Jump to content

Photo

Merginų tema

• Please log in to reply
356 replies to this topic

#141 Svečias_wiolike_*

Svečias_wiolike_*
  • Svečiai

Posted 2009 April 07 - 15:23

ir as prisidesiu prie moterishko skyriaus, esu 607 peziuko vairuotoja is Klp, 22m, Violeta, tik shiuo metu mano mashiniukas gydomas meistriuku -_-
  • 0

#142 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • posts 524
  • Vieta:Vilnius, Palanga, Klaipeda
  • Automobilis:ex. Peugeot 406 Coupe; Peugeot 307 SW

Posted 2009 April 07 - 15:24

beje fajnaj, vienintelis is klubieciu mane tesi mates, tai nereikejo pradeti pirsliauti :P

O.K. atsiprašau už įpūstą ugnį :)
  • 0

#143 Svečias_renaciux_*

Svečias_renaciux_*
  • Svečiai

Posted 2009 April 07 - 15:27

O.K. atsiprašau už įpūstą ugnį :)

viskas ok ;) tik pasierzinau ;)
  • 0

#144 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • posts 524

Posted 2009 April 07 - 15:29

viskas ok ;) tik pasierzinau ;)

Ot, Tau tai bile pasierzint :)
  • 0

#145 Svečias_mmx_*

Svečias_mmx_*
  • Svečiai

Posted 2009 April 07 - 15:42

ir as prisidesiu prie moterishko skyriaus, esu 607 peziuko vairuotoja is Klp, 22m, Violeta, tik shiuo metu mano mashiniukas gydomas meistriuku -_-

22m 2.2L.. :rolleyes:
  • 0

#146 wikkys

wikkys
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 122
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 405 Vendome

Posted 2009 April 07 - 15:43

22m 2.2L.. :rolleyes:

Plius dar 22'' lietnykai :D :D :D
  • 0

#147 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • posts 524

Posted 2009 April 07 - 16:10

jei si ketvirtadieni bus grazus oras, ir rinksites prie sportrumio, gal reiks prilekti su savo murziuku kupu :blush:

Šį ketvirtadienį bus geras oras ir rinksimės sportrūmį, bet žinant kaip visi naujokai daro (bile pašnekėt), tai net oras nepamačys.
  • 0

#148 Svečias_renaciux_*

Svečias_renaciux_*
  • Svečiai

Posted 2009 April 07 - 16:17

Šį ketvirtadienį bus geras oras ir rinksimės sportrūmį, bet žinant kaip visi naujokai daro (bile pašnekėt), tai net oras nepamačys.

as ne tik megstu erzintis :P bet ir karstakose esu ... taigi prisikalbejai :D busiu - nepriklausomai nuo oro :D kelinta ten val? lyg 7 :blush:

Edited by renaciux, 2009 April 07 - 16:18.

• 0

#149 Bark

Bark
  • Senbuviai
  • posts 457
  • Automobilis:Subaru Impreza

Posted 2009 April 07 - 16:29

as ne tik megstu erzintis :P bet ir karstakose esu ... taigi prisikalbejai :D busiu - nepriklausomai nuo oro :D kelinta ten val? lyg 7 :blush:

19:00 ;)
  • 0
Subaru Impreza 2.0MT RSport
Pavogėm dėžę degtinės, pardavėm, o už gautus pinigus prisigėrėm :)

#150 wycka_uno

wycka_uno
  • Senbuviai
  • posts 82
  • Vieta:Klaipeda, Zemaiteja
  • Automobilis:Peugeot 406

Posted 2009 April 07 - 16:30

Mmmmmmm Klaipedieciu mergikiu daugeja ir dar pavasaris :)
Tikiuos Tava liutuka sutvarkys iki meeto, nors mane pati reik sutvarkyt iki meeto :D
  • 0

#151 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • posts 524

Posted 2009 April 07 - 16:56

<..>bet ir karstakose esu <...>

Karštakošės dažnai uodegą nudega, taip kad pasisaugok ketvirtadienį :rolleyes:
  • 0

#152 Svečias_Juste_*

Svečias_Juste_*
  • Svečiai

Posted 2009 April 07 - 17:59

Na ką, žiūriu, kol mėgavaus skačkėm po laukus ir miškus, čia iš merginų temos pažinčių skelbimus padarėt? :mad: :D Tiesa, teko šiandie palenktyniaut su pežuku 206 :D Tiksliau, aš ant arklio lėkiau skačkėm, o lygiagrečiai Šilo plentu per kokius penkis metrus važiavo pežukas :D Smagu buvo, tik, deja, paskui jau keliai išsiskyrė - mano track'as kitur biškį nusuko :rolleyes: O į ieškančiųjų gretas aš ir dar nestosiu, kol kas bus gerai ir mano buitinis diedas, nors ir be pežo, deja... :unsure:
  • 0

#153 Albertas

Albertas
  • Senbuviai
  • posts 2,114
  • Automobilis:Peugeot 206 S16

Posted 2009 April 07 - 19:57

Kur ash ta kachioka machiau....? :huh:
  • 0

#154 Argus

Argus
  • Senbuviai
  • posts 310
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 306 xt

Posted 2009 April 07 - 20:42

Kur ash ta kachioka machiau....? :huh:

Valdux man rodos
  • 0
Artimiausias kelias į vyro širdį - skalpeliu per krūtinės ląstą.

