Jump to content

nera kibirksties

• Please log in to reply
27 replies to this topic

#1 Svečias_bardaciokas_*

Svečias_bardaciokas_*
  • Svečiai

Posted 2009 December 16 - 14:21

sveiki,iškilo tokia problema.mašina neužsiveda tikrinau skierke jos nera bet pastumus masina uzsiveda kur reiktu pradet ieskot bedos? :doh: beto kai uzstumi paskui gali vazinet visa diena,masina kuriasi lengvai tiek siltu tiek saltu motoru bet ryte vel tas pats nesikuria nors tu ka :wacko: pamirsau paminet kad variklis 1.4 benzinas/dujos 93m.

Edited by bardaciokas, 2009 December 16 - 14:24.

• 0

#2 Jonkis

Jonkis
  • Senbuviai
  • posts 480
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 306; MB 190

Posted 2009 December 16 - 14:31

lygiai tokia pati beda tik su 1.6 motoru
  • 0
LPG Nuotrauka
VF37CNFZ230573709

#3 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • posts 2,321
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Posted 2009 December 16 - 18:12

sveiki,iškilo tokia problema.mašina neužsiveda tikrinau skierke jos nera bet pastumus masina uzsiveda kur reiktu pradet ieskot bedos? :doh: beto kai uzstumi paskui gali vazinet visa diena,masina kuriasi lengvai tiek siltu tiek saltu motoru bet ryte vel tas pats nesikuria nors tu ka :wacko: pamirsau paminet kad variklis 1.4 benzinas/dujos 93m.

Jeigu nebutu kibirksties tai ar tu stumsi ar trauksi vistiek neuzvesi. Gal pradziai pasikeisk zvakes su laidais.
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

#4 Senas

Senas
  • Senbuviai
  • posts 443
  • Automobilis:Peugeot 807

Posted 2009 December 16 - 18:53

keisk akumoliatoriu. jei netiki, pradziai pas ka nors pasiskolink
  • 0

Ne viskas taip baisu, kaip mes čia rašome...
Automobilio mechanizmų ir sistemų diagnostika ir remontas
tel.: 8-612-63215

#5 Svečias_bardaciokas_*

Svečias_bardaciokas_*
  • Svečiai

Posted 2009 December 16 - 20:09

akumas naujas suka stareri be problemu bet kad ir kiek besuktum nesiveda o vat is kur ta kibirkstis atsiranda stumiant cia ir yra didziausias kalausimas :blink:
  • 0

#6 Dombasas

Dombasas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 190
  • Automobilis:VW Golf, GSi

Posted 2009 December 16 - 21:50

pirmiausiai tikrinciau akuma ir starteri
  • 0

#7 Senas

Senas
  • Senbuviai
  • posts 443

Posted 2009 December 16 - 23:33

akumas naujas suka stareri be problemu bet kad ir kiek besuktum nesiveda o vat is kur ta kibirkstis atsiranda stumiant cia ir yra didziausias kalausimas :blink:

Todel kad stumiant nenaudojama itampa starterio sukimui
  • 0

#8 Jonkis

Jonkis
  • Senbuviai
  • posts 480

Posted 2009 December 17 - 08:36

mano atveju buvau nauja akuma idejas, pasuka pora sukiu starteris ir pastringa, isjungi degima, ijungi ir vel suka pora kartu ar daugiau, pakeiciau kita starteri, taspats... Starteri jau nuveziau patikrinti, zvakes naujos, laidai lyg nepramusti... Beda, kad kaip kolega minejo, problema islenda tik po nakties, uztempiant uzsikuria is keliu sukiu
  • 0
LPG Nuotrauka
VF37CNFZ230573709

#9 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Posted 2009 December 17 - 08:43

o vat is kur ta kibirkstis atsiranda stumiant cia ir yra didziausias kalausimas :blink:

