nu as kita savaite ruosiuos i Daunija.. ech geri du metai jauciu, kai nebuvau matysim, kokiu oru gausimtaiva. beje tipo kita savaite prasideda ziema danijoj.jauciu bus kaip visada.pasnigs(palys) is istirps. bjaurausi rytai buna
Važiavimo sąlygos Lietuvoje
Parašyta 2010 lapkričio 24 - 23:05
Parašyta 2010 lapkričio 24 - 23:07
a rimtai? gal koki siuntini uzsi[prasyt? o gal zieminiu padangunu as kita savaite ruosiuos i Daunija.. ech geri du metai jauciu, kai nebuvau matysim, kokiu oru gausim
TFSI lpg hibrid 147kw
parduodu devetas lengvuju automobiliu priekabas
Parašyta 2010 lapkričio 25 - 09:17
Parašyta 2010 lapkričio 25 - 10:07
chebra is Danijos velka i LT ziemines padangas, o tu atvirksciaia rimtai? gal koki siuntini uzsi[prasyt? o gal zieminiu padangu
Parašyta 2010 lapkričio 25 - 10:19
Parašyta 2010 lapkričio 25 - 10:26
nu jo,is kur weza? o jei rimtai iseitu?chebra is Danijos velka i LT ziemines padangas, o tu atvirksciai
TFSI lpg hibrid 147kw
Parašyta 2010 lapkričio 25 - 10:32
buvau nušautas lapkričio 11 d. prie Kauno išvažiavimo... Blyn koks radaras 6 ryte net nesidomejau, bet kad uždarbiavo tai 100 proc. (net nesiruošė man protokolo rašyt ir tempė guma, kol...)Nezinau ar tinkama tema, bet apie Kauno policija. Teko skaityt straipsni, kad neblogai savivaliauja, is eBAY prisipirko radaru ir taip uzdarbiauja. Lapkricio 12 teko vaziuot...
Parašyta 2010 lapkričio 25 - 12:03
Vakar buvom pirkti padangu, parveztu is DK, taip kad veza tikrai ne, sikart jokiu siuntiniu neimsiu, vaziuoju labiau paturistauti :)jei visai netycia pradeciau ir toliau vaziuoti, tada no problem koki siuntinuka isimestinu jo,is kur weza? o jei rimtai iseitu?
Parašyta 2010 lapkričio 25 - 13:22
Davei į leteną? Jei ilgai mala šūdą ir varto akis - realu, kad net negali rašyt protokolo. Yra nemažai pavyzdžių, kai pasiūlius pildyt protokolą, palinki kitą kartą atsargiai važiuot ir paleidžia.buvau nušautas lapkričio 11 d. prie Kauno išvažiavimo... Blyn koks radaras 6 ryte net nesidomejau, bet kad uždarbiavo tai 100 proc. (net nesiruošė man protokolo rašyt ir tempė guma, kol...)
Prieš kelis metus pats buvau spaudžiamas ir situacija išsivystė pakankamai įdomi. Ko pasekoje "pareigūnai" neteko darbo, o komisaras asmeniškai padėkojo. Tiesa ne Kaune veiksmas vyko, o Panevėzy
Parašyta 2010 lapkričio 25 - 13:29
nu jasna.gaila tadaVakar buvom pirkti padangu, parveztu is DK, taip kad veza tikrai ne, sikart jokiu siuntiniu neimsiu, vaziuoju labiau paturistauti :)jei visai netycia pradeciau ir toliau vaziuoti, tada no problem koki siuntinuka isimesti
TFSI lpg hibrid 147kw
Parašyta 2010 lapkričio 25 - 13:51
buvo kaip buvo. 6.00 ryte aš dar būnu komoje ir pas mane laikas suskaičiuotas sekundės dalimis, tad neturiu laiko ginčams. Realiai kasdien turėčiau mokėti, nes kasdien vėluoju (ir pasižadu kitą rytą atsikelti anksčiau bet...)Davei į leteną? Jei ilgai mala šūdą ir varto akis - realu, kad net negali rašyt protokolo.
o tai ką taip gudraus pats pasakei, kad tokia atomazga buvo?
