Merginų tema
#161 Svečias_Rasele_*
Parašyta 2009 balandžio 08 - 11:24
Parašyta 2009 balandžio 08 - 11:25
Ne nu plia negaliumanau mmx teisus iskeldamas busimai zmonai salyga, kad pezus myletu nes tikrai yra zmoniu kurie svaigsta pvz. del audi ziedu ir i pezo puse ne nenori ziureti, ir dar sako kad pezo - yra ne masina, na man pezukai patys nerealiausi ir nuostabiausi, bet nevarau ir ant kitu masinu, kiekvienos markes masinos yra savaip ydomios, todel labai arsi zodziu kova buna su tais kurie vazineja tarkim su golfu ir aiskina kad pezas yra bloga masina, prancuzu masinos s... nu ir pan.
Santuokos pagrindas meile pezhui. Plius dar keli fizinio kuno parametrus indentifikuojantis skaiciukai.
Ideali sheima. Graziai (proporcingai) atrodo isheje i zhmones plius uzhprogramuota santarve ir harmonija, nes abu myli pezhus.
© J. Erlickas
Parašyta 2009 balandžio 08 - 11:32
pas psichologą nenorit nueiti - padeda pasiaiškint. Iš patirties sakau.O dabar jau merginom "bobiškai" pasibėdavot noriu - su brangiausiuoju mano viskas labai jau ant ribos, nei skirtis, nei toliau būt kartu, jau pusmetį viskas taip pat, pagerėjimo nematyt, bet ir skirtis nei vienas nenorim
Žodžiu.. Ašarų pakalnė biškiuką....
#164 Svečias_renaciux_*
Parašyta 2009 balandžio 08 - 11:40
nesutinkumanau mmx teisus iskeldamas busimai zmonai salyga, kad pezus myletu nes tikrai yra zmoniu kurie svaigsta pvz. del audi ziedu ir i pezo puse ne nenori ziureti, ir dar sako kad pezo - yra ne masina, na man pezukai patys nerealiausi ir nuostabiausi, bet nevarau ir ant kitu masinu, kiekvienos markes masinos yra savaip ydomios, todel labai arsi zodziu kova buna su tais kurie vazineja tarkim su golfu ir aiskina kad pezas yra bloga masina, prancuzu masinos s... nu ir pan.
jei man patinka peziukai, o tarkim manajam patiktu mersai, tai kame beda vienas su viena, kitas su kita vazineja ...
meile peziukams is tikro labai keistas kriterijus
Maestro, cia tik realiai nusakomi fiziniai faktoriai nusakomi tais skaiciukais, bet vis tiek svarbiausia pats zmogus, jo asmenybe ir trauka buna arba ne, cia jau nepades net idealus skaiciai ar ideali asmenybe
Juste, pradzioje turetumet apsispresti ar tikrai norite buti drauge, jei taip, rinkites viena is daugumos keliu kaip islaikyti santykius - atostogos kartu, issiskyrimas kuriam laikui, nuejimas pas psichologu ir pan. ;) svarbiausia ar yra abipusis noras islaikyti santykius ;) sekmes ;)
#165 Svečias_Juste_*
Parašyta 2009 balandžio 08 - 11:53
Parašyta 2009 balandžio 08 - 12:03
#167 Svečias_Rasele_*
Parašyta 2009 balandžio 08 - 13:30
Parašyta 2009 balandžio 08 - 15:21
#169 Svečias_Rasele_*
Parašyta 2009 balandžio 08 - 16:14
#170 Svečias_Valdemaras_*
Parašyta 2009 balandžio 08 - 16:38
Parašyta 2009 balandžio 08 - 16:52
todel labai arsi zodziu kova buna su tais kurie vazineja tarkim su golfu
- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!
Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.
#173 Svečias_Rasele_*
Parašyta 2009 balandžio 08 - 16:56
Parašyta 2009 balandžio 08 - 17:06
A, temista, gal paaiskinsi kur tas ,,sitas" gali nuvezti?? Mat su metalo gabalu gali nuvykti is tasko A i taska B, o su tuo tavo ,,situo" deja niekur nenuvyksi, na nebent kokius kitokius poreikius galima butu patenkintiMetalas kietas ir shaltas....
Gal tada geriau shitas?
Parašyta 2009 balandžio 08 - 17:21
Prisiminiau ir as panasia situacijaas ne i tema, bet siandien maciau zavia panele su zaliu peugeot 406 coupe (odinis salonas), numerio skaiciai 406, tik raidziu nepamenu uzsiziurejas buvau
Maciau zavia blondine irgi su (nepamenu spalvos) 406 coupe, bet jau kai susuko vaira ir gaza paspaude, taip tas coupe sucype, kad net masinytes pagailo
#176 Svečias_Juste_*
Parašyta 2009 balandžio 08 - 19:52
Parašyta 2009 balandžio 08 - 20:06
Tai kad meet'as rytoj bus 19:00 Sporto rumu aikstelei ))Sveikos gyvos (ir gyvi ), o aš šiandien grįžinėdama iš žirgyno pakeliui dar prasukau pro Sporto Rūmų aikštelę, ale tik vieną pežuką pamačiau, tai jau nusprendžiau, kad per vėlai turbūt Buvo maždaug 20.15 Plius dar šuo ant galinės sėdynės murzinas visas gulėjo, tai nusprendžiau nebesisukiot ir traukt namo
#178 Svečias_Juste_*
Parašyta 2009 balandžio 08 - 20:09
Tfu blemba, as dienose pasiklydau Matyt, pilnatis veikiaTai kad meet'as rytoj bus 19:00 Sporto rumu aikstelei ))
#179 Svečias_renaciux_*
Parašyta 2009 balandžio 09 - 09:25
kelinta vaziavai? gaila nezinau kaip atrodai, as buvau vakar islekus su dviraciu, tai paneriais iki mindaugo tilto buvau atlekus ... butume mini meet'a padariusios tu su pugu, as su dviraciuTfu blemba, as dienose pasiklydau Matyt, pilnatis veikia
o prie sportrumio tai masinu bile kiek
#180 Svečias_Juste_*
Parašyta 2009 balandžio 09 - 11:14
Važiavau po aštuonių kažkur... Aišku, tik neteisiną dieną O tu pamėgink atlėkt šiandien, aš irgi lyg ir žadu pasirodyt, jei neužsivėlinsiu žirgyne.kelinta vaziavai? gaila nezinau kaip atrodai, as buvau vakar islekus su dviraciu, tai paneriais iki mindaugo tilto buvau atlekus ... butume mini meet'a padariusios tu su pugu, as su dviraciu
o prie sportrumio tai masinu bile kiek
Va dėl mašinų kiekio tai jooo, pamatyt kažką tokioj krūvoj be šansų, ypač kai mano regėjimas toks "tobulas" Ale tikiuos sugebėsiu atpažint šiandien krūvelę pežukų vienoj vietoj
Vartotojų skaito šią temą: 5
narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0