Kurio operatoriaus paslaugomis dažniausiai naudoja
Posted 2009 February 03 - 21:49
Jeigu pas Jus namie yra graužikų, išmuškit dantis jie bus čiulpikai.
MO pinhole camera
Posted 2009 February 03 - 21:53
#3 Svečias_EwiL_*
Posted 2009 February 03 - 21:54
Posted 2009 February 03 - 22:08
Posted 2009 February 03 - 22:18
© J. Erlickas
Posted 2009 February 03 - 22:21
Peugeot 406 3.0 V6 baracuda
Posted 2009 February 03 - 22:22
isjungia iseinancius, o ne ieinancius skambucius..!!!buvo ishjunge ieinatchius skambutchius...
Peugeot 406 3.0 V6 baracuda
Posted 2009 February 03 - 22:30
Vieniems - tep, kitiems - anapShiandien skambino ish Bele2 su kazhkokiu pasiulymu, bet ish karto pasakiau - "su jusu imone nenoriu tureti jokiu reikalu. Atchiu!".
Priezhastis shvogriaus telefonai. Bele2 Verslas. Kazhkur tie Beledushnikai pamete zhyme apie apmokejima ir kol aishkinosi keliom dienom buvo ishjunge ieinatchius skambutchius. Koks kaifas. Paskambina klientai ir klausosi "Del neapmoketos saskaitos telefonas abonentui ishjungas", paskambina kitu ir irgi tas pats. Lepata! Tikrai geriausias verslo sprendimas, bent jau reklamos ir vieshuju ryshiu prasme. Kietchiausia, kad surade, kad patis durni, net neatsiprashe.
Aš pats - Tele2. Nes man privalumas, kad vieno abonento vardu keli tel.nr.tarpusavyje kušdasi nemokamai, be jokių papildomu mokeščių
(pas mane - boba su dukromis po 20-30 skambučių per dieną viena kitai padaro).
Bitė kažką panašaus pradėjo propaguoti, Omnis - už kažką panašaus lyg tai ankščiau prašė papildomo 15 Lt mokesčio.
Tad kiekvienam suteikta teisė - RINKIS!!!
Posted 2009 February 03 - 22:32
Na ash jau 3 metus Eurocome (po acidal PR'o) kalbu tarp sheimos nemokamai, ir tarp eurocomo nemokamai ir i belemaxima nemokamai.Vieniems - tep, kitiems - anap
Aš pats - Tele2. Nes man privalumas, kad vieno abonento vardu keli tel.nr.tarpusavyje kušdasi nemokamai, be jokių papildomu mokeščių
(pas mane - boba su dukromis po 20-30 skambučių per dieną viena kitai padaro).
Bitė kažką panašaus pradėjo propaguoti, Omnis - už kažką panašaus lyg tai ankščiau prašė papildomo 15 Lt mokesčio.
Tad kiekvienam suteikta teisė - RINKIS!!!
Ir shio menesio saskaita buvau pametes, tai ne kad ishjungtu telefona ar pan. Pats turejau kankintis ir laukti kada nauja atsius.
Ankstchiau naudojausi Bite, tai ishvis kas du menesiu mokedavau. Ir tai jei pamirshdavau maloniai primindavo. Net nezhinau ka ten butu reikeje padaryti, kad kazhka atjungtu. O bele2 kaip supratau suejo sistemoj terminas ir zOpa. Nepriklausomai nuo to ar useris neapmokejo ar sistemoj klaida.
Edited by Maestro, 2009 February 03 - 22:34.
© J. Erlickas
Posted 2009 February 03 - 22:48
Sutinku, kad T2 imasi drastiškų priemonių....Na ash jau 3 metus Eurocome (po acidal PR'o) kalbu tarp sheimos nemokamai, ir tarp eurocomo nemokamai ir i belemaxima nemokamai.
Ir shio menesio saskaita buvau pametes, tai ne kad ishjungtu telefona ar pan. Pats turejau kankintis ir laukti kada nauja atsius.
Ankstchiau naudojausi Bite, tai ishvis kas du menesiu mokedavau. Ir tai jei pamirshdavau maloniai primindavo. Net nezhinau ka ten butu reikeje padaryti, kad kazhka atjungtu. O bele2 kaip supratau suejo sistemoj terminas ir zOpa. Nepriklausomai nuo to ar useris neapmokejo ar sistemoj klaida.
Bet kai mėn.sąskaita už 5 vnt. nesiekia 80 Lt., tai ką aš žinau ..... Ankščiau Omnį ar Bitėj būdavo =>200 Lt.
Dabar jau galiu rinktis ne tik tūrį, pavadinimą, bet ir kiekį
..... tai ką aš žinau ....
Posted 2009 February 03 - 23:13
Beabejo pasirinkimo reikalas. Nei kiek neabejoju, kad galima susikalbeti ir per bele2 tinkla ir kad pakalbiai pas juos vieni pygesniu. Bet tas pygumas turbut juos vercia spaustis, ko pasekoj pamirshta elementaru zhmogishkuma. Kiek girdejau pas juos menesi neapmokejus saskaitos, jau skolu ishieshkojimo bendroves etery pasirodo. Kai tuo tarpu mano mineta Bite prisumuoja prie sekancios saskaitos ir net nesivargina taves trukdyti. Moketi aishku reikia laiku, bet buna visko.Sutinku, kad T2 imasi drastiškų priemonių....
Bet kai mėn.sąskaita už 5 vnt. nesiekia 80 Lt., tai ką aš žinau ..... Ankščiau Omnį ar Bitėj būdavo =>200 Lt.
Dabar jau galiu rinktis ne tik tūrį, pavadinimą, bet ir kiekį
..... tai ką aš žinau ....
O kai dar net ne del tavo kaltes visa ta pragara uzhkuria, tai nx. Tegul susikysha ta savo pyguma.
© J. Erlickas
Posted 2009 February 03 - 23:18
Posted 2009 February 03 - 23:27
Posted 2009 February 04 - 00:15
Posted 2009 February 04 - 03:25
#16 Svečias__Rolandas__*
Posted 2009 February 04 - 03:57
Posted 2009 February 04 - 08:20
Posted 2009 February 04 - 08:24
Posted 2009 February 04 - 08:26
Te gal vienas iš populiariausių ...dabar naudojuos O2 rysio operatoriaus paslaugomis
Posted 2009 February 04 - 08:29
Kaina už priimamus skambučius keliaujant po EU ....Tele cvai jau n metų ir Bitė darbinis keletą metų, jokio tarp Jų skirtumo nepamačiau.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users