Merginų tema
#181 Svečias_renaciux_*
Parašyta 2009 balandžio 09 - 13:29
Parašyta 2009 balandžio 09 - 13:37
Parašyta 2009 balandžio 09 - 13:42
atrodo ne mazas vaikas....o, šiandien merginų paduos
o pasakom tiki ;)
no-offence ;)
Pavogėm dėžę degtinės, pardavėm, o už gautus pinigus prisigėrėm
#184 Svečias_Juste_*
Parašyta 2009 balandžio 09 - 13:58
None taken Pagyvensim, pamatysim, ar ne? ;)atrodo ne mazas vaikas....
o pasakom tiki ;)
no-offence ;)
Jei prilėksiu, tai turbūt su visu šuniu ir murzina mašina, bo iš miško keliukų tiesiai
Parašyta 2009 balandžio 09 - 14:00
tavo poste yra vienas zodis "jei" kuris reiskia ne 100% garantija kad atleksi...None taken Pagyvensim, pamatysim, ar ne? ;)atrodo ne mazas vaikas....
o pasakom tiki ;)
no-offence ;)
Jei prilėksiu, tai turbūt su visu šuniu ir murzina mašina, bo iš miško keliukų tiesiai
Pavogėm dėžę degtinės, pardavėm, o už gautus pinigus prisigėrėm
#186 Svečias_Juste_*
Parašyta 2009 balandžio 09 - 14:15
Be abejo, juk rašiau, JEI spėsiu po treniruočių Pas mane darbo laikas, matai, nelabai turi griežtų valandųtavo poste yra vienas zodis "jei" kuris reiskia ne 100% garantija kad atleksi...
None taken Pagyvensim, pamatysim, ar ne? ;)atrodo ne mazas vaikas....
o pasakom tiki ;)
no-offence ;)
Parašyta 2009 balandžio 09 - 21:29
#188 Svečias_Juste_*
Parašyta 2009 balandžio 09 - 21:51
Baik tu... Grįžinėjau iš treniruotės ir papuoliau ties Vilnium į tokį neblogą lietų Pamaniau, reik vis tiek pro sportrūmį prasukt, pažiūrėt, o gal neišsigando žmonės lietaus ir vis dar būna ten. Deja... Toj didžiojoj aikštelėj gal tik vieną pežą mačiau Tiesa, vėlai iš darbų išsikrapščiau, tai ten buvau tik apie 20val.Kazko labai tylu,tai kaip tas mytas su naujokem merginom praejo,o gal dar negryze ?
#189 Svečias_Rasele_*
Parašyta 2009 balandžio 09 - 21:58
Parašyta 2009 balandžio 09 - 23:19
Parašyta 2009 balandžio 10 - 07:03
#192 Svečias_Juste_*
Parašyta 2009 balandžio 10 - 07:13
Parašyta 2009 balandžio 10 - 07:42
Na apie 8 val. įsismarkavus visi patraukė link mašinų ir išvažiavo pratęsimo.O tai kur jūs visi dingot? Ar aš jau taip smarkiai vėlai atvažiavau?
Radau tik žiguliuką saules bepaišantį
Parašyta 2009 balandžio 10 - 09:42
"Sitas" gal ir negali nuvezti, bet jis gali nuplukdyti, nes neskesta ant vandensA, temista, gal paaiskinsi kur tas ,,sitas" gali nuvezti?? Mat su metalo gabalu gali nuvykti is tasko A i taska B, o su tuo tavo ,,situo" deja niekur nenuvyksi, na nebent kokius kitokius poreikius galima butu patenkintiMetalas kietas ir shaltas....
Gal tada geriau shitas?
P605 SRdt - sold
Charizmatiškoji Carisma '98 - sold
Toyota Avensis '06 D-CAT "Vincas"
Geriau vėliau negu anksčiau...
Kaunas
#195 Svečias_Rasele_*
Parašyta 2009 balandžio 10 - 09:54
#196 Svečias_Rasele_*
Parašyta 2009 balandžio 10 - 11:17
Parašyta 2009 balandžio 10 - 13:19
Na matyt tokis dalykas kainuoja pigiau, nei klausos aparatasTaigi norejau paklausti nuomones, ka manote apie galinga garso sistema automobilyje? ar tai reikalinga?
mano nuomone, tai tokie dalykai nereikalingi, svarbiausia, kad svarus garsas butu ir to pakanka, o kai susideda i bagazines diziausiaus "inkilus" kurie pagroje 10 min iskrauna akumuliatoriu, tai nelabai suprantu koks tikslas detis baisiausia aparatura kad nuo garso visos plastmases atsoka?
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2009 balandžio 10 - 13:26
na jei inkilai sudeti tai nebutina galvot kad ten tik del bupsiu sudeta, kad kuo geriau "baladotu" ;) pritariu nuomonei apie svaru ir gera garsa, bet to 2 ar 4iom kolonelem nevisada galima ispesti taigi as sau tokia isvada pasidarau kas kad bagazinei pora "inkilu", kas kad masinoj kolonkiu dafiga, bet jei klausomasi su saiku atsukus garsa, viska sureguliavus, tai kodel gi ne? man tiktu ir patiktuTaigi norejau paklausti nuomones, ka manote apie galinga garso sistema automobilyje? ar tai reikalinga?
mano nuomone, tai tokie dalykai nereikalingi, svarbiausia, kad svarus garsas butu ir to pakanka, o kai susideda i bagazines diziausiaus "inkilus" kurie pagroje 10 min iskrauna akumuliatoriu, tai nelabai suprantu koks tikslas detis baisiausia aparatura kad nuo garso visos plastmases atsoka?
Parašyta 2009 balandžio 10 - 14:25
Nereikalinga. Vietą užima ir vagis masina.Taigi norejau paklausti nuomones, ka manote apie galinga garso sistema automobilyje? ar tai reikalinga?
#200 Svečias_Rasele_*
Parašyta 2009 balandžio 10 - 15:22
Vartotojų skaito šią temą: 4
narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0