nera kibirksties
Sukūrė
Svečias_bardaciokas_*
, 2009 Grd 16 14:21
Temoje atsakymų: 27
Parašyta 2009 gruodžio 20 - 20:03
taigi sian pasidarbavau su testeriu rezultatus duosiu ivertinti jums:
uzdegimo rite 1-4 14,3 hOHM, 2-3 14,06 kOHM, pagal autodata turetu buti 14,6kOHM
rites kontaktai kur fiske kisas 1-3 0,4 OHM, 2-3 0,5 OHM, pagal autodata 0,6-0,8 OHM
veleno padeties daviklis 1-2 403,6 OHM, pagal autodata 300-620 OHM
atliekant matavimus variklis buvo siltas, tiksliau arti dabines temperaturos
kitas dalykas, sake kad siurblys turi dirbti pastoviai ijungi degima ir jis sukasi, maniskis dirba impulsais pries uzkuriant kaip paskui nzn, po masina listi tingejau o srovei pamatuoti testerio neturejau
dar bairis, nuimu as CKP sensoriaus fiske, pasimatuoju varza, uzdedu, nuimu siurblio rele, pasimatuoju ar visur itampos ateina i 8,9,11,14 kontaktus, viskas tvarkoj, paskui del visa pikto nuimu - klema ir palaikau kelias minutes, sedu kurt masinos starteris sukasi kuo puikiausiai, kuro siurblys dirba be jokiu impulsu, sukasi pastoviai, bet suku suku (be jokiu strigimu) negriebia ir net nebando, galvoju gal ko neprijungiau, nuimu - klema patikrinu visas judintas fiskes, i CKP fiske paziurejas pamatau ja pazaliavusia, deimantine dildziuke pravalau...
Banda kurs, siurblys vel musa takta starteris apsuka pora kartu ir eilini karta pakimba, zodz eilini karta isitikinu kad beda ne starteryje, ir speju kad ne spyneleje, nes padavus pastovu + i suzadinima jis irgi stringa...
Ka dar galiu patikrinti be to ka patikrinau, ka rodo kavos tirsciai, kodel mano starteris nepajegia pasukti variklio?
Parašyta 2009 gruodžio 23 - 20:57
zodziu dar vienas eksperimentas, niekada nebuvua bandes kurti ant duju, o si ryta pabandziau ir kuriasi, ir starteris nestringa, bet buvo pliusine temperatura, sianakt zada saltuko bandysiu ryt, videlto beda bus su kuro padavimu, arba nelaiku purkstukus atidaro arba siurblys slegio neuzkelia arba arba arba... zodz iki begalybes, gal kokiu patarimu?
Kaip susitvarkyti su kuro siurblio impulsiniu darbu?
Uztrumpinu reles fiskes atitinkamus kontaktus siurblys dirba kaip bite, tik idedau rele ir prasideda taip sakykim per sekunde siurblys isijungia ir isijungia ir mazdaug tokiais intervalais pastoviai kol neuzkuri, nors tiesa sakant ant uzkurto net nebandziau... Bus ilgas savaitgalis paeksperimentuosiu....
Parašyta 2009 gruodžio 28 - 10:14
eksperimentai tesiasi, pabandziau kuro siurbliui be reles paduoti maitnima, siurblys sukasi kaip bitute, pabirbinau as ji kelias minutes, uzdejau rele, vel jis taktus musa, bet matomai uzkeliau neormaliai kuro slegi uzsikure is puses abaroto, pabirbe biski, uzgesinau ir vel nebesikuria, zodz problema aiski, mazas kuro slegis tik kodel siurblio rele dirba impulsais nesuprantu
Parašyta 2009 gruodžio 28 - 21:17
Matau, kad tu čia monologus rašai. Bandysiu pamąstyti kartu. Kadangi gali buti daug rašliavų, tai rašysiu privačią žinutę
Parašyta 2009 gruodžio 29 - 08:53
Visi savu problemu turi, bet as sprendziu savo problema tai norisi padeti ir kitam kas turi tokia beda, o mano monologai gal pagelbes
O ir pats dazniausiai jei nieko protingo nesugalvoju megstu patyleti, protingiau atrodau tuomet sau, o galbut ir kitiems ;)
Svečias_bardaciokas_*
Parašyta 2010 sausio 08 - 21:04
o as pravaliau visas fiskes kurios ieina i varikli,vienoi radau vandens isvaliau tj kurias iki pat siol jokiu problemu
Svečias_NAUDRIUS_*
Parašyta 2010 rugsėjo 06 - 20:30
Nezinau ka ten autodata raso bet pas mane laidai sujungti visai priesinga kryptimi ir veikia kuo puikiausis o sujungus pagal auto data uzsikuria bet variklis sokineja beja veikia ir kolegos nupaisytu budu tad neaisku kaip turi buti pas mane tai
pas mane sujungta dabar taip
o cia autodata pavaikslai
tai as ir suprtau taip, kad kaip parasyta uzdegimo seka 1-3-4-2, nu is eiles ir jungiu i babina, bet taip sujungus net neuzsikure
labai nemuskit uz durnuma
1-4
2-3
3-2
4-1
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0