Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Peugeot 205 "rallye" + mi16 komplektas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 318

#201 Svečias_ovaova_*

Svečias_ovaova_*
  • Svečiai

Parašyta 2010 vasario 16 - 20:31

durų apmušalai
  • 0

#202 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Parašyta 2010 vasario 16 - 21:58

aš sedynes pigiau gavau negu apmušalai

Kazkada tas sedynes pardaviau uz ~ 250 :wh:
  • 0
kažkaip.....

#203 Svečias_ovaova_*

Svečias_ovaova_*
  • Svečiai

Parašyta 2010 vasario 16 - 22:12

skaičiau as kažkureme forume apie sėdynes. man tai esmė tame rally, tai kad jis eitų kaip ralis o įvaizdis jau paskui. kad galėčiau aplink lietuvėlę apskristi ir nepergyventi dėl to kas galės man padėti, jei kas atsitiks rykliukui.
  • 0

#204 maiklas

maiklas
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas - Jurbarkas
  • Automobilis:Peugeot

Parašyta 2010 vasario 16 - 22:27

Matau y teisingas rankas papuole ralis, tikiuosi tau uzteks kantrybes ir lesu padaryt is jo tikra ralio bolida :good: Tik del salono tai skonio reikalas, bet as manau dek abloskes is fleksiglazo ir pora sportiniu lopsiu, mesk lauk visa kita, sutaupysi kelis svarbius kg svorio ir trasoj saugiau ir patogiau jausies, nes su tom dermantino sedynem, tai ciuozinesi ant posukiu po visa salona :)
  • 0

#205 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2010 vasario 16 - 22:31

<...> shiaip tvarkingai sutvarkius tas salonas toks prikolnas butu... :good:

Jezusmarija... Alba, tu ką rūkei šiandien? :fool:

:doh:
  • 0

#206 Albertas

Albertas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 206 S16

Parašyta 2010 vasario 16 - 22:38

na matai, prie baltai-riaudonu sedyniu dar balta oda traukta panele... ir bliondine uzh vairo. Shvyturi rukiau... tris kartus :rolleyes: Ash sakiau "prikolnas" :P

Šį pranešimą redagavo Alba: 2010 vasario 16 - 22:39

• 0

#207 Svečias_ovaova_*

Svečias_ovaova_*
  • Svečiai

Parašyta 2010 vasario 16 - 22:53

:good:
  • 0

#208 Roccas

Roccas
  • Senbuviai
  • Vieta:Far away
  • Automobilis:&quot;Skateboard&quot;

Parašyta 2010 vasario 16 - 23:05

Mesciau viska kas imanoma is salono lengvinant svori, jeigu ruosti raliui.Sedynes imciau is nissan 200sx, labai patogios ^_^ Jei skubiai nereikia smagracio, gal surasciau garaze, kazkur metesi, bet nepazadu ar rasiu...
  • 0
P406 2.0 16v XU10J4R.The fastest one after full engine rebuilt...Rides on bioethanol E85

#209 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:208

Parašyta 2010 vasario 17 - 11:02

O tai į Rallye dabar kokios sėdynės sudėtos?
  • 0

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN |  ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208

Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!

#210 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2010 vasario 17 - 11:27

vaje kokia epopeja... nu tvarkyk, indomu kas sekantis bus  :hmm:

as ir ta pati pagalvojau... "auksinis" tas jusu ralis jau gaunasi... Is kur tiek pas zmones (ir ju zmonas) kantrybes yra :dntknw:

sekmes :beer:
  • 0
Roots to roots

#211 maiklas

maiklas
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 17 - 11:34

O tai į Rallye dabar kokios sėdynės sudėtos?

