Peršokti prie turinio


Nuotrauka

Operacija STOPforce Vestuvės !


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 142

#101 Argus

Argus
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 310
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 306 xt

Parašyta 2009 balandžio 16 - 12:00


:beer:
atsiprasom, kad uztersem eteri besiteiraudami. galit mest mus is klubo.

as be Lasho nei zingsnio - tad mane irgi traukit kartu :D :beer:
blyn, tai ko dar gali paklausti, jeigu draugu is klubo "elito" nera??? :unsure:

tuoj iskeliausiu i Gedos stulpa :)~

Gal klube koks elito būrelis yra, kuris gali klausti to, ko paprastas klubietis negali? Šiaip tikrai įdomiai atrodo, kai labai jau garsiai viskas apšviečiama kas, kur, kaip ir su kuo, o paskui pora žodžių tyliai - nieko nebus, gal nebent vėliau. O kai paklausia vienas kitas - tai jau nederkit temos.
Atleiskit klubo blondinei už tokį pasisakymą :blush:

Šį pranešimą redagavo Argus: 2009 balandžio 16 - 12:01

  • 0
Artimiausias kelias į vyro širdį - skalpeliu per krūtinės ląstą.

#102 lashas

lashas
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 36
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Druges P206 :)

Parašyta 2009 balandžio 16 - 16:25

atsiprašom ypatingai Lasho su Druge, kad jiem tiek vargo sukėlėm.
bet jei jau viskas taip svarbu buvo kas kur kada kodėl ir panašiai,
tai neatrodo kad galima buvo pasiklaust jų pačių arba jų draugų, o ne taškytis kažkokiom viešom internetinėm sparnuotom frzėm? :unsure:

nors gal ir gerai, pamatai iš kokio molio kokie žmonės nudrėbti.

nu ir ka tuo norejei pasakyti? Matai, kaip kiekvienas zmogus interpretuoja tai ka as parasiau, tai galiu nebent asmeniskai paaiskint. Pabandysiu paaiskint. Jei nematei, tai as rasydamas savo posta skliaustuose pazymejau, kad pasitaiko visko, kad neivyksta vestuves. Ir as visai ne i tai bandziau atkreipti demesi. Kadangi, daug kalbama apie "tikra priezasti", o ji iki siol didziajai daugumai nera zinoma (ir man), tai ka Tu siulai man daryt? Skambint Stopui? Tau? ar kam? Ir kaip sakiau, man ne tai yra esme. Mano poste pagrindine mintis buvo ta, kad as nesuprantu kas darosi su ta tema. Visokios priesistores, neeiliniai mytai, susirasymas, atsaukimas del neaiskiu priezasciu, galiausiai tema parakinama, kad niekas negaletu klausyneti - komentuoti. Man tai ziauru :(
Nepaprasciau butu buve parasyt, kad vestuves atidedamos del svarbiu asmeniniu priezasciu?!?

O gal dabar visi imkim rasyt visokius dalykus i ateiti?
Tarkim, birzelio 19d. man bus teikiamas bakalauro diplomas. (tik liko dar du valstybinius islaikyt :) )
Manau, mano tokia tema butu iskart istrinta. ir gerai. Tai kam cia reikia pusti toki didziuli burbula, o kai neivyksta kaip numatyta, bandoma viskas uzglaistyti kaip niekur nieko.

p.s. Jei, teisingai dabar isgirdau, del ko neivyko vestuves si sestadieni, tai nuosirdziausia uzuojauta
  • 0
Prausiasi tie, kas tingi kasytis...

