o kur isvykstat jei ne paslaptis?Dėl to rato, nu man ir gi sakė, kad galima važinėt, nieko tragiško, bet kai važiuosim į ilgą kelionę - kažkaip geriau tvarkingom padangom važiuot, nei po to kokio siurprizo sulaukt
Merginų tema
#41 Svečias_renaciux_*
Parašyta 2009 kovo 24 - 15:01
#42 Svečias_Elvyra_*
Parašyta 2009 kovo 24 - 15:13
Supranti, tas vyras labai gerai tvarko ir turi didelia patirti su automobiliais. Bet si karta uzsitese tavrkymas, del nezinomu priezasciu (bent jau man). Sako, oras blogas ir panasiai. Bet neesme kad jau seniai buvo galima sutvarkytiGal jau pats laikas meistra keisti?
kad ne pas tave jis turbut jau butum sutvarkes seniai mano peziu. O tas zmogus, kuris tvarko jau pusantro menesio nesiruosia grazint. Ir kiek nuvaziuoju paziureti ar reikalai juda i prieki tiek randu tokioj pacioj busenoj kaip ir pries koki menesi buvokad netvarkau as jokio 206 duotuoju momentu
#43 Svečias_Elvyra_*
Parašyta 2009 kovo 24 - 16:45
ne, ne Aleksote ;)sorry, kad rasau tan kur nereikia, bet tas zmogus kartais ne Aleksoto turgaus servize tau masina tvarko???
#44 Svečias_Labradoriukė_*
Parašyta 2009 kovo 24 - 16:56
Išvykstam savo kalytės kergti į Lenkiją (Poznanę).o kur isvykstat jei ne paslaptis?
Kaip sakant sexo reikalais
Tai tuo pačiu pirksim GPS, kad vėl nepasiklyst ten kur Lenkijoj su popieriniais žemėlapiais Užtat man vieni tikrai geri meistrai sutaisė dar ir tą tokį pridegėją cigaretėm (neveikė). Dabar kai įpaudi tą pridegėją. Jis ten įkaistą ir kaip šauna į viršų Taip juokingai. Paaiškino, kad jis ten persilpnai laikosi tiesiog, neužsifiksuoja, o kodėl nežino. Aš ir gi nežinau Kadangi nerūkom niekas iš mūsų šeimos, tai man tas pats ten šauna ar nešauna, svarbiausia, kad GPS prijungt būtų galima pakraut
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 2009 kovo 24 - 17:11
#45 Svečias_Labradoriukė_*
Parašyta 2009 kovo 24 - 16:58
Man lygiai tokia pati mintis kiloGal jau pats laikas meistra keisti?
#46 Svečias_Elvyra_*
Parašyta 2009 kovo 24 - 17:10
#47 Svečias_Labradoriukė_*
Parašyta 2009 kovo 24 - 17:12
O kodėl pervėlu?Pakeisciau jei nebutu per velu
#48 Svečias_Elvyra_*
Parašyta 2009 kovo 24 - 17:21
Nes sonas ispjautasO kodėl pervėlu?
#49 Svečias_Labradoriukė_*
Parašyta 2009 kovo 24 - 17:48
Tai gal galima kažkaip paspausti tą meistriuką?Nes sonas ispjautas
Aš tiek nelaukčiau - paprašyčiau sudėt viską ir nuveščiau pas kitą.
#50 Svečias_Elvyra_*
Parašyta 2009 kovo 24 - 18:11
#51 Svečias_renaciux_*
Parašyta 2009 kovo 24 - 19:45
oba tikrai rimti reikaliukai ;)Išvykstam savo kalytės kergti į Lenkiją (Poznanę).
Kaip sakant sexo reikalais
Elvyra, tikrai vaziuok ;) tfu tfu tfu paciai teko tik karta vaziuoti i servisa, bet paslaugumas buvo neispasakytas o dar ir gera nuolaida padare
#52 Svečias_Elvyra_*
Parašyta 2009 kovo 24 - 19:59
Pasveiksiu ir iskart vaziuosiu. Nes kiek jau galima tvarkyti, o kada nuvaziuoji tai taip ir reikalai nepajudeja i prieki
Elvyra, tikrai vaziuok ;) tfu tfu tfu paciai teko tik karta vaziuoti i servisa, bet paslaugumas buvo neispasakytas o dar ir gera nuolaida padare
#53 Svečias_Juste_*
Parašyta 2009 kovo 24 - 20:24
#54 Svečias_renaciux_*
Parašyta 2009 kovo 24 - 20:53
#55 Svečias_Juste_*
Parašyta 2009 kovo 24 - 21:21
Parašyta 2009 kovo 24 - 21:45
ir pasinaudojus vieno sio klubo nario patarimais, lyg mazinu kuro sanaudas
#57 Svečias_Juste_*
Parašyta 2009 kovo 24 - 22:30
Parašyta 2009 kovo 24 - 22:31
© J. Erlickas
Parašyta 2009 kovo 24 - 23:34
tais meistrais 100% pasitiki? gal vistik jie lazda pelenke su remontais?<...> Na, palauksiu dar saskaitos, pamatysim, ką ten dar teko daryt. Ale pikta tik ant savęs, kad patingėjau normaliai patikrint :mad: Tiek, kiek "sutaupiau" ant pirkimo, teko damokėt (jei ne su kaupu) ant taisymo...
#60 Svečias_Juste_*
Parašyta 2009 kovo 25 - 11:21
Na, tais tai pasitikiu, jie mano draugo ir jo tėvų ir t.t. geri pažįstami, jų mašinas jau ne vieneri metai tvarko, 'tsakant, kaip šeimos nariai, ir visad maždaug dvigubai pigiau už darbą ima nei Vilniuj, kartais už nedidelius darbelius išvis tik už detales paima.. Jais nelabai linkus abejot. Dėl rankinio tai perkant jau žinojau, kad nutrūkęs visai. Važiuojant ir pačiai jautės, kad stabdžiai nelabai, kad galas bilda, tik aišku, nežinojom, kame reikalas tiksliai. Rankinio pakeitimas plius kaladėlės keturios dabar jau žinau, kad kainavo 240LT, plius sakė galą sutvarkė, tai gaunas dar maždaug po 200 Lt su trupučiu abiem ratam galiniams.tais meistrais 100% pasitiki? gal vistik jie lazda pelenke su remontais?
Vartotojų skaito šią temą: 4
narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0