lamda emuliatorius ir del nebuvimo galimos bedos
Parašyta 2010 vasario 13 - 11:56
TFSI lpg hibrid 147kw
parduodu devetas lengvuju automobiliu priekabas
Parašyta 2010 vasario 14 - 15:44
tai parasyk kaip ten viskasnzn dar nesudejau
TFSI lpg hibrid 147kw
Parašyta 2010 vasario 15 - 15:36
viskas veikia, pravaziuota beveik 200 km ir lempute dar neuzsidege nei karto, aisku pakeistas buvo ir MAP daviklis, lamda zondo simuliatoriu atjungiau visai, pasirodo lamda neveikia, teks ieskotis kito...nu nu.tai dabar lempute neuzsidega ir dujom vaziuojant?
Parašyta 2010 vasario 17 - 19:47
tai pala cia kazkas rase kad atjungus lemda ta lempute ir neuzsidegaviskas veikia, pravaziuota beveik 200 km ir lempute dar neuzsidege nei karto, aisku pakeistas buvo ir MAP daviklis, lamda zondo simuliatoriu atjungiau visai, pasirodo lamda neveikia, teks ieskotis kito...
TFSI lpg hibrid 147kw
Parašyta 2010 vasario 18 - 14:53
O tai jei pas mane monoypurskimas ir jy atjungus manau kompas nlb pergyvens, tai gal man net nedet to lembda emuliatoriaus, o tiesiog atjungt zonda per rele kai bus vaziuojama dujom?taip del lambda ir neuzsidega, o del purkstuku uzsidega

Parašyta 2010 vasario 18 - 15:37
as kaip suprantu lambda emuliatorius reikalingas tam kad kompas matytu teisinga misini nebandytu jo koreguoti, o jei jis to nematys tai lambda ijungus vel bandys atsireguliuoti, is to gausis apsuku plaukiojimas, as jei lambda nuimu plaukioja apsukos ant duju, o ant benzo kaiptik be lambdos geriauO tai jei pas mane monoypurskimas ir jy atjungus manau kompas nlb pergyvens, tai gal man net nedet to lembda emuliatoriaus, o tiesiog atjungt zonda per rele kai bus vaziuojama dujom?
Parašyta 2010 vasario 20 - 08:50
Parašyta 2010 vasario 23 - 21:32
Svečias_Bondas_007_*
Parašyta 2010 vasario 23 - 22:55
Parašyta 2010 vasario 24 - 08:43
tam dalykui as dejau purkstuku emuliatoriu, tai dabar meta klaida ant benzo vaziuojant, speju purkstukam galas arteja, kai prasidirba lyg ir viskas gerai, bet tik uzkurus atrodo kad cilindras nedirbtu...Pajungus emuliatoriu man vistiek mete kompo klaida tik perjungus ant duju, galvojau emuliatorius blogas. Bet snd padariau ekperimenta, varikliui dirbant dujom, padaviau ir benzina. Nors misinys gavosi dvigubai per riebus, bet kompas klaidos nemete, vadinasi emuliatorius teisinga signala duoda. Tuomet beliaka variantas, jog kompas supranta kad as jam benzo purkstuka atjungiu. As kirpau (dejau rele) pagrindiny maitinimo laida prie purkstuko, tai gal ne ta reikejo.
Kas kokiu minciu turit kaip tokia beda sprest?
Parašyta 2010 vasario 24 - 09:56
Pas tave, kiek supratau is purkstuku emuliatoriaus foto, yra pilnas elektroninis ypurskimas, o pas mane mono ypurskimas (karbiuratorius su vienu purkstukutam dalykui as dejau purkstuku emuliatoriu, tai dabar meta klaida ant benzo vaziuojant, speju purkstukam galas arteja, kai prasidirba lyg ir viskas gerai, bet tik uzkurus atrodo kad cilindras nedirbtu...