#103 AllFOLK

AllFOLK
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Pranešimai: 506
  • Vieta:Rėkyva
  • Automobilis:kewle taupykle su 2.2hdi

Parašyta 2009 balandžio 16 - 18:48

šįkart deja pritariu lashui su drauge ir kt. nesusipratusiems. Nelabai kreipiu dėmesio į kitus reikalo atmušinėtojus, tik įdomi pačio stopo pozicija, negi nepaprasšiau buvo iš kart parašyti priežastį ir viskas būtų aišku? Beveik garantuoju, jog tai nieko netradicinio. P.S. jau lendu budon... :ph34r:
  • 0

#104 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 2.321
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Parašyta 2009 balandžio 16 - 19:22

Is sios temos ir is kitu klubieciu repliku kitose temose, galima spresti jog stopas yra visagalis ir nebaudziamas. sugalvojo zmogus pasidaryt vestuves su klubo palyda ir uzkure tema. Visi rase rase planavo ir jau kojnes ant kanto pradejo lygint ir se tau viskas atsaukta. Ir eilini kart stopas visagalis dejo ant visu nieko neaiskindamas. Toks elgesys parodo koks zmogaus intelekto lygis. Nei vienas save ir aplinkinius gerbiantis issilavines zmogus taip nepasielgtu. Isvis trint sita tema ir lai zeninas kaip visi mirtingieji. Bo tik apsipazorijo su sita reklama.
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros


#105 MKS999

MKS999
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 975
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:peugeot 605 2.0T

Parašyta 2009 balandžio 16 - 21:03

Davai moderatoriai nauja tema su pavadinimu kokiu grazesniu kaip PASKALOS, BLEVYZGOS, PALIEZUVAUKIM. Vat visi galesim reikstis, va kur neisarti arimai, o tulam LIETUVIUI to tik ir reikia. O del Stopo vestuviu, tai manau viskas bus paiskinta. Pakentekit. Nieko nezinodami kalat zmogu prie kryziaus. Bet jei Stopas nepaiskins po sio savaitgalio, manau daugelio klubieciu akyse zlugs.
  • 0
806 ir 206 DALIMIS

Ne viskas auksas, kas auksu žiba, bet kas smirda šūdu, tikrai yra šūdas!

#106 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Pranešimai: 4.991
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2009 balandžio 16 - 21:41

Is sios temos ir is kitu klubieciu repliku kitose temose, galima spresti jog stopas yra visagalis ir nebaudziamas. sugalvojo zmogus pasidaryt vestuves su klubo palyda ir uzkure tema. Visi rase rase planavo ir jau kojnes ant kanto pradejo lygint ir se tau viskas atsaukta. Ir eilini kart stopas visagalis dejo ant visu nieko neaiskindamas. Toks elgesys parodo koks zmogaus intelekto lygis. Nei vienas save ir aplinkinius gerbiantis issilavines zmogus taip nepasielgtu.
Isvis trint sita tema ir lai zeninas kaip visi mirtingieji. Bo tik apsipazorijo su sita reklama.

Skaitau ir neturiu ką pasakyt... Nemanot, kad tie kurie "lygino kantus" buvo vienaip ar kitaip perspėti ar informuoti dėl to kas įvyko? Nemanot, kad temą užrakinau būtent dėl tokių blevyzgotojų kaip Jūs? Nemanot, kad žmogus gali būti sukrėstas ir dabar nenorintis niekam nieko aiškint? Ypač tokiems, kurie ar taip ar anaip nesiruošė atvažiuoti? Nemanot, kad kartais reikia tiesiog imti ir patylėti? O svarbiausia - nemanot, kad Jūs nesat tie visagaliai, galintys teisti? Klausimai retoriniai... Prašau į juos neatsakinėt, o tyliai vakare pagalvot prieš užmiegant... -_- Miegokit ramiai... -_-
  • 0

#107 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 2.005
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Parašyta 2009 balandžio 16 - 21:57