Parašyta 2010 lapkričio 25 - 13:56
Parašyta 2010 lapkričio 25 - 14:03
Tai šią vasarą apturėjau panašų malonumą. Tris kartus paraginau man surašyt protokolą, bet niekaip neįkalbėjau... tai palinkėjo gero kelio. Kaip paaiškėjo pavarčius KET'ą namuose tai bandė mane paveikti tik įbauginimo metodu, nes KET'o net nebuvau pažeidęs ir tikėjosi gauti "į leteną". Bet iš manęs niekada to nesulauks.Davei į leteną? Jei ilgai mala šūdą ir varto akis - realu, kad net negali rašyt protokolo. Yra nemažai pavyzdžių, kai pasiūlius pildyt protokolą, palinki kitą kartą atsargiai važiuot ir paleidžia.
Prieš kelis metus pats buvau spaudžiamas ir situacija išsivystė pakankamai įdomi. Ko pasekoje "pareigūnai" neteko darbo, o komisaras asmeniškai padėkojo. Tiesa ne Kaune veiksmas vyko, o Panevėzy
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Parašyta 2010 lapkričio 25 - 14:33
Nušovė į nugarą, kai jau pradėjau greitėt gyvenvietės (Pnv raj.) gale. Pasivijo su diskoteka. Ilgai tempė gumą, gasdino didelėm baudom, bla bla bla, bet prie protokolo net neprisilietė. Daug kalbos buvo, net patys "stavkes" pasakė. Nu aš irgi primygtinai nesiūliau pildyt protokolo . Žodžiu sumą kaip ir suderėjom, tik bėda, kad grynų neturėjau Bet pasirodo tai ne bėda, iki Panevėžio "tik" 20km ir galima pavažiuot iki bankomato Net pagal banką primetė, kad geriausia būtų prie Maximos išsigrynint Atidavė dokus ir iš paskos palydėjo iki bankomato. Nu aš važiuodamas irgi nesnaudžiau. Prisiskambinau tolimam pažįstamui tuo metu Panevėžio komisarui ir išdėčiau situaciją. Privažiavus bankomatą, situacija labai greitai išsisprendėo tai ką taip gudraus pats pasakei, kad tokia atomazga buvo?
Esmė tokia, kad "pareigūnai" priklausė rajono komisariatui ir tuo metu pagal planą privalėjo būti visai kitame rajono gale. Bet anys ramiai sau uždarbiavo "žuvingoje" vietoje. Ir net norėdami surašyti protokolą, jie to negalėjo padaryti, nebent adresą klaidingai įrašytų.
Parašyta 2010 lapkričio 25 - 16:04
Parašyta 2010 lapkričio 25 - 19:46
ziurint i kuri gala dk vaziuosi, viduryje, palei Silkeburga sniego privare vietom iki keliuchebra is Danijos velka i LT ziemines padangas, o tu atvirksciai
ir salcio yra, ledas, vietiniai keliukai baisus kaip lietuvos zvirkeliai be zieminiu padangu nevaziuok zodziu vidurziemis
Parašyta 2010 gruodžio 02 - 15:25
Parašyta 2010 gruodžio 02 - 15:54
Vietomis ganetinai slidu... Bandžiau į porą posūkių "rimčiau" įvažiuoti... Bet antipraslydimas ir šypai savo padaroKaune priešpiet ėmė pustyt. Darosi slidoka.
Pažiūrėsim, ar ne veltui kelininkai pinigus ima...
Peugeot 406 3.0 V6 baracuda
Parašyta 2010 gruodžio 02 - 16:10
Šį pranešimą redagavo roccas: 2010 gruodžio 02 - 16:10
Parašyta 2010 gruodžio 02 - 17:56
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0