Na tai ivertink, kad tai pati pigiausia komplektacija (ir komplekacija, tai ne tik navarotai, bet ir super pigi lieva vaziuokle ir kiti niuansai, lygintant su brangesniais G modeliais), o skelbimus lygini turbut su kokiais dyzeliais ar net OPC.Na, dabar aišku kaina optimistinė uždėta. Realiai norėtusi apie 2000. Tik nelabai suprantu kodėl sakai kad 1500max, jei skelbimuose keturių atspalvių anglai su defektais senesnių metų nuo 1200 prasideda?.. Ar autopliuse/gide 300+ tokių kaip aš optimistų sėdi ir keturi durneliai po 1600 pardavinėjantys, ar aš kažko nesuprantu?
Šiaip negiriu be reikalo ir niekam nieko nebandau įrodyti tiesiog įdomu kas ir kaip ir kodėl, nes autoprekyba - nevisai mano sritis...
Ji ir nauja dvigubai maziau kainavo uz dyzeli ar 1.8 ar 2.2 benza su navarotais.
Autoprekyba irgi ne mano sritis, bet 1500 EUR uz 1.2 plika viedra butu FANTASTISKA kaina. Bet niekas uz tieks nepirks. Juolab lietuvoje eksplotuota.
O ir suplyshusi sedine su rida nekoreliuoja. Pas mane 1.8 Astra G prabegusi 250000 (tikra rida) ir salonas atrodo kaip ka tik is salono. Ant sediniu net nesimato, kad butu sedeta, jau nekalbant apie plyshimus.
Šį pranešimą redagavo Maestro: 2012 gruodžio 15 - 22:58