Skaitau ir neturiu ką pasakyt... Nemanot, kad tie kurie "lygino kantus" buvo vienaip ar kitaip perspėti ar informuoti dėl to kas įvyko? Nemanot, kad temą užrakinau būtent dėl tokių blevyzgotojų kaip Jūs? Nemanot, kad žmogus gali būti sukrėstas ir dabar nenorintis niekam nieko aiškint? Ypač tokiems, kurie ar taip ar anaip nesiruošė atvažiuoti? Nemanot, kad kartais reikia tiesiog imti ir patylėti? O svarbiausia - nemanot, kad Jūs nesat tie visagaliai, galintys teisti? Klausimai retoriniai... Prašau į juos neatsakinėt, o tyliai vakare pagalvot prieš užmiegant... -_- Miegokit ramiai... -_-

Pareplikuosiu. Ish praslydusios info matosi, kad priezhastis rimta. Mirtis ar pan.
Suprantama, kad zhinantiems tos blevizgos atrodo makabrishkai.
Ish kitos puses yra daug nezhinantchiu. Ir jei jau "kaip ne kurie klubieciai" norejai vieshumo, tai manytch naturalu ta vieshuma (daugiau ar mazhiau) ishlaikyti iki galo. Arba bent jau nekalti prie kryzhiaus tu, kurie to vieshumo ir toliau pagristai nori.

P.S. Man net nera smalsu. Ir ta tema tik dabar po akim uzhkliuvo ir i ja isigylinau. Bet pykta, kai uzhsipuolami klubietchiai, kurie itraukiami i visa ta procedura, o paskui nieko nepaaishkinant kalami prie kryzhiaus, kad jiems ir toliau smalsu. :ph34r:
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#108 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • Pranešimai: 2.200
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Parašyta 2009 balandžio 17 - 00:01

Galima as isiterpsiu? Vestuves mes atsaukem, nes vietoj ju teko laidotuves organizuoti. -_- Butume viska savo laiku paaiskine, bet pastarasias dienas ir taip turejom ka veikti... Ne visiems kviestiniams sveciams spejom viska paaiskinti. Tesiog yra kaip yra. Veliau informuosim. Kuo anksciau parasiau, kad atsaukiam nes norejom, kad del musu kuo maziau nukentetu kitu savaitgalio planai. Ten pat parasiau, kad infomuosime ir, kad atsiprasome. Matosi ne visiems to uzteko...

Is pradziu yra visiems parasoma data menesiu i prieki, kada bus vestuves, tada visi soka sveikinti (normalu ir suprantama), po to yra saukiamas neeilinis mytas.kam????ir dar su kazkokiu susirasymu. :( Dar veliau, parasoma, kad atsaukiama viskas (ka jau padarysi), o galiausiai yra uzblokuojama tema(!?), kad matot, niekas negaletu nieko parasyt. Nepykit, bet man cia jau kazkoks tragiskas anekdotas.

Ma rodos, kad dauguma zmoniu vestuves is anksto planuoja, pranesa data, vieta ir t.t. Bet nematau nieko naturalaus, kad puolama sveikinti. Kaip ir rasiau reiktu sulaukti pacio fakto ir sveikinti susirinkus i vieta, o ne menesiu anksciau forume.
Kam tema? Tikrai ne sveikinimams. Pirmiausia uzvedziau as, nes reikejo masinu tai dienai. Veliau jau vestuviu organizatoriai pereme ja meetui organizuoti.
Kam saukiamas meetas? mums. Siame klube yra daug zmoniu kuriuos galime vadinti draugais, gerais pazystamais ir t.t. Juos mes ir norejome pamatyti ta diena. Registracija - organizatoriu sprendimas. Jiems taip lengviau, tegu taip ir buna. Nesinoretu, kad atvykus i vieta kazko truktu, ar kazkam kazko neuztektu... O tema kazkas uzrakino, nes turbut suprato, kad reikia siek tiek laiko.

jeigu jau kazkas yra rimto (pvz. artimo zmogaus netektis, liga) tai galima butu ir parasyti aiskiai.

Zinok beveik galiu duoti galva nukirsti, kad butu pasipyle uzuojautos ir pan. Vesuviu temoj to reikia maziausiai...