Gal duslerka į asfaltą brūžinasi? :hmm:
O jeigu rimtai, tai buvo mintis gal spynoj grybas, kai starterio padėtis, neužmaitinama uždegimo ritė, bet vėlgi, būtų pastoviai, o čia tik po nakties, tai variantas miglotas. Aišku tai, kad testerį dantysna ir paieška kur dingo įtampa.
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#10 Svečias_bardaciokas_*

Svečias_bardaciokas_*
  • Svečiai

Posted 2009 December 17 - 12:09

siandien ryte eilini karta neuzvedes uzsitempiau ir kai tik masina uzsikure iskart uzgesinau ir vedziau su starteriu,ir ji uzsivede nors pries stumiant sukau apie minute ir jokiu givybes zenklu :unsure: nepatiko + laidai nuo akumo persiviniojau naujai kad gerai kontaktuotu ispurskiau aukstos itampos laidus dregmei atspariu skysciu eisiu uz poros valandu megint vest kai variklis bus pilnai atsales <_<
  • 0

#11 Jonkis

Jonkis
  • Senbuviai
  • posts 480

Posted 2009 December 17 - 13:11

Bardaciokas gal nesupyks jei spresim vienoj temoj dvi problemas, tik nzn ar jos vienodos, mano didziausia beda kad pastringa starteris, pasuka pora kartu ir sustoja, rodods kad uzsikirstu, atsuki rakteli suki vel ir vel kartojasi taspat, starteri patikrino, geras... Akumus keiciau jau ne viena, ir ant laidu pajunges buvau beda tokiapat... Kartais buna kad suka starteris normaliai, bet cia gal is 1000 kartu vienas kartas, bet vistiek negriebia nei dujom nei benzu...
  • 0
LPG Nuotrauka
VF37CNFZ230573709

#12 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • posts 5,860
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 307

Posted 2009 December 17 - 13:38

Bardaciokas gal nesupyks jei spresim vienoj temoj dvi problemas, tik nzn ar jos vienodos, mano didziausia beda kad pastringa starteris, pasuka pora kartu ir sustoja, rodods kad uzsikirstu, atsuki rakteli suki vel ir vel kartojasi taspat, starteri patikrino, geras...
Akumus keiciau jau ne viena, ir ant laidu pajunges buvau beda tokiapat...
Kartais buna kad suka starteris normaliai, bet cia gal is 1000 kartu vienas kartas, bet vistiek negriebia nei dujom nei benzu...

O kas tau tikrino starterį ir kaip? Nu blyn akivaizdu kad starteris grybą pjauna
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#13 Jonkis

Jonkis
  • Senbuviai
  • posts 480

Posted 2009 December 17 - 18:18

Bardaciokas gal nesupyks jei spresim vienoj temoj dvi problemas, tik nzn ar jos vienodos, mano didziausia beda kad pastringa starteris, pasuka pora kartu ir sustoja, rodods kad uzsikirstu, atsuki rakteli suki vel ir vel kartojasi taspat, starteri patikrino, geras...
Kartais buna kad suka starteris normaliai, bet cia gal is 1000 kartu vienas kartas, bet vistiek negriebia nei dujom nei benzu...

O kas tau tikrino starterį ir kaip? Nu blyn akivaizdu kad starteris grybą pjauna

meistrai ant stendo tikrino, sake starteris kaip naujas, gal nepudrino nes sakiau jei blogas kad remontuotu
bet pakeiciau starteri kita, aisku naudota, bet kitoj masinoj sake suko puikiai, o pas mane taspat su abiem,
Schemoj ziurejau starteri valdo kazkokia rele, negali ji gryba pjauti?

Edited by Jonkis, 2009 December 17 - 18:19.

