tuoj aš jum padalyvausiu.dalyvavo eitynese kaip ir pats ?
Jei uztiksi kur bura su spragilu sikna bekrapstant, ziebk jam snukin .....Donelaitis
Parašyta 2013 liepos 27 - 21:04
tuoj aš jum padalyvausiu.dalyvavo eitynese kaip ir pats ?
Parašyta 2013 liepos 28 - 20:55
Parašyta 2013 liepos 28 - 23:31
Peugeot 605 2.5dt dalimis
Ex - Peugeot 406 3.0 - kekšiauja nebe man
Ex - Ford Mondeo TDCi - fokiška kokybė
BMW E39 3.0d - stovi gražiai atrodydama ant kaladžių.
BMW E39 3.0d touring - iš 3 BMW išėjo viena
Žaibs Astra 2.0D - netaupiai taupus žaibĖlis
Automobilių žibintų poliravimo paslaugos. 860448632
Parašyta 2013 liepos 29 - 01:14
Parašyta 2013 liepos 29 - 02:30
Parašyta 2013 liepos 29 - 09:01
Aš tave mačiau Pas Grigorą aikštelėj su sportinėm juostom per visą pežą.Apie 14:00 užmatytas Kareivių/Žirmūnų sankryžoj Samtron. Gražūs ratai
I <3 HATERS
Parašyta 2013 liepos 29 - 09:23
Gal galima būtų tiksliau - koks kūrinys? Dalis? Eilutė? Įdomu pasidarė, jaučiu spragas savo žiniose apie klasikąJei uztiksi kur bura su spragilu sikna bekrapstant, ziebk jam snukin .....Donelaitis
Pilkas šeimyninis lėktuvas, 250 arklių
Vyšninis miesto kibiriukas
Žalias šeimyninis autobusas - ex
Vynas pasenęs, sūris supelijęs, mašina be stogo - ex
Pilkas kūpas pagal amžių - ex
Mėlynas kūpas ne pagal amžių - ex
Mėlynas limuzinas - jaunuoliškai ir klubinei pradžiai - ex
Parašyta 2013 liepos 29 - 09:30
Donelaicio "Metai", eilutes nepamenuGal galima būtų tiksliau - koks kūrinys? Dalis? Eilutė? Įdomu pasidarė, jaučiu spragas savo žiniose apie klasiką
Jei uztiksi kur bura su spragilu sikna bekrapstant, ziebk jam snukin .....Donelaitis
Parašyta 2013 liepos 29 - 09:38
Tiksliau, kolega, tiksliau prašom. Bent jau kurioje dalyje (kuriame metų laike)?Donelaicio "Metai", eilutes nepamenu
Gal galima būtų tiksliau - koks kūrinys? Dalis? Eilutė? Įdomu pasidarė, jaučiu spragas savo žiniose apie klasiką
Parašyta 2013 liepos 29 - 10:08
Pamegink pats rast tokioj raizgalynej Donelaitis "Metai"Tiksliau, kolega, tiksliau prašom. Bent jau kurioje dalyje (kuriame metų laike)?
Donelaicio "Metai", eilutes nepamenu
Gal galima būtų tiksliau - koks kūrinys? Dalis? Eilutė? Įdomu pasidarė, jaučiu spragas savo žiniose apie klasiką
Parašyta 2013 liepos 29 - 11:28
Parašyta 2013 liepos 29 - 12:59
Parašyta 2013 liepos 29 - 14:03
Ir apie veizolus nėra... Nebuvo tokio žargono Donelaičio laikais.ura tik pora uzsiminimu apie subines drozima šiknos neminėjo....
Parašyta 2013 liepos 29 - 14:36
Aš tai sakyčiau čia reikėtų gilesnės analizės - vien internetu pasitikėti negalima... Girdėjau ir aš įvairių versijų apie "Metus", bet kažkodėl tikiu, kad senesniuose leidimuose (tarkim Klosterman, 1786) gal ir galima buvo rasti tokią citatą... Dabartiniai "Metai" yra 1965m Vagos leidimo pagrindu - gerokai "cenzūruoti" - kaip, antai, neliko "putodams sniegs visur į šūdą pavirto" ir pan. Tačiau mane labiau stebina kažkieno interpretacija su gėjais... "Jei užtiksi kur būrą su spragilu šikną bekrapštant..." - jei būtų parašęs "nosį bekrapštant" tai niekam nebūtų užkliuvę, bet va šikną... Žodžiu interpretacija, aišku, įdomi, pritaikyta nūdienai, bet mano manymu Donelaitis (jei tai buvo parašyta) turėjo omenyje tiesiog "jei užtiksi būrą su spragilu tinginiaujantį..." Na bet čia, kaip minėjau, reikia susitikt kokiam Mažvydo bibliotekos archyve ir po to prie n bokalų alaus rast tiesą...Ir apie veizolus nėra... Nebuvo tokio žargono Donelaičio laikais.
Ką ir reikėjo įrodyti
Parašyta 2013 liepos 30 - 10:26
Parašyta 2013 liepos 30 - 11:50
Parašyta 2013 liepos 31 - 01:33
Parašyta 2013 liepos 31 - 10:25
Parašyta 2013 liepos 31 - 11:14
Parašyta 2013 liepos 31 - 15:15
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0