Sveiki kolegos,
Jau beveik pusmetis kaip prisiregistravau prie šio forumo ale niekaip nepriėjo rankos prisistatyt kaip to reikalauja taisyklės

tad geriau vėliau nei niekada.
Taigi esu iš sostinės, į ketvirtą dešimtį įžengęs automobilių mylėtojas. Pagal profesija esu inžinierius, dirbu pastatų inžinerinių sistemų projektavimo ir įrengimo srityje. Šiame forume naujokas, tačiau ne naujokas kaip pugo vartotojas , o tuo labaiu kaip prancūzų gerbėjas. Esu Citrinos klubietis ir mano meilė prancūzams prasidėjo nuo jau 11 metu eksploatuojamo santechnikos stebūklo Citroen XM. Kaip sako sena meilė nerūdyja, bet deja

Man geriausias poilsis yra garažas, ir rankų nebijau išsitepti ir žinių bei įrankių pakanka, bet smagiau kai remontas yra hobis o ne butinybė.
Savo P407 pirkau prieš 4 metelius kaip darbinį automobilį iš UAB Žibintas, kurį prieš pusmetį pakeičiau į Toyota, o P407 liko asmeniniams reikalams ir žmonai pavažiuot.
Taigi aparats: P407 SVEX BVA 2.0

Iš prancūzų esu turėjas visų markių aparatus, tiek citroenus Xm ir xsara, tiek renukus Megane ir Lagūna, tiek ši pūgą ir galiu drąsiai pasakyti kad kokybės prasme šitas kol kas palieka geriausia įspūdį. Nors jei galėčiau laisvai rinktis, vistiek imčiau naujajį C5, nu ką padarysi esu citroligonis

O čia jei kam įdomu, mano pirmoji meilė: