degesiu kvapas is po kapoto
Parašyta 2010 sausio 06 - 22:24
Parašyta 2010 sausio 06 - 22:30
Šį pranešimą redagavo Alba: 2010 sausio 06 - 22:31
Parašyta 2010 sausio 06 - 22:39
Tau visas servisas tvarkė, ar konkretus šiknarankis?...
serviso pavadinimas i PM, tas liechia vilniechius ;)
Parašyta 2010 sausio 06 - 22:41
konkretus servisas, o katram te kaip rankos dygsta tai biesas zhino... priduodi vadovui, sumoki tam pachiam, tas ir mashina grazhina.Tau visas servisas tvarkė, ar konkretus šiknarankis?...
Šį pranešimą redagavo Alba: 2010 sausio 06 - 22:42
Parašyta 2010 sausio 06 - 22:46
Visi subėgę tvarkė? Vienas kažką keitė, kitas skylę darė, trečias "ant zekso" stovėjo? Ar vis tik vienas lochas? Jei vienas, tai prie ko čia servisas? Visur visokių pasitaiko. Jei taip mastysim, tai aš - narkodileris (pagal norvegus)...konkretus servisas, o katram te kaip rankos dygsta tai biesas zhino... priduodi vadovui, sumoki tam pachiam, tas ir mashina grazhina.
Parašyta 2010 sausio 06 - 22:50
ok ok , ikalbejai, tvarke kazhkoks lochas dirbantis servise, po "tvarkymo" parodzhius vadovui, buvo atsakyta, kad viskas chia gerai ir nesikabinek. A daba teisingai?Visi subėgę tvarkė? Vienas kažką keitė, kitas skylę darė, trečias "ant zekso" stovėjo? Ar vis tik vienas lochas? Jei vienas, tai prie ko čia servisas? Visur visokių pasitaiko. Jei taip mastysim, tai aš - narkodileris (pagal norvegus)...
konkretus servisas, o katram te kaip rankos dygsta tai biesas zhino... priduodi vadovui, sumoki tam pachiam, tas ir mashina grazhina.
P.S. tas buvo priesh pora metu, tai yra galimybe, kad tas lochas te nebedirba...
Parašyta 2010 sausio 06 - 22:51
Nu va, o norėjai VISĄ DARBO KOLEKTYVĄ apdergt...P.S. tas buvo priesh pora metu, tai yra galimybe, kad tas lochas te nebedirba...
Parašyta 2010 sausio 06 - 22:53
nu kaip chia pasakius... tas serviso "darbas" ne vienintelis, kuris man sushiko nuotaika, buvo ir kituNu va, o norėjai VISĄ DARBO KOLEKTYVĄ apdergt...
P.S. tas buvo priesh pora metu, tai yra galimybe, kad tas lochas te nebedirba...
Parašyta 2010 sausio 06 - 22:54
pasigilinkim i sia minti, labiau... kas per tarpine ir kur to reikalo ieskot?a buvo shitaip.. keite man servisas temperaturos davikli i radijatoriu, ir pi...ukai bekrapshtydami pazheide aliuminio tarpiklio viena pavirshiu. gavosi laaabai mazha skylute, per kuria rasodavo aushinimo skystis. "ala" nubegimu ar dar kokiu tai pozhymiu labai nesimate, kentejau ash su smarve kokia savaite, kol pats nesusiradau kur teka, pasikeichiau tarpine ir viskas susitvarke.. smarve irgi nosui riete, kadangis ten tas rasojimas susidarydavo tik esant gerai ikaitusiam varikliui, o po kazhkiek laiko ishdzhiudavo... uzhsiknisau jieshkot... servisistai zhegnojos, kad padare kaip reikia, ir ta smarve nuo nutekejusio keitimo metu antifrizo
Parašyta 2010 sausio 06 - 22:59
neieshkok.. jei niekas nieko nekeite tai tarpine nei prie ko.. chia tik galimybe, kad gali aushinimo skystis sunktis, smirdet, bet kiekiai tokie, kad nepastebesi ;)pasigilinkim i sia minti, labiau... kas per tarpine ir kur to reikalo ieskot?a buvo shitaip.. keite man servisas temperaturos davikli i radijatoriu, ir pi...ukai bekrapshtydami pazheide aliuminio tarpiklio viena pavirshiu. gavosi laaabai mazha skylute, per kuria rasodavo aushinimo skystis. "ala" nubegimu ar dar kokiu tai pozhymiu labai nesimate, kentejau ash su smarve kokia savaite, kol pats nesusiradau kur teka, pasikeichiau tarpine ir viskas susitvarke.. smarve irgi nosui riete, kadangis ten tas rasojimas susidarydavo tik esant gerai ikaitusiam varikliui, o po kazhkiek laiko ishdzhiudavo... uzhsiknisau jieshkot... servisistai zhegnojos, kad padare kaip reikia, ir ta smarve nuo nutekejusio keitimo metu antifrizo
Parašyta 2010 sausio 06 - 23:01
Parašyta 2010 sausio 06 - 23:07
Parašyta 2010 sausio 06 - 23:08
pala, o bagazhnikas sausas? sedynes pakelus bala stovi?niu niekas nieko... zudo mane mano pezas!!! maza sios problemos tai per kaskur dat vandeny varo, visos galones sedynes slpios... nenusiseke su masina, juodai!
Parašyta 2010 sausio 06 - 23:09
Parašyta 2010 sausio 06 - 23:09
Varyk ant duobės (karštu motoru), ir su lempa sek kur bando kas lašėt. Gal kur garuojant pastebėsi...niu niekas nieko... zudo mane mano pezas!!! maza sios problemos tai per kaskur dat vandeny varo, visos galones sedynes slpios... nenusiseke su masina, juodai!
Dėl sėdynių, tai arba langas gerai neužsuktas, arba liuko drenas užsikimšęs (jei yra) ir per galinę stoikę patenka...
Parašyta 2010 sausio 06 - 23:10
Šį pranešimą redagavo Kleja: 2010 sausio 06 - 23:11
Parašyta 2010 sausio 06 - 23:10
galine liustra paleist dar gali...Varyk ant duobės (karštu motoru), ir su lempa sek kur bando kas lašėt. Gal kur garuojant pastebėsi...
Dėl sėdynių, tai arba langas gerai neužsuktas, arba liuko drenas užsikimšęs (jei yra) ir per galinę stoikę patenka...
Parašyta 2010 sausio 06 - 23:14
Turi omeny salono, ar stopą?galine liustra paleist dar gali...Varyk ant duobės (karštu motoru), ir su lempa sek kur bando kas lašėt. Gal kur garuojant pastebėsi...
Parašyta 2010 sausio 06 - 23:15
vajetaubuvau sian ant duobes, siltu varikliu, viskas svaru... liuko nera, vare per siules, uzhermetizavim, bet kaskur kaupiasi ir toliau dregme... oj ilga istorija... puse bagazines privirinta, dauzta buvo, ir siules sutrukinejo... lyg dar dugne kaskur skyle, taip, kad kaupiasi dregme ir nuseda ant sedyniu, niu bent taip mano sevizistai ismaste
o del smarves ta ka, vazhiuok, kol kruta, su laiku ishlys kas te smirdzh
Parašyta 2010 sausio 06 - 23:15
stopaTuri omeny salono, ar stopą?
galine liustra paleist dar gali...Varyk ant duobės (karštu motoru), ir su lempa sek kur bando kas lašėt. Gal kur garuojant pastebėsi...
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0