Automobiliu skelbimai
Parašyta 2010 rugpjūčio 19 - 09:48
Parašyta 2010 rugpjūčio 21 - 23:25
Tik nepasiusk manes, o 106 raliui?Vakar vienam paskambinau del 205, sako parduotas. padedu ragely, po 30 sek skambutis, sako skambinai del 205, jei nori mazo dyzelio tai turiu renault 5... nu plet, gerai kad as mandagus, tai nepasiunciau, sakau nenoriu nei mazo, nei dyzelio, noriu Peugeot 205 ir viskas
Parašyta 2010 rugpjūčio 22 - 10:52
Parašyta 2010 rugpjūčio 22 - 11:35
Parašyta 2010 rugpjūčio 22 - 11:51
Šį pranešimą redagavo ganksteris406: 2010 rugpjūčio 22 - 11:59
Parašyta 2010 rugpjūčio 22 - 12:59
galine pakaba matytNa sivakar apziuresiu naturoi.O i ka pagrinde atkreipti demesi kazin?Kuri tokio modelio, su tokiu varikliu, silpniausia vieta?Aciu.
Parašyta 2010 rugpjūčio 23 - 01:23
Kaip tik pries savaite ieskojau pigios dyzelines masinos... Visi apziureti pigus peugeot buvo lavonai, tad teko pajamt mazda 323, bet cia ne esme... Butent sitas pezukas, tai labai greitai atbaide... Kebulas nemenkai parudijes, o uzkurus reikalai dar baisesni... Kuresi sunkiai ir uzkurtas mete melyna duma visa laika kiek dirbo motoras.... Tad visiskai nevertas nei tu pinigu, nei apziuros....Sese prase surasti pigu 205 dyzeliuka, bet po meeto ir pats tokio uzsimaniau
http://auto.plius.lt...t-205/id-882145
gal kas nors ka nors zinot apie sita. kaina aisku virsija mano biudzeta vos ne dvigubai, bet gal jis labai tvarkingas kad tiek praso. Pardavejas sake slenksciai ir dugnas siek tiek parudije, o visa kita tipo normaliai. Tik bijau jo "normaliai" ir mano "normaliai" gali gerokai skirtis
ex Citroen BX 1.9d Royale 87m
ex Citroen Xantia 1.9td 98m
ex Peugeot 406 1.9td 98m
ex SAAB 9-5 2.0T 97m
ex Peugeot 406 coupè 2.2HDI 02m
ex Peugeot 407 Coupè 2.7HDI 07m
Dabar Peugeot 508 RXH 2.0HDI 133kw 15m ir geltonas Peugeot 306 Cabriolet 1.6 99m
Parašyta 2010 rugpjūčio 23 - 07:56
Aha, vakar buvau jo paziuret. Mano vertinimas - po presu jyKaip tik pries savaite ieskojau pigios dyzelines masinos... Visi apziureti pigus peugeot buvo lavonai, tad teko pajamt mazda 323, bet cia ne esme... Butent sitas pezukas, tai labai greitai atbaide... Kebulas nemenkai parudijes, o uzkurus reikalai dar baisesni... Kuresi sunkiai ir uzkurtas mete melyna duma visa laika kiek dirbo motoras.... Tad visiskai nevertas nei tu pinigu, nei apziuros....Sese prase surasti pigu 205 dyzeliuka, bet po meeto ir pats tokio uzsimaniau
gal kas nors ka nors zinot apie sita. kaina aisku virsija mano biudzeta vos ne dvigubai, bet gal jis labai tvarkingas kad tiek praso. Pardavejas sake slenksciai ir dugnas siek tiek parudije, o visa kita tipo normaliai. Tik bijau jo "normaliai" ir mano "normaliai" gali gerokai skirtis
Ir ple, uzknisa kai zmones netaupydami savo ir kitu laiko telefonu buria kad viskas gerai o susitikus pradeda svaigti kad ne nauja masina, nera ko noret ir pan
Parašyta 2010 rugpjūčio 23 - 08:35
Nu tai ką ir norėt, jeigu jo net tech abžiūra pasibaigus prieš 1000 metųIr ple, uzknisa kai zmones netaupydami savo ir kitu laiko telefonu buria kad viskas gerai o susitikus pradeda svaigti kad ne nauja masina, nera ko noret ir pan
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2010 rugpjūčio 23 - 09:36
ir tapkitako jis pries 3men autogide parsidavinejo uz 900ltAha, vakar buvau jo paziuret. Mano vertinimas - po presu jy
