Kol viskas ant mašinos, net su montiruote sunkoka paklibint ir užtikrintai pasakyt "jam mišios". Kai nuardžiau šakę ir ėmiau varžtu stumti lauk tą vidurinę "plaukiojančią" įvorę, tik tada paaiškėjo, kad ji faktiškai nieko nebesilaikė. Guma - draiskanos. O iš išorės atrodė panašiai, kaip toj foto....
jei del bildesiu kaltas tas girgzdukas - tokiu atveju jis cia turi buti isplyses?
Tiesa, įkišus atsuktuvą įvorėn ir pamakalavus jautėsi, kad jau nėra įvaržos ir keisdamas klaidos nepadarysiu...

bet yra dar toks geris kaip stabilizatoriaus gumines ivores, jas pakeitus man bildejimas isnyko kaip dumas
  bet yra dar toks geris kaip stabilizatoriaus gumines ivores, jas pakeitus man bildejimas isnyko kaip dumas  cia kalbat apie girgzdukus. pas mane jie girgzdejo ir net ikyriai jau paspaudus salciams net braskejo, kad be muzono baugu ir vaziuoti buvo
 cia kalbat apie girgzdukus. pas mane jie girgzdejo ir net ikyriai jau paspaudus salciams net braskejo, kad be muzono baugu ir vaziuoti buvo   BET bildejimo nedave
  BET bildejimo nedave  keiciausi juos vasara kitais sumetimais, nes del ju susidevejimo pradejo padangas idomiai is vidines puses esti
  keiciausi juos vasara kitais sumetimais, nes del ju susidevejimo pradejo padangas idomiai is vidines puses esti  tai va tiek tu pasisakymu
  tai va tiek tu pasisakymu  

, jau ko ko bet ant galiniu stabilizatoriu 406tam netaupykite. Cia liga no 1. Geriausiai pirkti is pezu centro originalus, pamirsite apie barskejima ilgam. Dabar kaip tik nuolaidos visokios su naujaja nuolaidu kortele, bet deje as jos neturiu...
  , jau ko ko bet ant galiniu stabilizatoriu 406tam netaupykite. Cia liga no 1. Geriausiai pirkti is pezu centro originalus, pamirsite apie barskejima ilgam. Dabar kaip tik nuolaidos visokios su naujaja nuolaidu kortele, bet deje as jos neturiu...