• 0
LPG Nuotrauka
VF37CNFZ230573709

#14 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • posts 2,321
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Posted 2009 December 17 - 18:52

Tai tu testeri uzsikabines ziurek. Kai suki tau maistas bus o kai pastringa turetu dingt. Vat tada pradek aiskintis kur dingsta. Gal rele baigia sukept.
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

#15 Dombasas

Dombasas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 190
  • Automobilis:VW Golf, GSi

Posted 2009 December 17 - 18:58

meistrai ant stendo tikrino, sake starteris kaip naujas, gal nepudrino nes sakiau jei blogas kad remontuotu
bet pakeiciau starteri kita, aisku naudota, bet kitoj masinoj sake suko puikiai, o pas mane taspat su abiem,

ivore ko gero isdilusi, arba blogesnis variantas klynina varikli, bet cia maziau tiketina
  • 0

#16 Jonkis

Jonkis
  • Senbuviai
  • posts 480

Posted 2009 December 17 - 22:09

ivore ko gero isdilusi, arba blogesnis variantas klynina varikli, bet cia maziau tiketina

tikrino ant stendo, tai reiskia jam sudaromos salygo dirbti kaip auto, su apkrovom, starteris geras, kad klinija varikli irgi atmetam, nes uzkurus dirba puikiai, visa diena irgi kuriasi aisku starteris uzsikerta pastoviai, faina butu rele paziureti tik nelabai zianu nei kaip ji atrodo nei kur randasi...
Gal kas pasufleruosit, savaitgali su gumeliu ir dangtelio tarpines keitimu ir sita beda istaisyciau
  • 0
LPG Nuotrauka
VF37CNFZ230573709

#17 Svečias_bardaciokas_*

Svečias_bardaciokas_*
  • Svečiai

Posted 2009 December 19 - 01:15

o tu janki babina su komutatorium bandei keist?
  • 0

#18 Jonkis

Jonkis
  • Senbuviai
  • posts 480

Posted 2009 December 19 - 20:03

o tu janki babina su komutatorium bandei keist?

jankis gal bande, jonkis tai ne, neturiu is kur paimti, siaip kita beda dar turiu, nzn ar teisingai laidai i babina sujungti

pajunta dabar taip 1 babinos kontaktas 1 cilindras
2---->3
3---->2
4---->4
cilindrus skaiciuoju is desines i kaire
pagal autodata turetu buti
1---->1
2---->3
3---->4
4---->2
bandziau net nesikuria
tai taip ir neaisku kaip turi buti
  • 0
LPG Nuotrauka
VF37CNFZ230573709

#19 Senas

Senas
  • Senbuviai
  • posts 443

Posted 2009 December 19 - 23:46

jankis gal bande, jonkis tai ne, neturiu is kur paimti, siaip kita beda dar turiu, nzn ar teisingai laidai i babina sujungti

pajunta dabar taip 1 babinos kontaktas 1 cilindras
2---->3
3---->2
4---->4
cilindrus skaiciuoju is desines i kaire
pagal autodata turetu buti
1---->1
2---->3
3---->4
4---->2
bandziau net nesikuria
tai taip ir neaisku kaip turi buti

cilindrai skaiciuojami taip: toliausias nuo smagracio (pavaru dezes) yra 1 cilindras. siame auto DIS uzdegimo sistema. Pirma babina duoda kibirksti vienu metu 1 ir 4 cilindrui, antra babina duoda kibirksti vienu metu 2 ir 3 cilindrui.
  • 0

#20 Jonkis

Jonkis
  • Senbuviai
  • posts 480

Posted 2009 December 20 - 09:16

Posted Image

pas mane sujungta dabar taip

o cia autodata pavaikslai
Posted Image
Posted Image

tai as ir suprtau taip, kad kaip parasyta uzdegimo seka 1-3-4-2, nu is eiles ir jungiu i babina, bet taip sujungus net neuzsikure

labai nemuskit uz durnuma :unsure:

Edited by Jonkis, 2009 December 20 - 09:31.

• 0
LPG Nuotrauka
VF37CNFZ230573709

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users