Peršokti prie turinio

Nuotrauka

degesiu kvapas is po kapoto

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 41

#21 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2010 sausio 06 - 22:24

Tai kiek čia bursim? Įmesk kvapą, bandysim atsakyt... ^_^
  • 0
... labai piktas diedas...

#22 Albertas

Albertas
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 206 S16

Parašyta 2010 sausio 06 - 22:30

a buvo shitaip.. keite man servisas temperaturos davikli i radijatoriu, ir pi...ukai bekrapshtydami pazheide aliuminio tarpiklio viena pavirshiu. gavosi laaabai mazha skylute, per kuria rasodavo aushinimo skystis. "ala" nubegimu ar dar kokiu tai pozhymiu labai nesimate, kentejau ash su smarve kokia savaite, kol pats nesusiradau kur teka, pasikeichiau tarpine ir viskas susitvarke.. smarve irgi nosui riete, kadangis ten tas rasojimas susidarydavo tik esant gerai ikaitusiam varikliui, o po kazhkiek laiko ishdzhiudavo... uzhsiknisau jieshkot... servisistai zhegnojos, kad padare kaip reikia, ir ta smarve nuo nutekejusio keitimo metu antifrizo :angry: serviso pavadinimas i PM, tas liechia vilniechius ;)

Šį pranešimą redagavo Alba: 2010 sausio 06 - 22:31

• 0

#23 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 06 - 22:39

...
serviso pavadinimas i PM, tas liechia vilniechius ;)

Tau visas servisas tvarkė, ar konkretus šiknarankis? ^_^
  • 0

#24 Albertas

Albertas
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 06 - 22:41

...
serviso pavadinimas i PM, tas liechia vilniechius  ;)

konkretus servisas, o katram te kaip rankos dygsta tai biesas zhino... priduodi vadovui, sumoki tam pachiam, tas ir mashina grazhina.

Šį pranešimą redagavo Alba: 2010 sausio 06 - 22:42

• 0

#25 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 06 - 22:46

...

konkretus servisas, o katram te kaip rankos dygsta tai biesas zhino... priduodi vadovui, sumoki tam pachiam, tas ir mashina grazhina.

Visi subėgę tvarkė? Vienas kažką keitė, kitas skylę darė, trečias "ant zekso" stovėjo? Ar vis tik vienas lochas? Jei vienas, tai prie ko čia servisas? Visur visokių pasitaiko. Jei taip mastysim, tai aš - narkodileris (pagal norvegus)... :ph34r:
  • 0

#26 Albertas

Albertas
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 06 - 22:50

...

Visi subėgę tvarkė? Vienas kažką keitė, kitas skylę darė, trečias "ant zekso" stovėjo? Ar vis tik vienas lochas? Jei vienas, tai prie ko čia servisas? Visur visokių pasitaiko. Jei taip mastysim, tai aš - narkodileris (pagal norvegus)... :ph34r:

ok ok , ikalbejai, tvarke kazhkoks lochas dirbantis servise, po "tvarkymo" parodzhius vadovui, buvo atsakyta, kad viskas chia gerai ir nesikabinek. A daba teisingai?
P.S. tas buvo priesh pora metu, tai yra galimybe, kad tas lochas te nebedirba...
  • 0

#27 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 06 - 22:51

P.S. tas buvo priesh pora metu, tai yra galimybe, kad tas lochas te nebedirba...

Nu va, o norėjai VISĄ DARBO KOLEKTYVĄ apdergt... :doh:
  • 0

#28 Albertas

Albertas
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 06 - 22:53

Nu va, o norėjai VISĄ DARBO KOLEKTYVĄ apdergt... :doh:

nu kaip chia pasakius... tas serviso "darbas" ne vienintelis, kuris man sushiko nuotaika, buvo ir kitu :angry:
  • 0

#29 Kleja

Kleja
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:Peugeot

Parašyta 2010 sausio 06 - 22:54

a buvo shitaip.. keite man servisas temperaturos davikli i radijatoriu, ir pi...ukai bekrapshtydami pazheide aliuminio tarpiklio viena pavirshiu. gavosi laaabai mazha skylute, per kuria rasodavo aushinimo skystis. "ala" nubegimu ar dar kokiu tai pozhymiu labai nesimate, kentejau ash su smarve kokia savaite, kol pats nesusiradau kur teka, pasikeichiau tarpine ir viskas susitvarke.. smarve irgi nosui riete, kadangis ten tas rasojimas susidarydavo tik esant gerai ikaitusiam varikliui, o po kazhkiek laiko ishdzhiudavo... uzhsiknisau jieshkot... servisistai zhegnojos, kad padare kaip reikia, ir ta smarve nuo nutekejusio keitimo metu antifrizo :angry:
serviso pavadinimas i PM, tas liechia vilniechius ;)

pasigilinkim i sia minti, labiau... kas per tarpine ir kur to reikalo ieskot?
  • 0

