Posted 2011 June 05 - 13:50
Sveiki, Peu Peu mylėtojai ir vairuotojai. Vakar, t.y. 2011-06-04, išvažiavau į tolimą kelionę su BMW 525 TDS. Kelionė ganėtinai prailgo, nes buvo galvojamą tik apie vieną dalyką: „greičiau ta Marijampolė..“. Ir štai, grįžau jau su Peugeot 406 1999m. 2,0l HDI 80kW. Tik grįžęs namo, norėjau čia užsiregistruot, bet interneto nebuvo - teko šiandien.
O dabar rimtai. Esu Gediminas, man 20 metų, abiturientas, gyvenu Elektrėnuose. Skaudi gyvenimo praeitis privertė savo noru pasikartoti vienų metų kursą (čia, kad klausimų neklitų dėl metų ir mokyklos ^^). Įstojau į šį klubą, nes įdomu pasiskaitynėt apie Peu Peu bėdas, pliusus ir minusus. Draugiška bendruomenė taip pat pastūmėjo šiam žingsniui. Apie save čia daug nepripasakosiu, kaip ir visi žmonės, esu individualus ir paprastas. Tikiuosi čia surasti bendraminčių, surasti atsakymus į sau rūpimus klausimus, padėt kitiems ir taip padėt vystytis Jūsų puikiai bendruomenei. : )
Ne viskas GAVNO, kas vadinasi PEUGEOT!
Kuriu internetines svetaines pagal pageidavimus. Viską darau pats, nenaudodamas jokių turinio valdymo sistemų. Kainos nesikandžioja ir dažniausiai būna sutartinės. Susidomėję galite rašyt į PM.