Gal klube koks elito būrelis yra, kuris gali klausti to, ko paprastas klubietis negali? Šiaip tikrai įdomiai atrodo, kai labai jau garsiai viskas apšviečiama kas, kur, kaip ir su kuo, o paskui pora žodžių tyliai - nieko nebus, gal nebent vėliau. O kai paklausia vienas kitas - tai jau nederkit temos.
Atleiskit klubo blondinei už tokį pasisakymą :blush:

Tas elito burelis yra zmones kuriuos galiu vadinti draugais. Taip, jie asmeniskai viska suzinojo. Ir taip, jie gali klausti to, ko paprastas klubietis negali.... -_-

Nelabai kreipiu dėmesio į kitus reikalo atmušinėtojus, tik įdomi pačio stopo pozicija, negi nepaprasšiau buvo iš kart parašyti priežastį ir viskas būtų aišku? Beveik garantuoju, jog tai nieko netradicinio.

pasikartosiu, kad mums maziausiai reikejo, kad pasipiltu uzuojautos. Kazkas sake, reikejo parasyti, kad atidedam del asmeniniu bedu. Nu tai ir taip aisku, kad ne del blogo oro ar blogos nuotaikos. Reikalas liecia virs simto zmoniu ir siaip sau ju planais mes negrotume. Buvo kas paeme atostogas, kas nuomavo/pirko drabuzius, taresi del laisvu dienu. Mes taip pat dx sukisom visokiems avansams ir ne visus juos grazino. Ar durnu reikia buti, kad nesuprasti, kad bedos rimtos ir ne siaip sau tokie drastiski veiksmai likus kelioms dienoms...
Parasyti kazka konkretesnio? Antradieni vakare priemem sprendima vestuves atideti. Is kart perspejom visus. Bet ar jus galvojat, kad taip pyst ir viska is naujo pergalvojom? Gerai atidedam. Iki kada? porai menesiu? pusmeciui? metams? Dar nezinojom patys. Velgi ne viskas nuo musu priklauso.

Is sios temos ir is kitu klubieciu repliku kitose temose, galima spresti jog stopas yra visagalis ir nebaudziamas. sugalvojo zmogus pasidaryt vestuves su klubo palyda ir uzkure tema. Visi rase rase planavo ir jau kojnes ant kanto pradejo lygint ir se tau viskas atsaukta. Ir eilini kart stopas visagalis dejo ant visu nieko neaiskindamas. Toks elgesys parodo koks zmogaus intelekto lygis. Nei vienas save ir aplinkinius gerbiantis issilavines zmogus taip nepasielgtu.

uzdrausk man sugalvoti pasidaryti vestuves su palyda zmoniu, su kuriais kas savaite matausi (ir ne po viena karta). Sukviesti i kruva tuos kurie gal ir nevisada randa laiko i kiekviena meeta atlekti, bet uzlanko musu namus ar pirtele. Ar ple reikia atsiklausti kazko. Prievarta nieko nekvietem. Manau temos kontekstas aiskiai leido suprasti i ka mes kreipiames. Ir tikiu, kad ne vienas klubietis galejo pasijusti asmeniskai pakviestas siuo bendru kvietimu. Pagal buvusia registracija matau, kad tamsta kojiniu nelygino.
Ir jei tau atsiprasymas asocijuojasi su dejimu ant visu tai siulau paciam pasitikrinti IQ. Nei vienas save ir aplinkinius gerbiantis issilavines zmogus taip durnai nerasytu net neisivaizduodamas kokia yra situacija.

Isvis trint sita tema ir lai zeninas kaip visi mirtingieji. Bo tik apsipazorijo su sita reklama

ka trinti ir ka ne, palik spresti tiems kurie sia teise turi. O kaip mums tuoktis palik spresti mums. islindai, parasei nesamone ir butu laikas grizti i savo smelio deze.... Bo dar apsipazorijai ne laiku ir ne vietoj.

