Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Merginų tema

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 356

#41 Svečias_renaciux_*

Svečias_renaciux_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 24 - 15:01

Dėl to rato, nu man ir gi sakė, kad galima važinėt, nieko tragiško, bet kai važiuosim į ilgą kelionę - kažkaip geriau tvarkingom padangom važiuot, nei po to kokio siurprizo sulaukt :)

o kur isvykstat jei ne paslaptis?
  • 0

#42 Svečias_Elvyra_*

Svečias_Elvyra_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 24 - 15:13

kad netvarkau as jokio 206 duotuoju momentu :P  :rolleyes:

kad ne pas tave jis :) turbut jau butum sutvarkes seniai mano peziu. O tas zmogus, kuris tvarko jau pusantro menesio nesiruosia grazint. Ir kiek nuvaziuoju paziureti ar reikalai juda i prieki tiek randu tokioj pacioj busenoj kaip ir pries koki menesi buvo <_<

Gal jau pats laikas meistra keisti?

Supranti, tas vyras labai gerai tvarko ir turi didelia patirti su automobiliais. Bet si karta uzsitese tavrkymas, del nezinomu priezasciu (bent jau man). <_< Sako, oras blogas ir panasiai. Bet neesme kad jau seniai buvo galima sutvarkyti <_<
  • 0

#43 Svečias_Elvyra_*

Svečias_Elvyra_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 24 - 16:45

sorry, kad rasau tan kur nereikia, bet tas zmogus kartais ne Aleksoto turgaus servize tau masina tvarko??? :unsure:

ne, ne Aleksote ;)
  • 0

#44 Svečias_Labradoriukė_*

Svečias_Labradoriukė_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 24 - 16:56

Kai paskaičiau savo prieš tai buvusia žinutę "Ratų suvedimą dar man padarė." - pasidarė labai juokinga, nes ištikrųjų ne man jį darė :D O mano Peugeot :D - patikslinu :D

o kur isvykstat jei ne paslaptis?

Išvykstam savo kalytės kergti į Lenkiją (Poznanę).
Kaip sakant sexo reikalais :P :D :)

Tai tuo pačiu pirksim GPS, kad vėl nepasiklyst ten kur Lenkijoj su popieriniais žemėlapiais :) Užtat man vieni tikrai geri meistrai sutaisė dar ir tą tokį pridegėją cigaretėm (neveikė). Dabar kai įpaudi tą pridegėją. Jis ten įkaistą ir kaip šauna į viršų :D Taip juokingai. Paaiškino, kad jis ten persilpnai laikosi tiesiog, neužsifiksuoja, o kodėl nežino. Aš ir gi nežinau :) Kadangi nerūkom niekas iš mūsų šeimos, tai man tas pats ten šauna ar nešauna, svarbiausia, kad GPS prijungt būtų galima pakraut :)

Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 2009 kovo 24 - 17:11

• 0

#45 Svečias_Labradoriukė_*

Svečias_Labradoriukė_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 24 - 16:58

Gal jau pats laikas meistra keisti?

Man lygiai tokia pati mintis kilo :D
  • 0

#46 Svečias_Elvyra_*

Svečias_Elvyra_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 24 - 17:10

Pakeisciau jei nebutu per velu :D
  • 0

#47 Svečias_Labradoriukė_*

Svečias_Labradoriukė_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 24 - 17:12

Pakeisciau jei nebutu per velu :D

O kodėl pervėlu?
  • 0

#48 Svečias_Elvyra_*

Svečias_Elvyra_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 24 - 17:21

O kodėl pervėlu?

Nes sonas ispjautas :unsure:
  • 0

#49 Svečias_Labradoriukė_*

Svečias_Labradoriukė_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 24 - 17:48

Nes sonas ispjautas :unsure:

Tai gal galima kažkaip paspausti tą meistriuką?
Aš tiek nelaukčiau - paprašyčiau sudėt viską ir nuveščiau pas kitą.
  • 0

#50 Svečias_Elvyra_*

Svečias_Elvyra_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 24 - 18:11

tai vaziuosim pas meistra moteriskai pasneket B) nes broliai ir tevas labai su juo cackinasi
  • 0

#51 Svečias_renaciux_*

Svečias_renaciux_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 24 - 19:45

Išvykstam savo kalytės kergti į Lenkiją (Poznanę).
Kaip sakant sexo reikalais :P :D :)

oba :o :D :D :D tikrai rimti reikaliukai ;)

Elvyra, tikrai vaziuok ;) tfu tfu tfu paciai teko tik karta vaziuoti i servisa, bet paslaugumas buvo neispasakytas o dar ir gera nuolaida padare :blush:
  • 0

#52 Svečias_Elvyra_*

Svečias_Elvyra_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 24 - 19:59

Elvyra, tikrai vaziuok ;) tfu tfu tfu paciai teko tik karta vaziuoti i servisa, bet paslaugumas buvo neispasakytas o dar ir gera nuolaida padare :blush:

