Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Merginų tema

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 356

#1 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Parašyta 2009 kovo 23 - 00:32

Kadangi pavasariop pradėjo moteriškoji lytis forume reikštis, ir užsimanė atskiros temos, prašom. :rolleyes: Pažiūrėsim kas čia bus. :mellow:
  • 0
kažkaip.....

#2 Svečias_Juste_*

Svečias_Juste_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 23 - 01:04

Kadangi aš ta blogietė, užsimaniusi temos :D tai jaučiu pareigą ir pradėt joje reikštis :D Tiesa, nepažįstu čia besilankančių merginų, tai pradėsiu turbūt nuo savo prisistatymo, ir tikiuos, sulauksiu ir kolegių :D Tai va, aš Justė, vilnietė, visai ant nosies 25 metai, o prieš kelias dieneles įsigijau 1998 Peugeot 406, 2.1 TD , kuris kol kas pas pažįstamus meistrus į Ignaliną ištremtas, kad truputį patvarkyt ir pereit TA... Baisiai miela mašina, džiaugiuos kol kas tik (tfu tfu tfu). Kadangi tenka nemažus atstumus važinėt, ypač po Vilniaus rajoną (dirbu jojimo trenere, tai prireikia tai į Belmontą, tai į Riešę, tai į Antavilius, tai dar kur...), tai komforto norisi didesnio, ir ekonomiškesnio varianto, nei anksčiau turėtas auto. Kol kas vieną trūkumą pastebėjau pežuke - nėr kur puodelio pastatyt :D O taip mėgstu važiuojant kava pagurkšnot :D
  • 0

#3 Svečias_renaciux_*

Svečias_renaciux_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 23 - 08:48

:) kadangi palaikiau Justes ideja del merginu temos, tai prisidedu ;) As Renata, man jau visi 28 meteliai, gyvenu Vilniuje vairuoju 2000 metu 406 kupa :) dievinu sita savo masiniuka :) patinka ir jo stilius ir kaip vaziuoja :) tik su ekonomiskumu, tai nekas :D kadangi merginu tema, tai pasisakysiu, kad is tos begalines meiles savo pugiukui net batus nusipirkau tokios pat spalvos kaip ir salonas :D :blush: nors ne specialiai cia taip gavosi :blush: netycia ...
  • 0

#4 temide

temide
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot

Parašyta 2009 kovo 23 - 14:34

merginos as su jumis...tik va egzistuoju Klaipedoj, man 21 metukai, po poros menesiuku tureciau but pripazinta protinga... :lol: bent jau ant popieriaus, busiu diplomuota vadybininke...vairuoju 106, maziukas, bet ekonomiskas, veliau imesiu ir nuotraukytes masiniuko ir save prie ju pridesiu, kad kolegos ir mane ivertintu...mano masiniuks melynas tai kilimukus priderinau, jie melynai apsiuti... MERGINOS PATARIMAS: valgykit masinoj, salia vaziuojantys vyrai visada papypina ir skanaus pasako... :wub:
  • 0
Sėkmės deivė Fortūna šypsosi tiems, kurių nepastebi teisingumo deivė Temidė...

#5 Svečias_renaciux_*

Svečias_renaciux_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 23 - 14:47

Temide, nebuciau sugalvojus taip del valgymo :) bet kad masinoje nebent kava geriu ir tai labai retai :unsure: Padeda ir lupu dazymasis :D sis veiksmas nelieka vyriskos gimines nepastebetas :blush:
  • 0

#6 temide

temide
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot

Parašyta 2009 kovo 23 - 15:15

Temide, nebuciau sugalvojus taip del valgymo :) bet kad masinoje nebent kava geriu ir tai labai retai
:unsure:

Padeda ir lupu dazymasis :D sis veiksmas nelieka vyriskos gimines nepastebetas :blush:

matai del to valgymo tai esme tame, pas mane masinoj visada guli vienkartiniai indai, nu mazu ka... :rolleyes: uzvaziuoji kai nera laiko i "motule maxsima" pasiimi indeli salotikiu, o prie sankryzos graziai su sauksciuku ir kabini...o tada tai cirkas, tik ziurek is kurios puses pypina ir sypsos...o del lupdaziuku tai karts nuo karto pasidazau, bet dar nieks man nepapypino, matyt valgau graziau nei dazaus... :rolleyes:
  • 0
Sėkmės deivė Fortūna šypsosi tiems, kurių nepastebi teisingumo deivė Temidė...

#7 Lauriukste

Lauriukste
  • Senbuviai
  • Vieta:DEUTSCHLAND
  • Automobilis:Sena audine ir vyro 607.

