Parašyta 2008 spalio 28 - 14:25
Parašyta 2008 spalio 28 - 17:51
Parašyta 2008 spalio 28 - 17:58
nepastebėjau ten pas juos jokios ypatingos technikos, tik paprasčiausios staklės... ir raktų su čipsais nesimatė, o gal nepastebėjau... maniau, kad tik butų raktus gamina... anyway, dėkuiPamegink Mindaugo maximoj antram aukste. Ten gana papigiai raktus daro.
Parašyta 2008 spalio 28 - 20:24
Parašyta 2008 spalio 28 - 20:28
tai dar puse velnio, yra kas vien uz kito raktelio pririsima nesigedija prasyt 400lt.dariau atsargini rakta 307 .procedura gana ilga ir brangi vienu zodziu raktas su imobilaizeriu gaminamas peugeot gamykloje 2 savaites ir tas malonumas kainuoja 400 lt.
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Parašyta 2008 spalio 28 - 21:15
ką dar yra tokių plėšikų kurie už tokį darbą tiek gali nuplėšti? bet pas man paprasčiausias mygtukas centriniam užraktuitai dar puse velnio, yra kas vien uz kito raktelio pririsima nesigedija prasyt 400lt.
Gali būti jog raktą reikia "pririšti" prie mašinos.
Įjunkite degimą su rakteliu, užveskite variklį (gal veikia ir neužvedus). Paspauskite raktelio mygtuką (tas didelis, kuris turėtų Įjungti/Išjungti centrinį užraktą), tuo metu kol variklis dirba ir raktelis - spynelėje. Taip palaikykite apie 5 sekundes.
Tada - Išjungkite variklį (degimą), ištraukite raktelį ir tą didelį (centrinio) mygtuką paspauskite vieną - du kartus. Centrinis užraktas turėtų suveikti.
Jei nepavyko iš karto - bandykite antrą kartą.
Jei turite ir antrą raktelį - tą patį reikės pakartoti ir su juo.
Šį pranešimą redagavo memfisss: 2008 spalio 28 - 21:17
Parašyta 2008 spalio 28 - 21:34
aha, bandzhiau ir ash kopija pasidaryt, viskas ok, durys atsidaro, ale nesikuria, mat te dar ir imbilaizeris yra, ne tik centrinio knopke, taigi tas raktelis tik servise tinka, kad vairas neuzhsirakintu...........žinote, kolegos - liūtų dresuotojai, jeigu tokios kainos rakto gaminimui - tai apseisiu be to mygt mygt
.......
Parašyta 2008 spalio 28 - 21:37
kažka ne taip sakai... mano atsarginė kopija užveda mano liūtąaha, bandzhiau ir ash kopija pasidaryt, viskas ok, durys atsidaro, ale nesikuria, mat te dar ir imbilaizeris yra, ne tik centrinio knopke, taigi tas raktelis tik servise tinka, kad vairas neuzhsirakintu
Parašyta 2008 spalio 28 - 21:38
vadinas isdrozi nauja rakta ir valio, ner pas tave daugiau apsaugos rakte.kažka ne taip sakai... mano atsarginė kopija užveda mano liūtą
Parašyta 2008 spalio 28 - 21:50
aga, aš taip ir supratau, bet as norėjau pasigaminti su mygt mygt, kaip ir originalus mano raktas... ir kad jį pririšti kolegos yessuz atrastu būduvadinas isdrozi nauja rakta ir valio, ner pas tave daugiau apsaugos rakte.
Parašyta 2008 spalio 28 - 22:35
Parašyta 2008 spalio 28 - 22:58
nebent tavo pasiūlymą remixuočiauo gal pabamdyk rakteli nunesti radiotechnikams - elektrikams? gal ras ka nors jame ir vel veiks tavo "mygy mygt" ?
Parašyta 2008 spalio 29 - 01:29
Parašyta 2008 spalio 29 - 11:05
Pala pala. Pas tave tas "mygt mygt" veike kada nors?atėjo į galvą toks įtarimas... gal pas man ten išvis tik žibintuvėlio mygt mygt??? ir nėra '96 liūte centrinio valdymo ant raktelio??
kažkaip keistas diodas išlindęs ties pačia rakto geležine šerdim... lygtais tam, kad apšviesti rakto skylutę... ką aš žinau, visai susipainiojau
![]()
p.s. kas čia pasidarė, praėjus porai valandų po paskutinio savo posto, nebegaliu jo redagauoti ir norėdamas papildyti naujom mintim turiu rašyti naują postą
Parašyta 2008 spalio 29 - 11:06
Parašyta 2008 spalio 29 - 12:38
kai nupirkau mašiniuką, to mygt mygt jau nebuvoGolfe ant raktelio irgi yra nmygtukas - jis skirtas ijungti dioda, kuris taip pat yra islindes prie rakto gelezhtes. Pabandyk pakeisti baterija ir/arba dioda ir pamatysi ar mygtukas tam - ar ne ;)
Parašyta 2008 spalio 29 - 12:58
Parašyta 2008 spalio 29 - 13:20
tamsintas iškilęs stikliukas yrair dar pasiziurek prie viduje esancio galinio vaizdo veidrodelio ar yra priemimo imtuvas kazkas panasaus i aptamsinta stikliuka.
Parašyta 2008 spalio 29 - 14:28
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0