Paprastos is 205 Automatic, kad per TA nesikabinetu :)
Siaip kentasxxx minejo, kad kazkur turi orginalias rallye sedynes (su Peugeo/Talbot racing flag), tik man ju nedave, gal jau apsigalvojo ;)
  • 0

#212 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai

Parašyta 2010 vasario 17 - 11:38

Paprastos is 205 Automatic, kad per TA nesikabinetu :)
Siaip kentasxxx minejo, kad kazkur turi orginalias rallye sedynes (su Peugeo/Talbot racing flag), tik man ju nedave, gal jau apsigalvojo ;)

Aišku. Man jau ilgesnėj kelionėj su paprastom nugara pavargsta. Tai misliju apie kokias GTi sėdynes jeigu tvirtinimo taškai tiktų.
  • 0

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN |  ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208

#213 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai

Parašyta 2010 vasario 17 - 11:42

vaje kokia epopeja... nu tvarkyk, indomu kas sekantis bus  :hmm:

as ir ta pati pagalvojau... "auksinis" tas jusu ralis jau gaunasi... Is kur tiek pas zmones (ir ju zmonas) kantrybes yra :dntknw:

sekmes :beer:

O viskas ar tik ne nuo čia prasidėjo... :)
  • 0

#214 Svečias_ovaova_*

Svečias_ovaova_*
  • Svečiai

Parašyta 2010 vasario 17 - 12:46

man atrodo, kad nuo šito prasidėjo. tik kur tikrasis ralinis matoras dinges? pas maikla jaučiu garaže guli. juk jis keitė matora. valio gavau smagratį beveik nauja nuo pežo kupo. turiu tarpine karterio ir dvi vėlevėles, varau pirkti salnika ir į garaža. tik kažkaip reiks matora pasikabinti nes parėmes esu ant karterio su dankratu.patikrinsiu šitas sėdynes ir tada galvosiu ka toliau dėti. apie lopšį galvojau. žadu pasidaryti kad ir paprasta sėdynė tiktų ir lopšys. aišku jeigu jį gausiu - lopšį, už padoria kaina.
  • 0

#215 maiklas

maiklas
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 17 - 13:24

man atrodo, kad nuo šito prasidėjo. tik kur tikrasis ralinis matoras dinges? pas maikla jaučiu garaže guli. juk jis keitė matora.

ralis pas mane atkeliavo jau su 405'o varikliu, kurio kentasxxx taip ir nepakure normaliai. dabar tas 405'o variklis pusbrolio citroen zx vezioja, o as y raly ydejau mi16 is Coilo paberto migo :wacko:
Siaip sitas ralis buvo skirtas vokietijos rinkai, todel jame buvo ekologiskesnis 1.9 variklis, o ne tas legendinis 1.3 100 AG.
  • 0

#216 SpaRCis

SpaRCis
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 205 RGTi 1.6l

Parašyta 2010 vasario 17 - 14:22

man atrodo, kad nuo šito prasidėjo. tik kur tikrasis ralinis matoras dinges? pas maikla jaučiu garaže guli. juk jis keitė matora.
valio gavau smagratį beveik nauja nuo pežo kupo. turiu tarpine karterio ir dvi vėlevėles, varau pirkti salnika ir į garaža. tik kažkaip reiks matora pasikabinti nes parėmes esu ant karterio su dankratu.patikrinsiu šitas sėdynes ir tada galvosiu ka toliau dėti. apie lopšį galvojau. žadu pasidaryti kad ir paprasta sėdynė tiktų ir lopšys. aišku jeigu jį gausiu - lopšį, už padoria kaina.

Skaityk PM
  • 0
.:: P205 GTi ::.

#217 Svečias_ovaova_*

Svečias_ovaova_*
  • Svečiai

Parašyta 2010 vasario 17 - 19:38

ralis pas mane atkeliavo jau su 405'o varikliu, kurio kentasxxx taip ir nepakure normaliai. dabar tas 405'o variklis pusbrolio citroen zx vezioja, o as y raly ydejau mi16 is Coilo paberto migo :wacko:
Siaip sitas ralis buvo skirtas vokietijos rinkai, todel jame buvo ekologiskesnis 1.9 variklis, o ne tas legendinis 1.3 100 AG.

