Peršokti prie turinio

gesta ant laisvu apsuku

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 26

#21 djwaldemaras

djwaldemaras
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:BMW 335i sport, dazniau bunu servise :)

Parašyta 2009 vasario 22 - 20:45

jei gyva viena detale su visais testavimais butu mazdaug 120-150, jei negyva +300
  • 0
stebuklu nebuna, net peugeot :) tiesiog buna giliai paslepta tiesa :D jei nerandat tiesos, galiu padeti... 860935253..., jei skambutis nakti ar savaitgali, tai skambucio kaina jusu tarifas + deze alaus isgerimui kartu :)

#22 Svečias_Tanokas_*

Svečias_Tanokas_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 vasario 22 - 22:43

jei apie lambda zonda tai jis geras :)
  • 0

#23 Kelmas

Kelmas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Vilnius/Kaunas
  • Automobilis:Toyota Yaris 1.0

Parašyta 2009 vasario 23 - 09:06

pasiskambink man, ne viena toki darem, jei nepadarom, ne cento nepaliksi.... 862416234 mes ir remontuojam, ir detales perkam :D

Tamsta užmesk akį į mano problemą. Gali būti, kad čia kažkas panašaus. Turiu vieną neišbandytą sprendimo variantą. Jei nepadės, galbūt kreipsiuosi į tamstą.
  • 0
1997 Peugeot 406 1,8 l 16V (LFY) benzinas, 81 kW (Sherwood Green - M0RF) PARDUOTAS

#24 djwaldemaras

djwaldemaras
  • Senbuviai

Parašyta 2009 vasario 23 - 21:31

paciam nepamacius nesinori daug spelioti be reikalo, nuo nesusitvarkys, yra siame modelyje 3-4 detales priklauso nuo ipurskimo sistemos, kuriu gedimu ecu dazniausiai nefiksiuoja.... pradziai reikia atidziai pazvelti i variklio davikliu parametrus tuo momentu, tada galima daryti isvadas, ka keisti, o gal net keisti nieko nereikes
  • 0
stebuklu nebuna, net peugeot :) tiesiog buna giliai paslepta tiesa :D jei nerandat tiesos, galiu padeti... 860935253..., jei skambutis nakti ar savaitgali, tai skambucio kaina jusu tarifas + deze alaus isgerimui kartu :)

#25 GTI

GTI
  • Senbuviai
  • Vieta:Jonava
  • Automobilis:Peugeot 406-1,8-16v LPG buvusi - dabar Citroen c8 -2,2-94Kw

Parašyta 2009 kovo 01 - 11:18

Sorry jei buvo tokia tema, mane masinytej yra ir dujos tiesiogino ipurskimo, su dujom kaip ir viskas gerai. Vaziuojant benzinu uzsidega variklio ta geltona lempute. Ant laisvu apsuku kai pasyla apsukos pulsuoja, dreba variklis, o kartais vaziuojant kaip uzeina isvis gesta, jei tik imeti laisva pavara, ant laisvu nedirba gesta ir gesta, jei mieste per kamsti tai 30 kartu reik uzvest nes gesta.. kazkada buvau nuvares diagnostika, sako kuro padavimo misinys blogas, istryne klaida ir viskas buvo gerai, bet tik pora menesiu, po to vel t as pats, vel istryniau klaida vel gerai.. tai kame gali buti saknys ? :) nes nusibodo, kiek galima, ar cia dujos gali daryti kokios blogos itakos ? dujom dirba normaliai, bet benzinu neimanoma pavaziuoti... negi taip kas pora menesiu vazineti ir daryti diagnostika kad klaida trintu ? lambda zondas tikrino dirba gerai !

P.S. kur vilniuj gali padaryt diagnostika ir istrinti klaida ? nes pries tai dariausi klaipedoj.. toli vaziuot :D

Aciu uz atsakymus..

:D pasikeisk kuro filtra - man taip pat buvo - pakeiciau filtra ir vel viskas OK :D
  • 0

#26 Elcapomiros

Elcapomiros
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 406 LX 2.0l 1999; 3.0l 1998; 2.0l turbo 1998;Corvette cabrio 1987 5.7l

Parašyta 2009 kovo 02 - 16:37

^_^ o tai kokiam cia mieste tas dede visagalis gyvena?
  • 0

#27 djwaldemaras

djwaldemaras
  • Senbuviai

Parašyta 2009 kovo 02 - 21:49

as kol kas ne dede, bet esu sostineje, kai mano vaikas eis i darzeli, manau ir ten jau sugebes tokius gedimus remontuoti :D
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0