Parašyta 2010 vasario 24 - 19:57
Ne purkstukam galas, o s....... emuletorius, naher jis reikalingas tiem purkstukam, kai pirkau 405 tai buvo zondo emuletorius, klaidos nemete, bet tas emuletorius uztersdavo kompa ir ant benzo visai nevaziuodavo, ismeciau as jy ir viskas tvarkoj, o kad ta lempike padega tai nieko baisaus, jau 4 metai kaip pas mane jinai tai dega tai uzgesta ir viskas puikiai veikia ir benzu ir dujom puikiai dirbatam dalykui as dejau purkstuku emuliatoriu, tai dabar meta klaida ant benzo vaziuojant, speju purkstukam galas arteja, kai prasidirba lyg ir viskas gerai, bet tik uzkurus atrodo kad cilindras nedirbtu...Pajungus emuliatoriu man vistiek mete kompo klaida tik perjungus ant duju, galvojau emuliatorius blogas. Bet snd padariau ekperimenta, varikliui dirbant dujom, padaviau ir benzina. Nors misinys gavosi dvigubai per riebus, bet kompas klaidos nemete, vadinasi emuliatorius teisinga signala duoda. Tuomet beliaka variantas, jog kompas supranta kad as jam benzo purkstuka atjungiu. As kirpau (dejau rele) pagrindiny maitinimo laida prie purkstuko, tai gal ne ta reikejo.
Parašyta 2010 vasario 25 - 22:59
Parašyta 2010 vasario 26 - 09:03
ir masinu konstruktoriai durneliai prideda visokiu nesamoniu, kam tos lemputes reikalingos, tik elektra paildomai naudoja...Ne purkstukam galas, o s....... emuletorius, naher jis reikalingas tiem purkstukam, kai pirkau 405 tai buvo zondo emuletorius, klaidos nemete, bet tas emuletorius uztersdavo kompa ir ant benzo visai nevaziuodavo, ismeciau as jy ir viskas tvarkoj, o kad ta lempike padega tai nieko baisaus, jau 4 metai kaip pas mane jinai tai dega tai uzgesta ir viskas puikiai veikia ir benzu ir dujom puikiai dirba
tam dalykui as dejau purkstuku emuliatoriu, tai dabar meta klaida ant benzo vaziuojant, speju purkstukam galas arteja, kai prasidirba lyg ir viskas gerai, bet tik uzkurus atrodo kad cilindras nedirbtu...Pajungus emuliatoriu man vistiek mete kompo klaida tik perjungus ant duju, galvojau emuliatorius blogas. Bet snd padariau ekperimenta, varikliui dirbant dujom, padaviau ir benzina. Nors misinys gavosi dvigubai per riebus, bet kompas klaidos nemete, vadinasi emuliatorius teisinga signala duoda. Tuomet beliaka variantas, jog kompas supranta kad as jam benzo purkstuka atjungiu. As kirpau (dejau rele) pagrindiny maitinimo laida prie purkstuko, tai gal ne ta reikejo.
Jei tau gerai tai gerai, o man maloniau vaziuoti su maisna ir zinoti kad viskas gerai ir kompas dirba be klaidu
o siaip del zondo kompas klaidos nemeta, zondo emuliatoriu reikia reguliuoti ir nenublus jokie kompai...
Šį pranešimą redagavo Jonkis: 2010 vasario 26 - 09:05
Parašyta 2010 vasario 26 - 20:05
Dar vienas visazinis profesoriusir masinu konstruktoriai durneliai prideda visokiu nesamoniu, kam tos lemputes reikalingos, tik elektra paildomai naudoja...
Ne purkstukam galas, o s....... emuletorius, naher jis reikalingas tiem purkstukam, kai pirkau 405 tai buvo zondo emuletorius, klaidos nemete, bet tas emuletorius uztersdavo kompa ir ant benzo visai nevaziuodavo, ismeciau as jy ir viskas tvarkoj, o kad ta lempike padega tai nieko baisaus, jau 4 metai kaip pas mane jinai tai dega tai uzgesta ir viskas puikiai veikia ir benzu ir dujom puikiai dirba
Jei tau gerai tai gerai, o man maloniau vaziuoti su maisna ir zinoti kad viskas gerai ir kompas dirba be klaidu
o siaip del zondo kompas klaidos nemeta, zondo emuliatoriu reikia reguliuoti ir nenublus jokie kompai...

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0