Dyzelis pigiau
Posted 2006 October 09 - 09:26
Svečias_WOVA_*
Posted 2006 October 09 - 12:17

Posted 2006 October 09 - 13:32
Posted 2006 October 09 - 17:18

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!
Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.

Posted 2006 October 09 - 20:35
Posted 2006 October 09 - 20:42
uz dazyta gali masina pas mentus atiduot uz baudaPilu po 2lt dazyta vilniuje. Nors ne ruska. Nes nuo ruskos jau ne vienas siurblius pakeites yra.

Posted 2006 October 09 - 20:46
Kiek vazineju su saliara tai dar neteko sutikti kad tikrintu. Mano bakas kokia noriu tokia ir pilu zalia raudona ar rudauz dazyta gali masina pas mentus atiduot uz bauda
o pas mane darbe normali is degalines (bet vyrai technika taupo
tai atlieka saliaros biski ;) ) tai jei kam reik sakykit pakalbeciau nes ten pas vyrus ir eile susidaro kartais ...

Posted 2006 October 09 - 20:48
atsiusk zinute arba savo tel.nr..mano [email protected],kaip tik reiks varyt i klaipeda.uz dazyta gali masina pas mentus atiduot uz bauda
o pas mane darbe normali is degalines (bet vyrai technika taupo
tai atlieka saliaros biski ;) ) tai jei kam reik sakykit pakalbeciau nes ten pas vyrus ir eile susidaro kartais ...

Posted 2006 October 09 - 20:51
dazyta zemdirbiams,dotuojama valstybes.bauda iki 3000.tikrina pagrinde krovinines,bet pasitaiko ir lengvuju.Kiek vazineju su saliara tai dar neteko sutikti kad tikrintu. Mano bakas kokia noriu tokia ir pilu zalia raudona ar ruda
Posted 2006 October 09 - 20:55
davai as rytoj usklausiu ir atsiusiu tau pm jei eiles nera tada ir susisieksimatsiusk zinute arba savo tel.nr..mano [email protected],kaip tik reiks varyt i klaipeda.

Posted 2006 October 09 - 21:00
Nezinau kaip peugot bet pries tai kaip turejau dyzeli tai kad patikrinti reikia atlikti didele procedura. Ko tikrai neduociau jokiam mentuo sukineti mano masinos su atsuktuvais ar dar kokio velnio.Kiek vazineju su saliara tai dar neteko sutikti kad tikrintu. Mano bakas kokia noriu tokia ir pilu zalia raudona ar ruda
Posted 2006 October 09 - 21:05
visi taip sako bet kai mentai nusitems masiniuka ir po to patikrinsNezinau kaip peugot bet pries tai kaip turejau dyzeli tai kad patikrinti reikia atlikti didele procedura. Ko tikrai neduociau jokiam mentuo sukineti mano masinos su atsuktuvais ar dar kokio velnio.

Posted 2006 October 09 - 21:11
Juostele kisa i bakavisi taip sako bet kai mentai nusitems masiniuka ir po to patikrins
beje girdejau toki bajeri kad kazkokia juostele prikisa prie duskiaus tai ten tipo nustato kokia
o kad tikrina tai tikrai

Svečias_KSM_*
Posted 2006 October 10 - 15:23
Sveiki,Juostele kisa i baka
bet ikis tuo atveju jei nebus filtru. Kad ja nusitempti turi buti isduotas teismo leidimas (orderis) arestuoti ir tikrinti man priklausancia nuosavybe. Kaip jie visa tai gaus tada ir parodysiu ukininko igaliojima kad mano automobilis naudojamas vazineti pletoti ir priziureti ukininko uki. Bet aisku jei noro bus padulkis uz bet ka. Kolkas tokiu bairiu nebuvo tikiuosi ir nebus. Jei uztrauks tada reikes kazka kita galvoti.
O jei rimtai pasneketi apie dyzelio taskus Vilniuje, kur galima nusipirkti normalaus dyzelio ne baltarusisko, rusisko ar pan?? Juk visiems si info reikalinga, tad jau nespauskit. As pvz galiu gauti dyzelio is Lukoilo po 2.30 lt, galiu kontaktu pasidalint, tik manau kad tai kiek brangoka. Kazkur kainos turetu buti apie 2-2.10 LT.
Na, kas kur savo Peogeotus maitinat
Beje, as irgi svieziai iskeptas Liutu myletojas, bet tikiuos jau si 4ieni prisijungt prie klubo ;)
Posted 2006 October 10 - 16:07
Kvaila diskusija. Paprastai nieks tokia info viesai nesidalina.Sveiki,
O jei rimtai pasneketi apie dyzelio taskus Vilniuje, kur galima nusipirkti normalaus dyzelio ne baltarusisko, rusisko ar pan?? Juk visiems si info reikalinga, tad jau nespauskit. As pvz galiu gauti dyzelio is Lukoilo po 2.30 lt, galiu kontaktu pasidalint, tik manau kad tai kiek brangoka. Kazkur kainos turetu buti apie 2-2.10 LT.
Na, kas kur savo Peogeotus maitinat
Beje, as irgi svieziai iskeptas Liutu myletojas, bet tikiuos jau si 4ieni prisijungt prie klubo ;)
Beje jei pili tokia kaina is degalines, tai nevaryk dievo i medi.
Su HDi geriau nerizikuot
Posted 2006 October 10 - 17:44

![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)

Svečias_kestutiskr_*
Posted 2006 October 10 - 19:53
Edited by kestutiskr, 2006 October 10 - 19:54.
Posted 2006 October 10 - 20:02

Svečias_kestutiskr_*
Posted 2006 October 10 - 20:10
Posted 2006 October 10 - 20:12
neturiu tikslo gąsdinti, draugiškas įspėjimas

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users