P 205 GTI Griffe
Parašyta 2008 lapkričio 27 - 10:53
DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass 106 (p 106) >>> Nissan Cube
Parašyta 2008 lapkričio 27 - 11:06
Parašyta 2008 lapkričio 27 - 11:55
Parašyta 2008 lapkričio 27 - 12:13
Ne viskas auksas, kas auksu žiba, bet kas smirda šūdu, tikrai yra šūdas!
Parašyta 2008 lapkričio 27 - 17:41
teisinga masina tikrai peugeot 205Sveikinu nusipirkus teisinga masina... ;)
Plataus kelio...
Parašyta 2008 lapkričio 27 - 19:07
I <3 HATERS
Parašyta 2008 lapkričio 27 - 20:35
206
Parašyta 2008 lapkričio 28 - 01:12
Susedam ir padiskutuojam apie golfo ir 205 skirtumus. Mano pirmas argumentas - ar golfo dizaina kure pininfarina? Ar golfs turi dizaina? Nors ir nesu ekspertas bet (prisiskaites googles ir prisiziurejes top gear'u ) dristu pacituoti Jeremi klarksona: "205 yra mazesnis, lengvesnis, manevringesnis ir greitesnis nei golf GTI" Subjektyvu. Nors ir as 205 vertinu ne pagal kazkokias technines charakteristikas o tik pagal emocijas kurias jis man kelia. Todel mano nuomone nera ju ko liginti. bet siulau paziureti:matau GOLFII (kokį 91m. 1,8 su visais tuometiniais pribombasais) tik kad prancūzišką variantą. Abu seni abu savotiškai širdžiai mieli. No offense, pagarba fanatams.
Ziuriu jau atsiranda zmoniu kurie nelabai isivaizduoja kas tai yra 205...
Apie ka tu cia? apdaila?bent jau gale kai ko trūksta...
sups. a dar su dujom, ar jau be ju?
Visiskai rimtai: I si daikta mes iskeitem P306 (1.9 td, 95' su visokiom kondiskem, el veidr. ir t.t. ) ir dar primokejom. Paziurejus kainas europos mastu pigiai prasisukom, nes dar ne taip senai svarstem ar galesim kada toki parsivezinti is mobile.de. O ten jie vidutiniskai kainuoja ~2000-4000 euru. O tai kartais yra daugiau nei kainuoja 10 metu naujesni automobiliai. Ir nera cia ko stebetis. Kultinis modelis su garbinga istorija, savo gerbejais, savo legendomis...Pajuokaukime:
Kazin kiek tau seimininkas sumokejo, kad ja priglaustum pas save?
Melyna uzpuole tiek gedimu vienu metu, kad jau neverta jo taisytiTai va kodel melynasis dabar stovi kieme, iskeitei i kita.
As turiu raudona kilima pats. Bet bent jau kolkas bandysiu ji padaryti tokiu koks turi buti gamiklinis grifas. O raudono kilimo jie neturejoSveikinu! Gal nori kilima i raudona uz alu pasikeist?
Parašyta 2008 lapkričio 28 - 08:10
nu nu - tai lauksim grazhiuju juoduju spydlainu, geltonu papildomu ilguju, ishoperuotu duju...As turiu raudona kilima pats. Bet bent jau kolkas bandysiu ji padaryti tokiu koks turi buti gamiklinis grifas. O raudono kilimo jie neturejo
#30 Svečias_kobrik_*
Parašyta 2008 lapkričio 28 - 08:25
Parašyta 2008 lapkričio 28 - 08:44
Ta prasme? Mersui ate?Melyna uzpuole tiek gedimu vienu metu, kad jau neverta jo taisyti
Parašyta 2008 lapkričio 28 - 08:51
205tas zyzelius cia greiciau - mersai gi negendaTa prasme? Mersui ate?
Parašyta 2008 lapkričio 28 - 08:54
Situos as jau sau uzsakes...geltonu papildomu ilguju
Svarbu TARPINE tarp sedines ir vairo, o ne ASILAI po kapotu ........ ))
Pastoviai ardau Peugeot 205 dalimis.....
Pastoviai ardau Peugeot 309 dalimis.....
Pastoviai ardau Peugeot 405 dalimis.....
Parduodu Peugeot 205 CTI 88m.
Parduodu Peugeot 205 1.9Automatic 90m.