maniau kentasxxx buvo ir ralinį matora įsimetes 1,3.
  • 0

#218 Svečias_ovaova_*

Svečias_ovaova_*
  • Svečiai

Parašyta 2010 vasario 17 - 20:15

parsivežiau visas dalis į garažiuka - tarpine po karteriu su vėlevėlėm, salnika galinį, brangaus hermetika patepti toje vietoje kur niera tarpinės. radau šlange suplyšuse tepalo užpylimo ji ir vakumini tuo pačiu. tai galvojau nekeisti tarpinės po karteriu, sutvarkyti šlange ir žiūrėti ar tarpinė taip pat leidžia. bet pašnekėjom su maiklu tel. kur randas tos vėlevėlės, bus nelengva jas pakeisti tada, kaip pavarų dėžė jau vietoje, be to gali sugadinti nauja salnika taip bežaisdamas. tai nulupau karterį, išėmiau pusnėnulį į kurį dedasi vėlevėlės.tas pusmėnulis laiko ir alkūninį, tai aišku pamačiau, kad ir indėklas biški padroštas, nes prie sankabos pagrindiniai indėklai labiausiai apkrauti, bet dėl jų gali dar važiuoti. bet pabandžiau išimti viena iš švaistiklinių indėklų ir pamačiau, kad laikas juos keisti, gaila alkūninio juk pats važiuosi su ta mašina. o su ja ramei važiuoti neina , tai ir alkūninį greitai pabaiks. tai pakeisiu indėklus atraminius ir švaistiklinius bus tik į nauda, kol dar nereike šlifuoti alkūninio. bet žadėjau ten nagų nekišti ir dar pavažiuoti iki rimtesnio remonto,nors kol atšils, bet taip neišeina. tai liko dar nukelti galva ir pažiųrėti kas ten per bėda, kad tepaliukas iš po jos eina lauku. aišku reikės galva šlifuoti, tuo pačiu gumeles pakeisti, jei daugiau problemikių neišlys. reiks biški nuotraukikių padaryti saki ergo padės sukelti.
  • 0

#219 Svečias_ovaova_*

Svečias_ovaova_*
  • Svečiai

Parašyta 2010 vasario 17 - 20:19

man atrodo,  kad nuo šito prasidėjo. tik kur tikrasis ralinis matoras dinges? pas maikla jaučiu garaže guli. juk jis keitė matora.
valio gavau smagratį beveik nauja nuo pežo kupo. turiu tarpine karterio ir dvi vėlevėles, varau pirkti salnika ir į garaža. tik kažkaip reiks matora pasikabinti nes parėmes esu ant karterio su dankratu.patikrinsiu šitas sėdynes ir tada galvosiu ka toliau dėti. apie lopšį galvojau. žadu pasidaryti kad ir paprasta sėdynė tiktų ir lopšys. aišku jeigu jį gausiu - lopšį, už  padoria kaina.

Skaityk PM

man neatidaro tos nuotraukos kuria atsiuntei į pm
  • 0

#220 SpaRCis

SpaRCis
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 205 RGTi 1.6l

Parašyta 2010 vasario 17 - 22:12

man atrodo,  kad nuo šito prasidėjo. tik kur tikrasis ralinis matoras dinges? pas maikla jaučiu garaže guli. juk jis keitė matora.
valio gavau smagratį beveik nauja nuo pežo kupo. turiu tarpine karterio ir dvi vėlevėles, varau pirkti salnika ir į garaža. tik kažkaip reiks matora pasikabinti nes parėmes esu ant karterio su dankratu.patikrinsiu šitas sėdynes ir tada galvosiu ka toliau dėti. apie lopšį galvojau. žadu pasidaryti kad ir paprasta sėdynė tiktų ir lopšys. aišku jeigu jį gausiu - lopšį, už  padoria kaina.

Skaityk PM

man neatidaro tos nuotraukos kuria atsiuntei į pm

atsiunciau kita
  • 0
.:: P205 GTi ::.

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0