčiau, užsikuria iš pirmo karto, dirba gražiai, negęsta.
Diagnostikos reikalauja jau?
TFSI lpg hibrid 147kw
parduodu devetas lengvuju automobiliu priekabas
Parašyta 2009 gruodžio 15 - 16:40
o man ir ne ziemos metu taip buna p.s.aha taspats budawo ziemaIr aš prikelsiu temą
Atšąlus orams šią savaitę, prasidėjo ir man nepaaiškinami dalykai. Ryte įsėdau į mašiną, suvedžiau kodą į skaičiafkę, užsikūrė normaliai, kaip ir kasdien.... Užgęso po 2-3s... Užkūriau antrą kartą, dirba gražiausiai, apsukos ~1100, iki kol pašilus nukrenta, nei šokinėja, nei kas... Keliais laipsniais lauke šilčiau, užsikuria iš pirmo karto, dirba gražiai, negęsta.
Parašyta 2009 gruodžio 15 - 18:18
Parašyta 2009 gruodžio 27 - 20:18
Baigėsi šalčiai, vėl dirba kaip bitutėIr aš prikelsiu temą
Parašyta 2009 gruodžio 27 - 20:45
Parašyta 2009 gruodžio 28 - 08:55
turiu as holo davikli, man atrodo kad tavo varikliui irgi toks pat dedasi, mokejau 40 lt bet man ne tame problema yrava per kucias turejau senelio pajamt waryti ir pist neusiveda.... beda tame kad pare holo daviklis! gal aks zinot kokia jo kaina? kolkas vazineju su pasiskolintu bet reiks grazinti tai va rei surasti
Parašyta 2009 gruodžio 28 - 09:00
Parašyta 2009 gruodžio 28 - 09:17
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0