O del Stopo vestuviu, tai manau viskas bus paiskinta. Pakentekit.
Nieko nezinodami kalat zmogu prie kryziaus.
Bet jei Stopas nepaiskins po sio savaitgalio, manau daugelio klubieciu akyse zlugs.

Nemaniau, kad prisiruosiu dabar kazka aiskinti. Ir abejoju ar jau zlugciau jei parasyciau kazka po savaites. Dauguma klubieciu (bent jau vilniuje) zinojo situacija. Buvo ir tokiu kurie asmeniskai (per pm, skype ar telefona) paklause kas nutiko.

Ish kitos puses yra daug nezhinantchiu. Ir jei jau "kaip ne kurie klubieciai" norejai vieshumo, tai manytch naturalu ta vieshuma (daugiau ar mazhiau) ishlaikyti iki galo.

Viesumas vestuvems. Ne visam musu gyvenimui. Manau turejom teise ir toliau priezastis pasilikti sau. Gal galejo buti taip: Pasekmes - atidetos vestuves. Pranesem visiems. Priezastys? Kam reikia suzinos. Visu kitu galim atsiprasyti ir paprasyti suprasti.


Nemaniau, kad tokios nuotaikos issirutulios. Buciau zinojes, buciau rades laiko kazka asmeniskai paaiskinti.
Galiu pasidziaugti, kad tik nedaugeliui prisireike kazkokiu rastisku paaiskinimu. Visgi siulau tokiems pabandyti isijausti ir i musu kaili. Nera lengva per 2,5 paros atsaukti beveik pusmeti planuotas vestuves ir suorganizuoti laidotuves....

Prašau <...> tyliai vakare pagalvot prieš užmiegant...  -_-  Miegokit ramiai...  -_-


  • 0
kažkaip.....

#109 Argus

Argus
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 310
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 306 xt

Parašyta 2009 balandžio 17 - 07:45

Galiu pasakyti tik tiek, kad viso šito nebūtų buvę, jei būtum parašęs gal ne visą teisybę, bet bent jau dalį. Manau kad didžioji dalis būtų supratę ir savo mintis pasilikę sau.
  • 0
Artimiausias kelias į vyro širdį - skalpeliu per krūtinės ląstą.

#110 Maskolis

Maskolis
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.794
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:SEAT Alhambra, Ford C-Max, Peugeot 406 Break 2.0HDi '00 (parduotas Juodulys)

Parašyta 2009 balandžio 17 - 08:11

Gal dabar jau galima rakinti? Stopas gali lipti nuo kryžiaus? Priežastis ir pasekmės paaiškintos. Gal ir vėliau nei reikėtų ar kažkas labai norėtų. Kas norėjo jau pasisakė. Jei dar yra klausimų pastabų pasiūlymų - gal tiesiai PM?
  • 0
NuotraukaKaukė juodas garvežys, Meilę nuvežė tolyn...

#111 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 524
  • Vieta:Vilnius, Palanga, Klaipeda
  • Automobilis:ex. Peugeot 406 Coupe; Peugeot 307 SW

Parašyta 2009 balandžio 17 - 08:23

Gal dabar jau galima rakinti? Stopas gali lipti nuo kryžiaus?
Priežastis ir pasekmės paaiškintos. Gal ir vėliau nei reikėtų ar kažkas labai norėtų.
Kas norėjo jau pasisakė.
Jei dar yra klausimų pastabų pasiūlymų - gal tiesiai PM?