Pasveiksiu ir iskart vaziuosiu. Nes kiek jau galima tvarkyti, o kada nuvaziuoji tai taip ir reikalai nepajudeja i prieki <_<
  • 0

#53 Svečias_Juste_*

Svečias_Juste_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 24 - 20:24

Pusantro mėn., oho... :blink: Mano mašiną va per dienele sutvarkė "etatiniai" meistrai, o pasirodo, reikejo daugiau patvarkyt, nei galvojom... Tiesa, čia dabar mano didžiausias galvos skaumas, bo kainavo viskas dvigubai daugiau nei galvojau. Aišku, ir tvarkyt reikėjo dvigubai daugiau :D Aišku, pati kalta, kad nepatikrinau daugiau mašinos perkant... Bet.. Šaukštai po pietų 'tsakant. Naujas rankinis, visos kaladėles, salenblokai gale - kol kas tiek žinau, kad pakeitė, sakė visas galas buvo ant ribos... Na, palauksiu dar saskaitos, pamatysim, ką ten dar teko daryt. Ale pikta tik ant savęs, kad patingėjau normaliai patikrint :mad: Tiek, kiek "sutaupiau" ant pirkimo, teko damokėt (jei ne su kaupu) ant taisymo...
  • 0

#54 Svečias_renaciux_*

Svečias_renaciux_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 24 - 20:53

niu jo su tuo pataupymu perkant taip buna :unsure: pries tai turejom 406 sedana 99 metu, tai baisu prisimint kiek i remontus kisom :( tfu tfu tfu, sita fainuolyte atsiejo iki siol 100 lituku remontu (cia metu laikotarpyje), ir pasinaudojus vieno sio klubo nario patarimais, lyg mazinu kuro sanaudas :blush:
  • 0

#55 Svečias_Juste_*

Svečias_Juste_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 24 - 21:21

Na, specialiai netaupiau, tiesiog turėjau biudžetą maždaug 7000Lt... Nelabai ir buvo iš ko rinktis, visas beveik aikšteles Tauragėj apėjom: už tokią kainą arba benzas (o ieškojau būtent dyzelio), arba anglas :D Kiti dyzeliai naujesnių metų, aišku, ir brangesni. Tai kai šitą pamačiau, o už ją prašė 2000eur, tai ir nusprendėm jamt, dar porą šimtelių nusiderėjom... Bendroj sumoj su visais remontais dabar ir gaunas maždaug tiek, kiek už panašų variantą prašo visokiuose autogiduose ir autopliusuose.
  • 0

#56 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius, Palanga, Klaipeda
  • Automobilis:ex. Peugeot 406 Coupe; Peugeot 307 SW

Parašyta 2009 kovo 24 - 21:45

ir pasinaudojus vieno sio klubo nario patarimais, lyg mazinu kuro sanaudas :blush:

:rolleyes:
  • 0

#57 Svečias_Juste_*

Svečias_Juste_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 24 - 22:30

Mhm... :rolleyes: Reikės ir man į klubo berniukus kreiptis patarimų :rolleyes:
  • 0

#58 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Parašyta 2009 kovo 24 - 22:31

Ne nu pavaris, ne kitaip, nors ir shalta. :lol: :beer:
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#59 Nerijusv

Nerijusv
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:pardaviau peugeot, išėjau į barą...

Parašyta 2009 kovo 24 - 23:34

<...> Na, palauksiu dar saskaitos, pamatysim, ką ten dar teko daryt. Ale pikta tik ant savęs, kad patingėjau normaliai patikrint :mad: Tiek, kiek "sutaupiau" ant pirkimo, teko damokėt (jei ne su kaupu) ant taisymo...

tais meistrais 100% pasitiki? gal vistik jie lazda pelenke su remontais? :huh:
  • 0

#60 Svečias_Juste_*

Svečias_Juste_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 kovo 25 - 11:21

tais meistrais 100% pasitiki? gal vistik jie lazda pelenke su remontais? :huh:

Na, tais tai pasitikiu, jie mano draugo ir jo tėvų ir t.t. geri pažįstami, jų mašinas jau ne vieneri metai tvarko, 'tsakant, kaip šeimos nariai, ir visad maždaug dvigubai pigiau už darbą ima nei Vilniuj, kartais už nedidelius darbelius išvis tik už detales paima.. Jais nelabai linkus abejot. Dėl rankinio tai perkant jau žinojau, kad nutrūkęs visai. Važiuojant ir pačiai jautės, kad stabdžiai nelabai, kad galas bilda, tik aišku, nežinojom, kame reikalas tiksliai. Rankinio pakeitimas plius kaladėlės keturios dabar jau žinau, kad kainavo 240LT, plius sakė galą sutvarkė, tai gaunas dar maždaug po 200 Lt su trupučiu abiem ratam galiniams.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0