Rankinis stabdis
#1 Svečias_Stasys_*
Parašyta 2008 gruodžio 15 - 11:33
Parašyta 2008 gruodžio 15 - 12:07
Parašyta 2008 gruodžio 15 - 12:58
Parašyta 2008 gruodžio 15 - 13:18
Šį pranešimą redagavo amalas: 2008 gruodžio 15 - 13:18
Parašyta 2008 gruodžio 15 - 13:52
Parašyta 2008 gruodžio 15 - 14:20
Situacija 1X1... Kažkada atkreipiau dėmesį, kad vienoj vietoj troso šarvas trūkęs. Turbūt per ten ir prisigaudo visokio dumblo.antra ryta is eiles ir as pradedu vaziuoti su panasia situacija - atleidus rankini, jo svirtis lieka labai laisva (matyt trosai uzsala), o kaladeles atsoka nuo disku kaip ir iprastai. pavaziavus 2 km. viskas susitvarko. tikriausiai esant minusui teks kiek reciau naudoti rankini, bei nepalinti jo uztraukto nakciai
idomu kokie sios problemos sprendimo budai apart trosu keitimo.
Klausimas: ar negalima nuo rankenos pasiekti šarvo pradžią ir prišnypšti į ten kokio WD... Neturiu laiko užsiimt keitimu.
Parašyta 2008 gruodžio 15 - 15:14
jeigu turesiu laiko, savaitgali bandysiu vaziuoti ant duobes ir atidziau pasiziureti kokia situacija su mano trosais.Situacija 1X1... Kažkada atkreipiau dėmesį, kad vienoj vietoj troso šarvas trūkęs. Turbūt per ten ir prisigaudo visokio dumblo.antra ryta is eiles ir as pradedu vaziuoti su panasia situacija - atleidus rankini, jo svirtis lieka labai laisva (matyt trosai uzsala), o kaladeles atsoka nuo disku kaip ir iprastai. pavaziavus 2 km. viskas susitvarko. tikriausiai esant minusui teks kiek reciau naudoti rankini, bei nepalinti jo uztraukto nakciai
idomu kokie sios problemos sprendimo budai apart trosu keitimo.
Klausimas: ar negalima nuo rankenos pasiekti šarvo pradžią ir prišnypšti į ten kokio WD... Neturiu laiko užsiimt keitimu.
Jimmy, nelabai supratau tavo klausimo - kaip nuo rankenos pasiekti šarvo pradzia
#8 Svečias_peugeot307_*
Parašyta 2008 gruodžio 15 - 16:08
Pas mane tokia pat problema! Reiks varytis ant duobes isdziovint ir susitept tuos trosus!Sveiki, susidūriau su keistu reiškiniu , užšala rankinis stabdis dabar temperatūrai nukritus -2/4 palikus užtraukta rankinį jis neatsileidžia, o palikus neužtraukta jis labai sunkiai traukiasi ir rankena lieka visai laisva lynas neatšoka, bet pašilus mašinai viskas susitvarko , gal kam taip buvo????? p307sw
Parašyta 2008 gruodžio 15 - 16:48
Turėjau omeny nuo kur prasideda troselis - nuo rankenos viduje, ar ant dugno? Nuo kur ieškoti šarvo pradžios, kad įkišti tą WDeškės šiaudelį pašnypšt vidun.Jimmy, nelabai supratau tavo klausimo - kaip nuo rankenos pasiekti šarvo pradzia
Per keturis metus toj vietoj pežuko nebuvo progos patyrinėt, užtai ir klausiu...
Parašyta 2008 gruodžio 15 - 16:49
Parašyta 2008 gruodžio 15 - 16:56
Turėjau omeny nuo kur prasideda troselis - nuo rankenos viduje, ar ant dugno? Nuo kur ieškoti šarvo pradžios, kad įkišti tą WDeškės šiaudelį pašnypšt vidun.
Per keturis metus toj vietoj pežuko nebuvo progos patyrinėt, užtai ir klausiu... [/quote]
tiksliai neprisimenu, bet lyg ant dugno.
