Šį pranešimą redagavo bardaciokas: 2009 gruodžio 16 - 14:24
Parašyta 2009 gruodžio 16 - 14:21
Šį pranešimą redagavo bardaciokas: 2009 gruodžio 16 - 14:24
Parašyta 2009 gruodžio 16 - 18:12
Jeigu nebutu kibirksties tai ar tu stumsi ar trauksi vistiek neuzvesi. Gal pradziai pasikeisk zvakes su laidais.sveiki,iškilo tokia problema.mašina neužsiveda tikrinau skierke jos nera bet pastumus masina uzsiveda kur reiktu pradet ieskot bedos?
beto kai uzstumi paskui gali vazinet visa diena,masina kuriasi lengvai tiek siltu tiek saltu motoru bet ryte vel tas pats nesikuria nors tu ka
pamirsau paminet kad variklis 1.4 benzinas/dujos 93m.
ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.
ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG
ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.
ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.
Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros
Parašyta 2009 gruodžio 16 - 18:53
Ne viskas taip baisu, kaip mes čia rašome...
Automobilio mechanizmų ir sistemų diagnostika ir remontas
tel.: 8-612-63215
Parašyta 2009 gruodžio 16 - 20:09
Parašyta 2009 gruodžio 16 - 21:50
Parašyta 2009 gruodžio 16 - 23:33
Todel kad stumiant nenaudojama itampa starterio sukimuiakumas naujas suka stareri be problemu bet kad ir kiek besuktum nesiveda o vat is kur ta kibirkstis atsiranda stumiant cia ir yra didziausias kalausimas
Parašyta 2009 gruodžio 17 - 08:36
Parašyta 2009 gruodžio 17 - 08:43
Gal duslerka į asfaltą brūžinasi?o vat is kur ta kibirkstis atsiranda stumiant cia ir yra didziausias kalausimas
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2009 gruodžio 17 - 12:09
Parašyta 2009 gruodžio 17 - 13:11
Parašyta 2009 gruodžio 17 - 13:38
O kas tau tikrino starterį ir kaip? Nu blyn akivaizdu kad starteris grybą pjaunaBardaciokas gal nesupyks jei spresim vienoj temoj dvi problemas, tik nzn ar jos vienodos, mano didziausia beda kad pastringa starteris, pasuka pora kartu ir sustoja, rodods kad uzsikirstu, atsuki rakteli suki vel ir vel kartojasi taspat, starteri patikrino, geras...
Akumus keiciau jau ne viena, ir ant laidu pajunges buvau beda tokiapat...
Kartais buna kad suka starteris normaliai, bet cia gal is 1000 kartu vienas kartas, bet vistiek negriebia nei dujom nei benzu...
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2009 gruodžio 17 - 18:18
meistrai ant stendo tikrino, sake starteris kaip naujas, gal nepudrino nes sakiau jei blogas kad remontuotuO kas tau tikrino starterį ir kaip? Nu blyn akivaizdu kad starteris grybą pjaunaBardaciokas gal nesupyks jei spresim vienoj temoj dvi problemas, tik nzn ar jos vienodos, mano didziausia beda kad pastringa starteris, pasuka pora kartu ir sustoja, rodods kad uzsikirstu, atsuki rakteli suki vel ir vel kartojasi taspat, starteri patikrino, geras...
Kartais buna kad suka starteris normaliai, bet cia gal is 1000 kartu vienas kartas, bet vistiek negriebia nei dujom nei benzu...
Šį pranešimą redagavo Jonkis: 2009 gruodžio 17 - 18:19
Parašyta 2009 gruodžio 17 - 18:52
ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.
ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG
ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.
ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.
Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros
Parašyta 2009 gruodžio 17 - 18:58
ivore ko gero isdilusi, arba blogesnis variantas klynina varikli, bet cia maziau tiketinameistrai ant stendo tikrino, sake starteris kaip naujas, gal nepudrino nes sakiau jei blogas kad remontuotu
O kas tau tikrino starterį ir kaip? Nu blyn akivaizdu kad starteris grybą pjaunaBardaciokas gal nesupyks jei spresim vienoj temoj dvi problemas, tik nzn ar jos vienodos, mano didziausia beda kad pastringa starteris, pasuka pora kartu ir sustoja, rodods kad uzsikirstu, atsuki rakteli suki vel ir vel kartojasi taspat, starteri patikrino, geras...
bet pakeiciau starteri kita, aisku naudota, bet kitoj masinoj sake suko puikiai, o pas mane taspat su abiem,
Schemoj ziurejau starteri valdo kazkokia rele, negali ji gryba pjauti?
Parašyta 2009 gruodžio 17 - 22:09
tikrino ant stendo, tai reiskia jam sudaromos salygo dirbti kaip auto, su apkrovom, starteris geras, kad klinija varikli irgi atmetam, nes uzkurus dirba puikiai, visa diena irgi kuriasi aisku starteris uzsikerta pastoviai, faina butu rele paziureti tik nelabai zianu nei kaip ji atrodo nei kur randasi...ivore ko gero isdilusi, arba blogesnis variantas klynina varikli, bet cia maziau tiketina
meistrai ant stendo tikrino, sake starteris kaip naujas, gal nepudrino nes sakiau jei blogas kad remontuotu
bet pakeiciau starteri kita, aisku naudota, bet kitoj masinoj sake suko puikiai, o pas mane taspat su abiem,
Schemoj ziurejau starteri valdo kazkokia rele, negali ji gryba pjauti?
Parašyta 2009 gruodžio 19 - 01:15
Parašyta 2009 gruodžio 19 - 20:03
jankis gal bande, jonkis tai ne, neturiu is kur paimti, siaip kita beda dar turiu, nzn ar teisingai laidai i babina sujungtio tu janki babina su komutatorium bandei keist?
Parašyta 2009 gruodžio 19 - 23:46
cilindrai skaiciuojami taip: toliausias nuo smagracio (pavaru dezes) yra 1 cilindras. siame auto DIS uzdegimo sistema. Pirma babina duoda kibirksti vienu metu 1 ir 4 cilindrui, antra babina duoda kibirksti vienu metu 2 ir 3 cilindrui.jankis gal bande, jonkis tai ne, neturiu is kur paimti, siaip kita beda dar turiu, nzn ar teisingai laidai i babina sujungti
pajunta dabar taip 1 babinos kontaktas 1 cilindras
2---->3
3---->2
4---->4
cilindrus skaiciuoju is desines i kaire
pagal autodata turetu buti
1---->1
2---->3
3---->4
4---->2
bandziau net nesikuria
tai taip ir neaisku kaip turi buti
Parašyta 2009 gruodžio 20 - 09:16
Šį pranešimą redagavo Jonkis: 2009 gruodžio 20 - 09:31
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0