Ratu montavimas, balansavimas
Vilnius, Santariskiu raj. +37064523563
Parašyta 2008 lapkričio 28 - 09:06
Deja senai jau kai buvo Sasnavoje slalomas ir tuo metu 205M16 turejo Valdux, Velvetas, nei vienas nesugebejo ant drago padaryti mano svogerio su Golpuku II 1.6 GT. Ir tai yra imazinta dar kazkur video...Nors ir nesu ekspertas bet (prisiskaites googles ir prisiziurejes top gear'u ) dristu pacituoti Jeremi klarksona: "205 yra mazesnis, lengvesnis, manevringesnis ir greitesnis nei golf GTI" Subjektyvu.
Parašyta 2008 lapkričio 28 - 09:32
Joa, vaziavo y slaloma bet padare ant drago. so what? geriau papasakok kaip tam golpukui slalome sekesiDeja senai jau kai buvo Sasnavoje slalomas ir tuo metu 205M16 turejo Valdux, Velvetas, nei vienas nesugebejo ant drago padaryti mano svogerio su Golpuku II 1.6 GT. Ir tai yra imazinta dar kazkur video...
Parašyta 2008 lapkričio 28 - 11:52
slalome jis nevaziavo, bo neleido musu klubas. Tada jis man sturmanavo su 405. O dragas buvo neoficialus po varzybu. Beje, jis su driweriu savo laiku ir amziaus grupeje slalomuose 1-2 vietomis dalindavosi (bijau sumeluot, bet berods netgi Kauno zonoje). Dabar turi nebloga fiatuka (uno). Kada bus pas mane sveciuose ant kiemo - duosiu tau zinot. Bus gal idomu kaip technikos megejui aki uzmesti. Beje, tas pats legendinis golpukas irgi dar yra (tik retai jau vaziuoja su juo) MarijampolejeJoa, vaziavo y slaloma bet padare ant drago. so what? geriau papasakok kaip tam golpukui slalome sekesi
Parašyta 2008 lapkričio 28 - 12:27
Tai jei cia tas golfas apie kury pasakojai, tai ten jame orginalaus nieko nelike kiek suprantu. cia kaip kazkuriam renuskiu saite skaiciau, kaip patys R5 gti fanai rase: tipo stock 205 GTI ant valdymo stato y vieta stock R5, jei sukisi atatinkama suma y R5 tai tada gali padaryt 205, bet ta pacia suma ydejus y 205 renuske vel gauna per ausyslalome jis nevaziavo, bo neleido musu klubas. Tada jis man sturmanavo su 405. O dragas buvo neoficialus po varzybu. Beje, jis su driweriu savo laiku ir amziaus grupeje slalomuose 1-2 vietomis dalindavosi (bijau sumeluot, bet berods netgi Kauno zonoje). Dabar turi nebloga fiatuka (uno). Kada bus pas mane sveciuose ant kiemo - duosiu tau zinot. Bus gal idomu kaip technikos megejui aki uzmesti. Beje, tas pats legendinis golpukas irgi dar yra (tik retai jau vaziuoja su juo) Marijampoleje
Anyway, pradejom tema be pabaigos, visam ne tam skirtame topic'e ;)
Parašyta 2008 lapkričio 28 - 12:42
dragino irgi su labai "originaliais" 205 MI16 . ok - baigiam sita balagana, bo tuoj bus mums STOP(force)Tai jei cia tas golfas apie kury pasakojai, tai ten jame orginalaus nieko nelike kiek suprantu.
Tau sekmes sestadieni, o Stopui - juzinant nauja pirkiny
Parašyta 2008 lapkričio 28 - 17:24
Tada gerbiu tavo apsisprendima, bet as labiau megstu modernizma ir siuolaikiskumaVisiskai rimtai: I si daikta mes iskeitem P306 (1.9 td, 95' su visokiom kondiskem, el veidr. ir t.t. ) ir dar primokejom. Paziurejus kainas europos mastu pigiai prasisukom, nes dar ne taip senai svarstem ar galesim kada toki parsivezinti is mobile.de. O ten jie vidutiniskai kainuoja ~2000-4000 euru. O tai kartais yra daugiau nei kainuoja 10 metu naujesni automobiliai. Ir nera cia ko stebetis. Kultinis modelis su garbinga istorija, savo gerbejais, savo legendomis...
Parašyta 2008 lapkričio 28 - 22:32
ka noret - jaunyste spragilai dar dega kaitria ugnim Po 10 metu irgi rinksis tavo varianta (arba zmona parinks)Tada gerbiu tavo apsisprendima, bet as labiau megstu modernizma ir siuolaikiskuma
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0