Parašyta 2008 gruodžio 15 - 17:45
Parašyta 2008 gruodžio 15 - 19:01
#14 Svečias_Stasys_*
Parašyta 2008 gruodžio 16 - 09:44
Parašyta 2008 gruodžio 16 - 11:01
Naivuolis. Čia juk peugeot...Sveiki......... maniau ,kad ši bėda tik pas mane,
Parašyta 2008 gruodžio 16 - 15:21
tai jei tavo dede tingejo susitvarkyti,taip ir sako ;) rankinis geras dalykas man jau 2 metai kaip turiu pezuka ir niekas nestringa nei wasara,nei ziemaMan dedes kaip teve musu ikale i galva, kad prie minusines temperaturos rankinio negalima naudoti !!!
Bet posukiuose kartais vistiek trukteliu
O jei rimtai, tai ex 309-tam buvo ta pati beda. Palindau, matau, kad trosai jau amziaus mate. Pasikeiciau, bet problema liko Giliau slieku ir neieskojau....
Parašyta 2008 gruodžio 17 - 23:20
Turbūt STOPforcės dėdės maskviakus vairuodavo. O anys ypač nepatvarius rankinius turėjo. Šarvo pradžios labai prastai užsandarintos būdavo, tai per pusmetį ir pastrigdavo...tai jei tavo dede tingejo susitvarkyti,taip ir sako ;) rankinis geras dalykas man jau 2 metai kaip turiu pezuka ir niekas nestringa nei wasara,nei ziemaMan dedes kaip teve musu ikale i galva, kad prie minusines temperaturos rankinio negalima naudoti !!!
O jei rimtai, tai ex 309-tam buvo ta pati beda. Palindau, matau, kad trosai jau amziaus mate. Pasikeiciau, bet problema liko Giliau slieku ir neieskojau....
Parašyta 2008 gruodžio 17 - 23:39
Rankinio tvarkyti nereikejo.Ir jei 2 metus neuzstrigo - tai cia jau irodyta teorija? Cia ne konkreciai masinai taikoma buvo o teigiama apskritai. Ar masinai 20 metu ar pora menesiu , rankinio as nenaudoju. Kitiems taip pat nesiulau. Teko susidurti su uzstrigusiais rankiniaistai jei tavo dede tingejo susitvarkyti,taip ir sako ;) rankinis geras dalykas man jau 2 metai kaip turiu pezuka ir niekas nestringa nei wasara,nei ziemaMan dedes kaip teve musu ikale i galva, kad prie minusines temperaturos rankinio negalima naudoti !!!
Ir tu man paaiskink kuo rankinis toks geras dalykas, kad be jo issiversti neiseina?
Parašyta 2008 gruodžio 18 - 10:11
Ir tu man paaiskink kuo rankinis toks geras dalykas, kad be jo issiversti neiseina?
Aišku, kad išeina... Galima išsiversti be kondicionieriaus - atsidaryk langą, kai karšta; ir be valytuvų - nu blogiau matosi, bet įžiūrėt vis tiek ką nors įmanoma; ir žibintai automobilyje nėra jau tokie būtini - gi gali dieną važinėtis. Manau tikrai neverta to rankinio tvarkyt. Nereikalingas jis visai. Nu blogiausiu atveju pasikiši ką nors po ratu.
ex Peugeot 406 2,1 td; Citroen C3 2006 1,4 hdi; Citroen C5 2011 2,0 hdi
Parašyta 2008 gruodžio 18 - 10:40
smugis zemiau juostos
Aišku, kad išeina... Galima išsiversti be kondicionieriaus - atsidaryk langą, kai karšta; ir be valytuvų - nu blogiau matosi, bet įžiūrėt vis tiek ką nors įmanoma; ir žibintai automobilyje nėra jau tokie būtini - gi gali dieną važinėtis. Manau tikrai neverta to rankinio tvarkyt. Nereikalingas jis visai. Nu blogiausiu atveju pasikiši ką nors po ratu.
P.S. manau, kad tvarkingai veikiantis rankinis butinas kiekviename automobilyje.
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0