Slidinejimas
#41 Svečias_Darius55555_*
Parašyta 2009 gruodžio 30 - 17:35
Parašyta 2010 sausio 18 - 19:50
Parašyta 2010 sausio 18 - 20:08
Parašyta 2010 sausio 18 - 21:09
riekstukalns number 1Kur patartumėt važiuoti slidinėti į Latviją?
siap da milzkalns puse bedos
buvom ozkalni na ten verta nuvaziuot turbut 1 karta del tipo ilgiausiu trasu, bet siaip trasu ivairoves ner
C aštuntas 2.2 HDI
Vakar mečiau gerti, šiandien supratau, kad netoli numečiau....
www.metalocentras.lt[COLOR=blue]
Parašyta 2010 sausio 18 - 21:22
Parašyta 2010 sausio 19 - 09:12
Parašyta 2010 sausio 19 - 09:26
Plačiau norim įspūdžių, kelionės kainos, kokybės aptarimo. Maž pravers visiems ateity.Nu va, grįžau labai smagiai paslidinėjusi iš Norvegijos, Hemsedalio.
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Parašyta 2010 sausio 19 - 09:42
Įspūdžiai nerealūs, labai patiko nepaisant to, kad labai bijau aukščio. Kelionės kainos dar nežinau nes nesusumavau, bet galiu pasakyti kad brangu, ypač jei reikia viską nuomotis (batai, slidės, lazdos). Vienos dienos skipass kainuoja 355 NOR, perkant ilgesniam laikui suma gaunasi mažesnė, bet negali žinoti koks bus oras ir ar slidinėsi. Nes buvo tokių dienų, kai debesys buvo žemai ir buvo -19 slidinėjimo centre, tai buvo labai šalta. Kokybės negaliu pasakyti nes pirmą kartą buvau, bet kiek buvo kur kitur nuvarę - Hemsedalyje labiausiai patiko. Angliškai kalbasi be problemų. O be to ką aš žinau - natūralūs kalnai, sniego daug, vaizdai gražūs, oras pasitaikė neblogas, tik jau nuo ketvirtadienio nebelabai - atšalo, drėgna buvo.Plačiau norim įspūdžių, kelionės kainos, kokybės aptarimo. Maž pravers visiems ateity.
Šį pranešimą redagavo Argus: 2010 sausio 19 - 15:00
#49 Svečias_Darius55555_*
Parašyta 2010 sausio 19 - 10:33
Aš buvau prieš kelias dienas. Įspūdžiai neblogi. Patartina geriau ten važiuot ir bet kur kitur prieš tikrus kalnus nes labai jau nedideli tie kalnai atrodo. Šiaip trąsos veikė 4. Juoda, raudona, ir dvi mėlynos. Juoda tikrai stati. Kalnai didesni nei anykščiuose. Pakėlėjai veikė keturi. Eilių visai nebuvo, bet čia dėl to , kad paprastą dieną. Lietuvių dauguma. Iki vakaro net neišgirdau lenkiškai šnekančių. Slidžių nuoma dienai 30zlotų, arba 3h-18zl. Tų tryjų valandų gali ir pakakt. Paprastą dieną vienas pakilimas 1,5 zloto. Savaitgaliais man rodos brangiau ir daug žmonių būna. Minusai didžiausi, kad negalima nusipirkt pakėlimo bilieto visai dienai, o ne kartams, nes 1,5zl jei intensyviai kylsi bus tikrai brangu. Kitas minusas ir pats didžiausias , kad nėra nei vieno, net mažiuko tramplynuko. O tokiem kalniukam tai labai svarbu, manau Kiek esu susidūręs Latvijos trasos pasižymi tramplynų gausa.Gal kas buvote paslidineti Lenkijoje?
Parašyta 2010 sausio 19 - 13:11
Savaitgaliais 2,5 zl pakilimas... Bet sakė daug pinigų neišleisi, nes žmonių nesveikai savaitgaliais privažiuoja...Paprastą dieną vienas pakilimas 1,5 zloto. Savaitgaliais man rodos brangiau ir daug žmonių būna. Minusai didžiausi, kad negalima nusipirkt pakėlimo bilieto visai dienai, o ne kartams, nes 1,5zl jei intensyviai kylsi bus tikrai brangu.
Parašyta 2010 sausio 19 - 13:33
Vaziuokit i Kupiski, pigiau bus (Kupiškėnų minčių straipsnis www.kmintys.lt)Savaitgaliais 2,5 zl pakilimas... Bet sakė daug pinigų neišleisi, nes žmonių nesveikai savaitgaliais privažiuoja...