#30 Albertas

Albertas
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 06 - 22:59

a buvo shitaip.. keite man servisas temperaturos davikli i radijatoriu, ir pi...ukai bekrapshtydami pazheide aliuminio tarpiklio viena pavirshiu. gavosi laaabai mazha skylute, per kuria rasodavo aushinimo skystis. "ala" nubegimu ar dar kokiu tai pozhymiu labai nesimate, kentejau ash su smarve kokia savaite, kol pats nesusiradau kur teka, pasikeichiau tarpine ir viskas susitvarke.. smarve irgi nosui riete, kadangis ten tas rasojimas susidarydavo tik esant gerai ikaitusiam varikliui, o po kazhkiek laiko ishdzhiudavo... uzhsiknisau jieshkot... servisistai zhegnojos, kad padare kaip reikia, ir ta smarve nuo nutekejusio keitimo metu antifrizo  :angry:

pasigilinkim i sia minti, labiau... kas per tarpine ir kur to reikalo ieskot?

neieshkok.. jei niekas nieko nekeite tai tarpine nei prie ko.. chia tik galimybe, kad gali aushinimo skystis sunktis, smirdet, bet kiekiai tokie, kad nepastebesi ;)
  • 0

#31 Kleja

Kleja
  • Forumo naujokai

Parašyta 2010 sausio 06 - 23:01

niu niekas nieko... zudo mane mano pezas!!! maza sios problemos tai per kaskur dat vandeny varo, visos galones sedynes slpios... nenusiseke su masina, juodai! :wacko: :wacko: :wacko:
  • 0

#32 Albertas

Albertas
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 06 - 23:07

prisiminiau. Vienas senas chrienas kazhkada pasakojo, kaip jaunystej "geram klientui" buvo greichiu dezhen prishikes (va mashiana kokia neatsimenu, bet kazhkas ish pokariniu palutarku). O smarve buvo.... kai tepalas uzhkaisdavo... nu chia shiaip atsipalaidavimui :D
  • 0

#33 Albertas

Albertas
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 06 - 23:08

niu niekas nieko... zudo mane mano pezas!!! maza sios problemos tai per kaskur dat vandeny varo, visos galones sedynes slpios... nenusiseke su masina, juodai! :wacko: :wacko: :wacko:

pala, o bagazhnikas sausas? sedynes pakelus bala stovi?
  • 0

#34 Kleja

Kleja
  • Forumo naujokai

Parašyta 2010 sausio 06 - 23:09

ne, ir bagaznikas slapias, po sedynem nera balos.
  • 0

#35 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 06 - 23:09

Varyk ant duobės (karštu motoru), ir su lempa sek kur bando kas lašėt. Gal kur garuojant pastebėsi...
Dėl sėdynių, tai arba langas gerai neužsuktas, arba liuko drenas užsikimšęs (jei yra) ir per galinę stoikę patenka...
  • 0

#36 Kleja

Kleja
  • Forumo naujokai

Parašyta 2010 sausio 06 - 23:10

buvau sian ant duobes, siltu varikliu, viskas svaru... liuko nera, vare per siules, uzhermetizavim, bet kaskur kaupiasi ir toliau dregme... oj ilga istorija... puse bagazines privirinta, dauzta buvo, ir siules sutrukinejo... lyg dar dugne kaskur skyle, taip, kad kaupiasi dregme ir nuseda ant sedyniu, niu bent taip mano sevizistai ismaste :wacko:

Šį pranešimą redagavo Kleja: 2010 sausio 06 - 23:11

• 0

#37 Albertas

Albertas
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 06 - 23:10

Varyk ant duobės (karštu motoru), ir su lempa sek kur bando kas lašėt. Gal kur garuojant pastebėsi...
Dėl sėdynių, tai arba langas gerai neužsuktas, arba liuko drenas užsikimšęs (jei yra) ir per galinę stoikę patenka...

galine liustra paleist dar gali...
  • 0

#38 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 06 - 23:14

Turi omeny salono, ar stopą?
  • 0

#39 Albertas

Albertas
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 06 - 23:15

buvau sian ant duobes, siltu varikliu, viskas svaru... liuko nera, vare per siules, uzhermetizavim, bet kaskur kaupiasi ir toliau dregme... oj ilga istorija... puse bagazines privirinta, dauzta buvo, ir siules sutrukinejo... lyg dar dugne kaskur skyle, taip, kad kaupiasi dregme ir nuseda ant sedyniu, niu bent taip mano sevizistai ismaste :wacko:

vajetau :o
o del smarves ta ka, vazhiuok, kol kruta, su laiku ishlys kas te smirdzh
  • 0

#40 Albertas

Albertas
  • Senbuviai

Parašyta 2010 sausio 06 - 23:15

Turi omeny salono, ar stopą?

stopa
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0