Ragavau tamsų. Skonis pasirodė panašus į Kauno alaus gyvo tamsaus - abu nepatiko. Man irgi skaniausias lietuviškas tamsus Švyturio Baltijos (taigi Utenoje verdačia biržų, tai Panoro alus? Būtinai paragausiu.
O kuo geriau užsigert šnapsą - alum, ar vynu?...
Posted 2010 November 10 - 10:54
Posted 2010 November 10 - 12:00
taigi žinom(taigi Utenoje verda
![]()
)
ale, tu kai vietinis išsiaiškink kur šuo pakastas - tas pac mėlynas Utenos iš bambalio (ar dar skardos iš bėdos) vieno skonio (ir geriamo), ale iš tų baltų butelių bbz... Ar ten taip jį nupasterizuoja, ar ką, bet ir girtas sunkiai įžiebiu (kada jau nebūna jokio skirtumo koks alus)
Posted 2010 November 10 - 15:49
Išsiaiškinauale, tu kai vietinis išsiaiškink kur šuo pakastas - tas pac mėlynas Utenos iš bambalio (ar dar skardos iš bėdos) vieno skonio (ir geriamo), ale iš tų baltų butelių bbz... Ar ten taip jį nupasterizuoja, ar ką, bet ir girtas sunkiai įžiebiu (kada jau nebūna jokio skirtumo koks alus)
P.S. man irgi skoniai skiriasi.
Šaltinis: brolis dirbantis UAB "Švyturys-Utenos alus"; vaizdinė medžiaga .
Posted 2010 November 10 - 23:01
jau i žalius butelius pilstyti yra keliami nerealūs reikalavimai apyniams, o su baltais tai išvis... čia biškį marketingas prapylė manau ir alų sugadino. Arba jo kaina tuerėtų būti ne tokia kokia dabar, kad geras skonis išliktų.Kai pradėjo pilstyti į skaidrius butelius, aiškino, kad naujieji apyniai (ar tai salyklas
) nebijo saulės šviesos, o naujieji PET visai nepraleidžia ultravioletinių spindulių.
O šiaip labai fainai padarę savo gamybos proceso parodyma. kol kas nei vienas aludaris geriau nepateikė.
Posted 2010 November 11 - 17:33
Posted 2010 November 20 - 18:15
Posted 2010 November 20 - 18:31
Ar ne metas vėl užsikoduot?...taigi, toliau mane apsedo GYVO alaus manija...
Posted 2010 November 20 - 18:50
Ragavimas savaitgaliais (ir tai ne kiekviena) GYVO alaus, kad ir po 2 litrus prie jokio kodavimo neprivesAr ne metas vėl užsikoduot?...
o tu pats gal savo PINą esi pametęs?
Posted 2010 November 20 - 19:29
... nu kad ne... Va, sėdžiu, svečių laukiu. Gersim teisingą alų (degtinytę)...o tu pats gal savo PINą esi pametęs?
Posted 2010 November 20 - 20:10
ir kuom užisgersit - alum ar vynu???... nu kad ne... Va, sėdžiu, svečių laukiu. Gersim teisingą alų (degtinytę)...
Posted 2010 November 20 - 21:37
na ir pabandziau. Spalva grazi, puta labai gerai ir ilgai stovi. Matosi ir mieliu ant dugno (vitamino BNusipirkau dar šiandien RIMI ir Tauro Gyvo alaus. Bandysiu ir jį.
Posted 2010 November 20 - 21:49
Per didelė prabanga. Pažastį užuostau...ir kuom užisgersit - alum ar vynu???
Posted 2010 November 20 - 22:01
Va šiandien atkimšau tamsų paskaitęs tavo rašliavą. Ir ką, nu geriamastaigi, toliau mane apsedo GYVO alaus manija. Paragvau dar neragauto KAUNO alaus abi rusis. Sviesus ir tamsus - abu po 5 proc. stiprumo. Raso, kad brandintas rusiuose ir NEPASTERIZUOTAS. Taciau nieko neraso, kad NEFILTRUOTAS. Mieliu pedsaku buteli neradau. Skonis - ŠVIESAUS nepatiko. Ragavau, ragavau... Kazkoks lyg karstelejes. Nu nepatiko is pirmo karto ir viskas... Tamsu atkimšau tik kitą dieną. Šitas visai kitoks. Tikrai skanesnis (o gal dėl to, kad paskutiniu metu tamsus labiau prie širdies...). Žodžiu tamsaus dar kartą bandysiu, o šviesaus nzn... Beje, kaina 0,5 l butelio Maximoj 1,99 Lt. (abieju).
Man serbentų skanesnisIr pabaigai - Vorutos gerbejams (Zidanai
) - dabar RIMI kaina po 10 Lt. uz buteli. Ragavau Serbentu
Dabar nusipirkau Vysniu
Gal irgi patiks
O šiaip jau pirktinį senokai ragavau. Tėvukas užsiėmęs savo gamyba, tai dabar reguliariai degustuoju vynuogini ir serbentinį
Posted 2010 November 20 - 22:25
aš nors vyšninio neragavęs, bet kažkodėl galvoju, kad serbentinis irgi bus geresnis...Man serbentų skanesnis
![]()
Ech pavydžiu aš tau tavo tėvuko
Posted 2010 November 20 - 22:47
Jau kažkada minėjau apie a.a. tėvuko vynelį...
Ech pavydžiu aš tau tavo tėvuko![]()
Blyn seneliai irgi naminį vyną darydavo...
Posted 2010 November 21 - 01:34
Va čia sunkiausias etapasMokėjo žmonės tais laikais daryt. Gal ne tiek daryt, kiek IŠLAIKYT...
Posted 2010 November 21 - 21:12
na va - siandie paragavau ir vysninio... serbentinis gal ir skanesnis, bet Voruta yra siu metu mano atradimas tarp vynuIr pabaigai - Vorutos gerbejams (Zidanai
Dabar nusipirkau Vysniu
Gal irgi patiks
Posted 2010 November 22 - 13:03
Man gal serbentinis irgi skanesnis, bet ale ir vyšninis patinkna va - siandie paragavau ir vysninio... serbentinis gal ir skanesnis, bet Voruta yra siu metu mano atradimas tarp vynu
Ir pabaigai - Vorutos gerbejams (Zidanai) - dabar RIMI kaina po 10 Lt. uz buteli. Ragavau Serbentu
Dabar nusipirkau Vysniu
Gal irgi patiks
![]()
P.S. Dar nesibaigė ankstesnės akcijos resursai...
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Posted 2010 November 22 - 13:59
Akcijos proga paragavau ta jusu Voruta.Ir pabaigai - Vorutos gerbejams (Zidanai
Dabar nusipirkau Vysniu
Gal irgi patiks
Dabar laukiu akcijos "Pagiriu" vynui.
© J. Erlickas
Posted 2010 November 22 - 14:02
tai koki kieki ragavai, kad "Pagiriu" vyno jau reikia?Akcijos proga paragavau ta jusu Voruta.
Dabar laukiu akcijos "Pagiriu" vynui.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users