Parašyta 2009 kovo 23 - 15:17

Kazkaip neestetiskai atrodo valgymas prie vairo, o lupu dazymasis man kazkaip blondiniska. As gal ne visai moteriska, bet man tas demesio atkreipimas atrodo kvailai.
  • 0
Tegyvuoja EMIGRACIJA!!!! Kol nepasikeis kokios trys kartos valdzioje, tol Lietuvoje tvarkos nebus.

#8 Svečias_Juste_*

Svečias_Juste_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 23 - 15:43

Valgyt už vairo bent man nepatogu ir sutinku, kad neestetiška. Bet.. Kartais tenka, nes būna dienų, kad gyvenu mašinoj/manieže/mašinoj/manieže.. Treniruojant gi nevalgysiu, o po treniruotės kartais iškart tenka lėkt į kitą, tai dėl laiko stokos tenka sukramtyt kažką už vairo. Bet renkuosi kokį šokoladuką ar obuolį, nes visokie ten sumuštiniai ar bandelės trupa, paskui ir mašinoj bardakas, ir išsiterliot didelis šansas.. :rolleyes: Lūpų nesidažau, užtat prieš kelis pasimatymus, vėl gi, kadangi vėlavau, teko pakeliui prie raudonų šviesoforų tušą naudot. Gavau ir kreivų žvilgsnių, ir šypsenėlių ironiškų - o ką daryt, kai laiko nėr :D Užtat pastebėjau, kad jei pasitaiko sustot lygiagrečiai su kokiais berniukais prie šviesoforo, tai neduok dievuliau į juos atkreipsi dėmesį ar tiesiog pažiūrėsi - iškart "jama ant drago" :lol: Čia, matyt, vyriški hormonai? :rolleyes:
  • 0

#9 Svečias_Elvyra_*

Svečias_Elvyra_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 23 - 16:06

Sveikos, merginos :) as taip palaikau sia ideja. Esu Elvyra is Kauno nebeuzsilgo sukaks 19 metu. Mokausi Kauno "Ausros" gimnazijoje 12 klaseje :rolleyes: vairuoju mieliausia masinyte pasaulyje dviduri Peugeot 206, 1,9D. Siuo metu liutukas pas meistra tvarkomas. :)
  • 0

#10 Svečias_renaciux_*

Svečias_renaciux_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 23 - 16:08

Lauriukste, dazomasi prie vairo, del laiko stokos, ne del to kad norisi atkreipti demesi ;) o iki blondines man toli :D nes plaukai juodi kaip smala :D Juste, del to "jemimo ant drago", tai tikrai nesveikai kai kurie elgiasi :unsure: as sustojusi prie sviesoforo stengiuosi net neziureti i sonus, tai papypina, kad atkreiptu demesi :blink: o kazkada buvo atvejis, kad vaziavo porele, ir vaikinas matomai norejo pasimaivyti pries pana :D o ir pana bais sustra vaizdavo ... :D prie kitos sankryzos... kai dasivijo sedejo ramuciai, bijojo i ta puse pazvelgt, baigesi maivymaisi :D
  • 0

#11 Svečias_Rasele_*

Svečias_Rasele_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 23 - 17:42

patinka man sita tema :) Ir as noriu prisideti :) Taigi esu Rasa man 23m vazineju su juodos spalvos p206 2002m, labai fainas mašiniukas prie bendro juodos spalvos dizaino priderinau juodus skudurelius, ar kaip cia juos pavadinti, na tokius ivairios paskirties kur tai langam pavalyti, tai lempas nuvalyti, tai siaip rankas nusivalyti ir t.t nu tai is minkstos medziagos iskirpau kvadrato formos skudureli ir prisiuvau is baltos medziagos iskirpta pezuko zenkla :) tai fainai ir tvarkingai viskas atrodo, nes kai zmones prisikisa i masinas visokiu skuduru, tai jau kazkaip negrazu, o ypac kai visokie tepaluoti sukisti buna i durelies arba po sedynem.
  • 0

#12 Svečias_Labradoriukė_*

Svečias_Labradoriukė_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 23 - 18:42

Aš ir gi jungiuosi :)
Gaila, kad į susitikimus nebepavyksta nuvažiuot, nes ketvirtadieniais mano Peugeot būna pagrobtas :D

Ir dar pasiskūsiu: šiandien nusipirkau veidrodėlį savo mašiniukui, bet va pardavėjas man pasakė, kad čia originalus, tik toks... O nuvažiavus pakeisti man pasakė, kad originalus tik rėmelis, o veidrodėlis išpjautas iš paprasto stiklo... nu ką daryt, įstatė tokį kokį turėjau... bet labai gaila, kad taip ima ir apgaudinėja, jei jau nelabai supranti kas yra originalu, o kas ne... o sumokėjau kaip už originalų. Aš tik patikrinau ar tinka pagal formą, bent tiek padariau :) Turėsime važiuoti greit į užsienį ir gaunasi taip, kad negaliu važiuot su suskilusiu :( važiuosiu su tokių baltu, kuris mane erzina ir gerai, kad nereikės vairuoti... Susiradau dabar tikrai jau originalų veidrodėlį ir bent jau padariau išvadą - jei su tavim vyrukas normaliai bendrauja ir normaliai paaiškina, tai didelė tikimybė, kad neapsigausi... Bent jau iš patirties paskutinių dienų tą patyriau :) Pirksiu naują tikrų tikriausiai originalų veidrodėlį :) už tokią pačią kainą.... Ech....

Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 2009 kovo 23 - 18:50

• 0

#13 druge

druge
  • Senbuviai
  • Vieta:Pasvalio raj
  • Automobilis:P206 - melyyyynas debeselis (dar vaziuoja!); P307 - seimyninis...

Parašyta 2009 kovo 23 - 19:01

Pasiulymas adminam: ar imanoma padaryt, ka tema butu prieinama TIK merginom? Va tada tai vaizdu cia butu jauciu :D Nes apie viska galima pakalbet ir kitose temose, o cia butu tema "tarp musu, mergaiciu", kur merginos galetu laisvai pasireikst :lol: :beer: ;]

Šį pranešimą redagavo druge: 2009 kovo 23 - 19:03

• 0

Nuotrauka
[color=#0000FF;]P206[/color] + [color=#808080;]P307[/color], [color=#000000;]Vilnius[/color]

#14 Svečias_Labradoriukė_*

Svečias_Labradoriukė_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 23 - 19:07

Abejoju :) tada jau gautusi nelytinė nelygybė :) O merginos be vyrų - nebūna taip :)
  • 0

#15 druge

druge
  • Senbuviai
  • Vieta:Pasvalio raj
  • Automobilis:P206 - melyyyynas debeselis (dar vaziuoja!); P307 - seimyninis...

Parašyta 2009 kovo 23 - 20:19

Jei uzbluokotu vyrus cia butu gaila, nebegaletume paskaitinet :D

va del to ir intriga butu :P
  • 0

Nuotrauka
[color=#0000FF;]P206[/color] + [color=#808080;]P307[/color], [color=#000000;]Vilnius[/color]

#16 Svečias_Juste_*

Svečias_Juste_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 23 - 20:48

Na va, žiūriu, tema įsibėgėjo :beer: O STOPforce buvo skeptiškas jos atžvilgiu :P
Ale džiugu matyt, kad vis daugiau merginų jungias, liuks :) Va pvz. Pincius net nežinojo, kad mūsų čia yra :D Vadinas, tema ne be reikalo :P

Aš visai nieko prieš, kad berniukai skaito, be jų gi neįdomu būtų, paįvairina va temą linksmais komentarais :D

Gincikas , o kam jum atskira tema, juk visas forumas jum priklauso :D Mes va turėsim kampelį visokiom blevyzgom "ne į temą" :)

Manau, gal reiks ir mytuką merginoms pasidaryt su mašiniukais, aaaa? :rolleyes: Apie pežukų madas pašnekėsim, o senbuvės naujokėm galės apie klubo berniukus papliotkint B)
  • 0

#17 Svečias_renaciux_*

Svečias_renaciux_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 23 - 21:17

Manau, gal reiks ir mytuką merginoms pasidaryt su mašiniukais, aaaa? :rolleyes: Apie pežukų madas pašnekėsim, o senbuvės naujokėm galės apie klubo berniukus papliotkint B)

As uz :)

et tie vyrai :D is karto jiems telefonai, o dar ir skuduriuku :D :D :D ;)
  • 0

#18 Svečias_Juste_*

Svečias_Juste_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 23 - 21:41

Puiku, tikiuosi, ir kitos vilnietės norės :blush: Dėl auto priemonių visokių tai man dabar gresia apsipirkimas naujajam pežukui - laukiu nesulaukiu :D Vienas iš maloniausių užsiėmimų - apipirkinėt mašiną :wub:
  • 0

#19 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Parašyta 2009 kovo 23 - 22:53

Vienas iš maloniausių užsiėmimų - apipirkinėt mašiną :wub:

Maniakes odnako. :lol:
Ash sau kelniu nusipirkt metus moralishkai kaupiuosi, kaip i koki kara. Nors i kara turbut mieliau eiciau nei i parduotuve.
O tchia jaust malonuma kazhkokiam gelzhgaliui kazhka perkant? :blink:
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#20 Svečias_Juste_*

Svečias_Juste_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 23 - 22:58

Maniakes odnako. :lol:
Ash sau kelniu nusipirkt metus moralishkai kaupiuosi, kaip i koki kara. Nors i kara turbut mieliau eiciau nei i parduotuve.
O tchia jaust malonuma kazhkokiam gelzhgaliui kazhka perkant? :blink:

Negi naujiena, kad merginos mėgsta shoppintis? :D O čia dar du malonumai viename: mašina ir shoppingas :D
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0