#155 Velvet

Velvet

pelėda

• Forumo adminai
  • posts 1,384
  • Automobilis:Peugeot 205 CTI 1.9 '94

Posted 2009 April 07 - 22:20

Valdux man rodos

Tikrai taip.
  • 0
205

#156 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • posts 2,200
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Posted 2009 April 07 - 22:26

Labas mergytes, o vat as ieskau zmonos, noreciau juodaplaukes, ugis apie 172cm svoris apie 55kg, kad patiktu pezai ir na geriausia vilniuje:)) :)~

katinas? :unsure:

sakyciau, kad merginos cia labai daug sneka - gal produktyviau butu i meeta atvaziuot?
Naturoj rinktis lengviau  ;]

dar geriau i koki GM ar gimtadieni klubo... Ryte atsibundi ir ziuri kas cia salia guli po linksmo vakaro :wacko: :lol:
  • 0
kažkaip.....

#157 Svečias_rally69_*

Svečias_rally69_*
  • Svečiai

Posted 2009 April 08 - 01:08

Tiesa, teko šiandie palenktyniaut su pežuku 206 :D Tiksliau, aš ant arklio lėkiau skačkėm, o lygiagrečiai Šilo plentu per kokius penkis metrus važiavo pežukas :D Smagu buvo, tik, deja, paskui jau keliai išsiskyrė - mano track'as kitur biškį nusuko :rolleyes:

Uj, buc zinojes ...visai salia (ne su pezuku vaziavau, o gyvenu). Tai jumi is Belmonto atsuoliavote ?

Hm, kilni ta Jusu asociacija ...nariai mieli, nuosirdus ir idomus ...tik vat islaikymas, o kur dar marios laiko tam ...
Uz/ap/sileidau si malonuma, jau koki 1 metai nelipome ant zirgo. Nu tiesa, labai miegejiskai tai ir bandeme ...Pavydziu baltuoju/greituoju budu :blush:
  • 0

#158 Svečias_renaciux_*

Svečias_renaciux_*
  • Svečiai

Posted 2009 April 08 - 10:05

Karštakošės dažnai uodegą nudega, taip kad pasisaugok ketvirtadienį :rolleyes:

:blush: :P niu va jau fajnaj ir baigia atkalbeti nuo vaziavimo prie sportrumio :P
  • 0

#159 Svečias_Juste_*

Svečias_Juste_*
  • Svečiai

Posted 2009 April 08 - 11:12

Tiesa, teko šiandie palenktyniaut su pežuku 206 :D Tiksliau, aš ant arklio lėkiau skačkėm, o lygiagrečiai Šilo plentu per kokius penkis metrus važiavo pežukas :D Smagu buvo, tik, deja, paskui jau keliai išsiskyrė - mano track'as kitur biškį nusuko  :rolleyes:

Uj, buc zinojes ...visai salia (ne su pezuku vaziavau, o gyvenu). Tai jumi is Belmonto atsuoliavote ?

Hm, kilni ta Jusu asociacija ...nariai mieli, nuosirdus ir idomus ...tik vat islaikymas, o kur dar marios laiko tam ...
Uz/ap/sileidau si malonuma, jau koki 1 metai nelipome ant zirgo. Nu tiesa, labai miegejiskai tai ir bandeme ...Pavydziu baltuoju/greituoju budu :blush:

Ne prie Belmonto (nors ir ten prieš gerus dešimt metų sportavau), o prie Šilo ežero, link Nemenčinės ;) Ten laaaabai liuks vietos :) Metai pertraukos nėr baisiai daug, o pajot galimybių jau šiais laikais tikrai yra, tad kaip tik pats laikas vėl pradėt, juk pavasaris, oras puikus ;)

O dabar jau merginom "bobiškai" pasibėdavot noriu - su brangiausiuoju mano viskas labai jau ant ribos, nei skirtis, nei toliau būt kartu, jau pusmetį viskas taip pat, pagerėjimo nematyt, bet ir skirtis nei vienas nenorim
:( Žodžiu.. Ašarų pakalnė biškiuką.... :(
  • 0

#160 Svečias_Rasele_*

Svečias_Rasele_*
  • Svečiai

Posted 2009 April 08 - 11:21

manau mmx teisus iskeldamas busimai zmonai salyga, kad pezus myletu :) nes tikrai yra zmoniu kurie svaigsta pvz. del audi ziedu ir i pezo puse ne nenori ziureti, ir dar sako kad pezo - yra ne masina, na man pezukai patys nerealiausi ir nuostabiausi, bet nevarau ir ant kitu masinu, kiekvienos markes masinos yra savaip ydomios, todel labai arsi zodziu kova buna su tais kurie vazineja tarkim su golfu ir aiskina kad pezas yra bloga masina, prancuzu masinos s... nu ir pan.

Edited by Rasele, 2009 April 08 - 11:21.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users