Pritariu. Jau viskas išsakyta.
  • 0

#112 AllFOLK

AllFOLK
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Pranešimai: 506
  • Vieta:Rėkyva
  • Automobilis:kewle taupykle su 2.2hdi

Parašyta 2009 balandžio 17 - 08:26

Aš dar šlakelį įsiterpsiu. Ne su priekaištu, tiesiog su pastebėjimu: Manau, jog visos tos košės nebūtų, jei pati tema būtų pervadinta į "ATKELTA", o ne "ATŠAUKTA" (kas paprastai reiškia ką kitą, nei "dabar nesituoksim, tuoksimės vėliau"), taip būtų mažiau dviprasmybių ir perdėm didelis klubiečių slamsumas nebūtų toks beribis, tiek -_- P.S. didelis respectas stopui už ramų ir šaltą atsaką visiems nesusipratėliams.
  • 0

#113 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • Pranešimai: 2.200
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Parašyta 2009 birželio 12 - 10:27

Labai ilgai svarsčiau ar verta kelti šią temą į dienos šviesą ir visgi pasirižau. Rytoj mainome aukso žiedus. Kadangi vestuves rengiame gerokai kuklesnes, jokių neeilinių meetu nebedarom. Jei yra tokių kurie laiko save mūsų draugais, pažįstamais ar tesiog norėtų/galėtų rasti laiko apsikabinimams, rankos paspaudimui ir t.t. laukiame ~11 val prie Vilniaus santuokų rūmų. ;) Jei ka, mano telefono numerį turit :blush: P.S. Jei kam kyla klausimų kodėl rašau paskutinę diena - todėl, kad vėl nepasipiltų bereikalingos diskusijos, ankstyvi sveikinimai ir t.t. P.S.S. Visgi vaziuojam su 205 :ax:
  • 0
kažkaip.....

#114 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 5.860
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2009 birželio 12 - 11:17

Ui, iki rytojaus dar daug laiko... :D :ax:
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser


#115 AllFOLK

AllFOLK
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Pranešimai: 506
  • Vieta:Rėkyva
  • Automobilis:kewle taupykle su 2.2hdi

Parašyta 2009 birželio 12 - 18:53

gal is Kauno kas judes? 868206578 :ax:
  • 0

#116 Velvet

Velvet

    pelėda

  • Forumo adminai
  • Pranešimai: 1.383
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 205 CTI 1.9 '94

Parašyta 2009 birželio 13 - 00:29

gal is Kauno kas judes? 868206578 :ax:

Judu aš. +37065025466.
  • 0
205

#117 Edis_Vln

Edis_Vln
  • Nariai
  • Pranešimai: 140
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 205 x 4, 405 x 3, 309 x 1, 605 x 1, + Xsara VTS. :)

Parašyta 2009 birželio 13 - 06:56

Labas Rytas... ;) :lyzht: :beer: Stopai, ora galejai ir geresni uzsakyti... :D :D :D
  • 0

Svarbu TARPINE tarp sedines ir vairo, o ne ASILAI po kapotu ........ :)))

Pastoviai ardau Peugeot 205 dalimis.....
Pastoviai ardau Peugeot 309 dalimis.....
Pastoviai ardau Peugeot 405 dalimis.....

Parduodu Peugeot 205 CTI 88m.
Parduodu Peugeot 205 1.9Automatic 90m.

Ratu montavimas, balansavimas
Vilnius, Santariskiu raj. +37064523563


#118 AllFOLK

AllFOLK
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Pranešimai: 506
  • Vieta:Rėkyva
  • Automobilis:kewle taupykle su 2.2hdi

Parašyta 2009 birželio 13 - 10:56

Judu aš. +37065025466.

mda... gaidys gavos, nebespejom reorganizuotis, sorry
  • 0

#119 Marcin

Marcin
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.459
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:S80II AT D5 07, xc70 AT D5 06

Parašyta 2009 birželio 13 - 20:37

ryt tai sekmadieni?
  • 0

#120 dens0

dens0
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 197
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 406 2l. jau buves.

Parašyta 2009 birželio 13 - 21:47

ryt tai sekmadieni?

biskuti pramigai :lol: jau jaunieji sumaine aukso ziedus ^_^

dieninis pasovazinejimas buvo laaabai smagus :beer:

Dar karteli DIDELIAUSI SVEIKINIMAI :ax: :beer: :lyzht:
  • 0
Don`t drop bombs! Drop cars!




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0