"ŽIEMOS PRAMOGAS POPULIARINA IR VALDŽIOS ATSTOVAI
Praėjusį savaitgalį puikus oras žiemos pramogų mėgėjus viliote viliojo į lauką. Dauguma kiek didesnių kalvelių buvo sėte nusėtos rogutėmis, pripučiamomis ir plastmasinėmis čiuožynėmis apsiginklavusių vaikų. Kupiškėnų nuotaiką pataisė bei didelį jų būrį sutraukė ir pagaliau elementariai sutvarkyta Byčių slidinėjimo trasa. Čia veikia ne tik keltuvas (už jį kol kas mokėti nereikia), bet yra pastatyti ir du biotualetai. Byčių kalno smagumus su kitais kupiškėnais sekmadienį išbandė ir rajono Kūno kultūros ir sporto centro direktorius Zigmas Paulauskas.
Pasak UAB "Kupiškio komunalininkas" direktoriaus pavaduotojo Sigito Dulksnio, elektros kabelį pavyko surasti šiek tiek kitoje vietoje nei iš pradžių ieškota, visa keltuvo įranga yra pirkta seniau ir jau anksčiau išbandyta. Naujai pastatyti tik biotualetai."
Parašyta 2010 sausio 19 - 15:04
Norvegijoj slidinėjom kažkur nuo 10,30 iki pat 15,40 (15,30 keltuvai nebekelia, o trasos 16 val. visos uždaromos) su pusvalandžio pietų pertrauka sušilimui.Aš buvau prieš kelias dienas. Įspūdžiai neblogi. Patartina geriau ten važiuot ir bet kur kitur prieš tikrus kalnus nes labai jau nedideli tie kalnai atrodo. Šiaip trąsos veikė 4. Juoda, raudona, ir dvi mėlynos. Juoda tikrai stati. Kalnai didesni nei anykščiuose. Pakėlėjai veikė keturi. Eilių visai nebuvo, bet čia dėl to , kad paprastą dieną. Lietuvių dauguma. Iki vakaro net neišgirdau lenkiškai šnekančių. Slidžių nuoma dienai 30zlotų, arba 3h-18zl. Tų tryjų valandų gali ir pakakt. Paprastą dieną vienas pakilimas 1,5 zloto. Savaitgaliais man rodos brangiau ir daug žmonių būna. Minusai didžiausi, kad negalima nusipirkt pakėlimo bilieto visai dienai, o ne kartams, nes 1,5zl jei intensyviai kylsi bus tikrai brangu. Kitas minusas ir pats didžiausias , kad nėra nei vieno, net mažiuko tramplynuko. O tokiem kalniukam tai labai svarbu, manau Kiek esu susidūręs Latvijos trasos pasižymi tramplynų gausa.
#53 Svečias_Darius55555_*
Parašyta 2010 sausio 20 - 00:00
o kkiek tiksliau viskas atsiejo. Nes noreciau dar kur nors po Italijos pavasari nuvaziuot?? kur gyvenot, kiek gyvenimas kainavo. Mkaista tai as suprantu, kad is lietuvos visa reiktu veztis ir alkoholi Nusivezus cigareciu dar ir kuras atsipirktuNorvegijoj slidinėjom kažkur nuo 10,30 iki pat 15,40 (15,30 keltuvai nebekelia, o trasos 16 val. visos uždaromos) su pusvalandžio pietų pertrauka sušilimui.
Parašyta 2010 sausio 20 - 09:30
Dienai Skipasas kainavo 355 NOR, 6-8 dienos - 1660 NOR, vienkartinis - 65 NOR. Slidžių, snieglenčių ir kt. priemonių nuoma.
Nuo ketvirtadienio po pietų pradeda rinktis žmonės, penktadienį po pietų jau pilnos trasos.
#55 Svečias_Darius55555_*
Parašyta 2010 sausio 20 - 15:19
Šį pranešimą redagavo Darius55555: 2010 sausio 20 - 15:20
Parašyta 2010 sausio 20 - 15:22
Šį pranešimą redagavo Argus: 2010 sausio 22 - 09:42
Parašyta 2011 rugsėjo 06 - 19:18
Parašyta 2011 rugsėjo 06 - 19:34
Vat šituo laaabai abejoju... mano kompanija nieko nekainuos. ...
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0