206 2,0HDi tas pats velnias :mad:tipo, 206 ir 307
keiciau prie 60000km
O 407 2,0HDi tas pats bludas ar geresnis ?
Posted 2005 August 08 - 18:06
206 2,0HDi tas pats velnias :mad:tipo, 206 ir 307
Posted 2005 August 08 - 20:34
nu ten visai kitas variklis. nznO 407 2,0HDi tas pats bludas ar geresnis ?
Posted 2006 May 03 - 15:07
Posted 2006 May 03 - 15:53
Posted 2006 May 03 - 16:01
Posted 2006 May 03 - 16:23
Posted 2006 May 03 - 17:30
Posted 2006 May 03 - 17:35
Pas mani nieko nesidaro . A kas tas yr ir kur jų gaut (žmonų tipo) ??bet tai kas cia su tom zmonom pas jumi daros. Visi ziuri tik kaip aprupint pateles ....eikit gal alaus isgert..
Posted 2006 May 03 - 17:38
Posted 2006 May 03 - 19:25
Posted 2006 May 03 - 19:37
Parodyk kluba kur tau viska konkreciai ir detaliai paaiskins. man asmeniskai sitas klubas duoda daug info, tik reik moketi teisingai paklausti ir moketi susirasti teising infoKokia masina tinka jam ar jai ne mum spresti, o ir patarimu cia neieskok, nes gausi atsakyma konkretu sudas arba ne pirk kokia nori, nes matau cia apie masinas nusimananciu labai mazai, nes paklausus klausimo jau is kart zinai atsakymus tokius kaip pasitikrink vaziuokle ir diagnostikos centra per kompa, o konkreciai pasakyti niekas negali, kaip be siu dalyku dar gali patikrinti masina.
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Posted 2006 May 03 - 20:46
Žiūrėkit, kokie mes protingi.. Tik sum gramatika ir minčių dėstymu, sakyčiau, ne ypač.. Nelabai suprantu, kam su tokiu požiūriu išvis į forumą registruotis?.. ;)Kokia masina tinka jam ar jai ne mum spresti, o ir patarimu cia neieskok, nes gausi atsakyma konkretu sudas arba ne pirk kokia nori, nes matau cia apie masinas nusimananciu labai mazai, nes paklausus klausimo jau is kart zinai atsakymus tokius kaip pasitikrink vaziuokle ir diagnostikos centra per kompa, o konkreciai pasakyti niekas negali, kaip be siu dalyku dar gali patikrinti masina.
Posted 2006 May 03 - 21:03
Poziuris pas mane normalus ir gramatika cia ne pirmoje vietoje, jei neturi prie ko prisikabinti eik ir lazdavok arkli nes pas ji galva didesne gal supras tavo mintis, o frazes kyla po jusu minciu isreikstu forume as tik pasakau tiesa apie tai ka matau.Žiūrėkit, kokie mes protingi.. Tik sum gramatika ir minčių dėstymu, sakyčiau, ne ypač.. Nelabai suprantu, kam su tokiu požiūriu išvis į forumą registruotis?.. ;)
Dėl 206.. Asmeniniai patyrimai nelabai kokie. Turėjau '00 1.9D (ne HDI), per 1,5m. prisukau apie 30Kkm ir remontui išleidau pora tūkstantėlių. Kaip jau aukščiau minėta, pagrindinės bėdos dėl pakabos ir elektronikos. Iš pakabos detalių, tai gal tik priekiniai amortai liko nepakeisti. Net ir galinis torsionas sugebėjo sulūžti (tas adatinis guolis ten viduj parėjo). Važinėta, atrodo, normaliai buvo (visgi 1.9D..). Kartais tenka pabendraut su dabartiniu šeimininku, tai per daug nesiskundžia. Sako, važiuoja. Irgi žmonai nupirko. ;)
Buvo čia jau keletas temų apie 206ų bėdas, tai išliejau jau savo nuoskaudas ten.. Nesikartosiu.
O privalumai.. Minkštas (bent jau palyginus su kitais panašių metų),taupus (tilpdavau į 5l/100 110-120kmh Vln-Marijampolė, stradoj dar mažiau), gerai valdomas, gražus (bent jau mano pilkas tai toks buvo), salonas irgi malonus (beveik nebarškėjo), slaptas bardačiokas po sėdyne (!), išimama galinė sedynė (salonas lengvai transformuojamas į 1,80m ilgio seksodromą ;), ir ta radijos svirtelė prie vairo (kaip ir kitų pežų).
Šiaip rekomenduočiau yarį..
Posted 2006 May 03 - 21:22
Del gramatikos sutinku. Kai neberanda prie ko prikibti, tada prie gramatikos kabinejasi. Pamenu KTU labai mano gerbiama lietuviu kalbos mokytoja Rita (pagal ja kirtchiuojasi kaip vyshta). Ji sakydavo - kadangi tchia susirinko protingi zhmones, o ne lituanistai ir kiti pseudo mokslu atstovai, tai ir mokysimes i tai atsizhvelgdami.Poziuris pas mane normalus ir gramatika cia ne pirmoje vietoje, jei neturi prie ko prisikabinti eik ir lazdavok arkli nes pas ji galva didesne gal supras tavo mintis, o frazes kyla po jusu minciu isreikstu forume as tik pasakau tiesa apie tai ka matau.
Posted 2006 May 03 - 21:36
Posted 2006 May 03 - 21:38
KUR??? Pas mane 2000 1.9D, bet nei bardacioko po sedyne, nei radijos an vairo... Matyt kokiu pusmeciu senesnisslaptas bardačiokas po sėdyne (!), ir ta radijos svirtelė prie vairo (kaip ir kitų pežų).
[color=#0000FF;]P206[/color] + [color=#808080;]P307[/color], [color=#000000;]Vilnius[/color]
Posted 2006 May 03 - 21:47
Ne gramatikoj esmė.. Bet jei jau leidi sau gana arogantiškai įvertinti visą forumą ir jame dalyvaujančius žmones (kas, tarp kitko, nelabai ką bendro turi su šia konkrečia tema), pats turėtum būt visa galva aukštesnis už tuos, kuriuos vertni..Del gramatikos sutinku. Kai neberanda prie ko prikibti, tada prie gramatikos kabinejasi.
daug maloniau nuteikia.. ;)P.S. Apie 206 nieko neraukiu, nes net sedejas jame nesu. sorry, jeigu ne i tema cia isokau beer.gif wink.gif
Posted 2006 May 03 - 21:52
Posted 2006 May 03 - 21:55
Čia po keleivio sėdyne, jei ką.. Reikia sėdynes pagalvę stumt į priekį ir kelt į viršų. Toks pakankamai gudras mechanizmas. Pas visus 206 tas tikrai yra. Nebent keleivio pusėj irgi vairuotjo sėdynė (tada šoninis airbagas į vairuotją atsuktas būtų ir diržo prisegimas durų pusėj)..KUR??? Pas mane 2000 1.9D, bet nei bardacioko po sedyne
Šalia šiaip. Nu bet nėra tai nėra.. ;)nei radijos an vairo...
0 members, 12 guests, 0 anonymous users