Kaip tik pries savaite ieskojau pigios dyzelines masinos... Visi apziureti pigus peugeot buvo lavonai, tad teko pajamt mazda 323, bet cia ne esme... Butent sitas pezukas, tai labai greitai atbaide... Kebulas nemenkai parudijes, o uzkurus reikalai dar baisesni... Kuresi sunkiai ir uzkurtas mete melyna duma visa laika kiek dirbo motoras.... Tad visiskai nevertas nei tu pinigu, nei apziuros....Sese prase surasti pigu 205 dyzeliuka, bet po meeto ir pats tokio uzsimaniau
Ir ple, uzknisa kai zmones netaupydami savo ir kitu laiko telefonu buria kad viskas gerai o susitikus pradeda svaigti kad ne nauja masina, nera ko noret ir pan
Parašyta 2010 rugpjūčio 23 - 20:44
nu tai, gal kuro uzpyleir tapkitako jis pries 3men autogide parsidavinejo uz 900lt
Aha, vakar buvau jo paziuret. Mano vertinimas - po presu jy
Parašyta 2010 rugpjūčio 23 - 20:59
Kad jis dar pavasari norejo masina parduoti, nemates pasiuliau ~ 600 Lt... Veliau nupirko duslintuva, dar kelias dalis ir kazkaip uzsimine, kad technikine pravarysiu, tai tada masina jau ne 600 bus verta. kiek supratau nusipirko ir technikine, susigalvojo kaina irnu tai, gal kuro uzpyle
ir tapkitako jis pries 3men autogide parsidavinejo uz 900lt
Aha, vakar buvau jo paziuret. Mano vertinimas - po presu jy
Parašyta 2010 rugpjūčio 24 - 14:17
I <3 HATERS
Parašyta 2010 rugpjūčio 24 - 14:47
Parašyta 2010 rugpjūčio 24 - 22:36
Neverta verkti, kad praejo vaikyste...
Senatveje vel suvaikesime !
GEOCACHING
Parašyta 2010 rugpjūčio 25 - 07:49
P407 sw hdi 100 kw
P 307 2.0 hdi 66kw+14 2005 universalas, taranuotas...
parduota citroen xsara picasso 2.0 hdi
parduota 406 2.1 td
parduota Renault 19 dt
dar tureta ford, opel...
Parašyta 2010 rugpjūčio 25 - 16:43
PVZ Peugeot koki 406-a ? ;)a kode panasios firmos nesiema taip tiurlint ?
Neverta verkti, kad praejo vaikyste...
Senatveje vel suvaikesime !
GEOCACHING
Parašyta 2010 rugpjūčio 26 - 07:13
Vakar sita parvairavau is Silutes raj. Kiek paskutiniu metu teko apziuret 205 D tai sitas geriausiai issilaikes. Aisku komplektacija pati skurdziausia, bet nors kebulas nesupuves. iki pilnos laimes reikes pakeisti viena sparna ir perdazyti kartu su kapotu. dar aisku reiktu orginalaus priekinio buferio. Vairo kolonele atseit restauruota ir dabar sunkiai sukasi vairas, autostradoj vaziuojant kaip pasuki vaira, taip jis ir lieka, reikia pastoviai ysitempus vairuot. Zodziu, siek tiek pridejus rankas, sese tures super eko automobiliuka. Net pradejau jai pavydet, reik ir man greiciau toky ysigytKad jis dar pavasari norejo masina parduoti, nemates pasiuliau ~ 600 Lt... Veliau nupirko duslintuva, dar kelias dalis ir kazkaip uzsimine, kad technikine pravarysiu, tai tada masina jau ne 600 bus verta. kiek supratau nusipirko ir technikine, susigalvojo kaina ir
Šį pranešimą redagavo maiklas: 2010 rugpjūčio 26 - 07:13
Parašyta 2010 rugpjūčio 26 - 09:31
o tu parazite.Vakar sita parvairavau is Silutes raj. Kiek paskutiniu metu teko apziuret 205 D tai sitas geriausiai issilaikes. Aisku komplektacija pati skurdziausia, bet nors kebulas nesupuves. iki pilnos laimes reikes pakeisti viena sparna ir perdazyti kartu su kapotu. dar aisku reiktu orginalaus priekinio buferio. Vairo kolonele atseit restauruota ir dabar sunkiai sukasi vairas, autostradoj vaziuojant kaip pasuki vaira, taip jis ir lieka, reikia pastoviai ysitempus vairuot. Zodziu, siek tiek pridejus rankas, sese tures super eko automobiliuka. Net pradejau jai pavydet, reik ir man greiciau toky ysigyt
taip tikejausi, kad jo iki lapkricio men niekas nenupirks...
bet tiek to, gero vazinejimo
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0