Jump to content

2,1td bendros problemos

• Please log in to reply
981 replies to this topic

#141 Svečias_Mancius_*

Svečias_Mancius_*
  • Svečiai

Posted 2007 December 15 - 22:57

Gal rele pakaitinimo zvakiu nedirba.

karstam varikliui kaitinimo zvakes kaip ir nelabai aktualu, greiciausiai bus oras sistemoje
  • 0

#142 Svečias_linukis2_*

Svečias_linukis2_*
  • Svečiai

Posted 2007 December 16 - 19:11

kaskada tikrinau pliusas ateina tame reikale viskas gerai su zvakem greiciausiai bus oras, o gal kuras nuseda kaskada forume skaiciau ka kaskokia kriause gali buti parejusi
  • 0

#143 DuEr

DuEr
  • Senbuviai
  • posts 439
  • Vieta:Kėdainiai
  • Automobilis:Peugeot 406, 2.1td, 97

Posted 2007 December 17 - 09:16

Prieš kurdamas pabandyk užpumpuoti kurą. Jeigu užsives iš "pol oboroto", tada kaltas atbulinis vožtuvas, kuris neišlaiko kuro prieš siurblį. Įsidėjau papildomą vožtuvėlį (jų laisvai yra pirkti). Man padėjo. :rolleyes:
  • 0

#144 Svečias_Mancius_*

Svečias_Mancius_*
  • Svečiai

Posted 2007 December 17 - 12:16

Prieš kurdamas pabandyk užpumpuoti kurą. Jeigu užsives iš "pol oboroto", tada kaltas atbulinis vožtuvas, kuris neišlaiko kuro prieš siurblį. Įsidėjau papildomą vožtuvėlį (jų laisvai yra pirkti). Man padėjo. :rolleyes:

gal galima butu suzinot kur tas voztuvelis stovi?
  • 0

#145 DuEr

DuEr
  • Senbuviai
  • posts 439
  • Automobilis:Peugeot 406, 2.1td, 97

Posted 2007 December 17 - 13:09

Variklis toks pat, tik nežinau ar ta "kriaušė" yra. Jeigu ji yra, tai prieš ją stovi įsiurbimo vožtuvėlis, o po jos išleidimo vožtuvėlis. Aš papildomą pastačiau tarp "kriaušės" ir siurbliuko, nes buvau pakeitęs nuo angliško - nepadėjo, nors tas neužsikūrimas buvo kitoks. :rolleyes:
  • 0

#146 tomux

tomux
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 101
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 406 2.1td

Posted 2007 December 21 - 18:14

dirzas buvo keistas gal pries 5000 km o gal ir maziau. ar gali buti, kad dirzas persoko del meistru kaltes? kiek galetu kainuoti karamislai? Aciu is anksto uz informacija.
  • 0

#147 BuFu

BuFu
  • Senbuviai
  • posts 779
  • Vieta:Tauragė
  • Automobilis:n/a

Posted 2007 December 21 - 18:18

tiketina, jei negerai uzdejo/itempe :wacko:
  • 0

#148 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Posted 2007 December 21 - 19:36

Benzininio įtempėjas - savaiminis (su spyruokle), o zyzelio - nežinau. Vienas karomyslas - 60 pinigų . Vožtuvas - ~25 ...
  • 0
... labai piktas diedas...

#149 Svečias_linukis2_*

Svečias_linukis2_*
  • Svečiai

Posted 2007 December 21 - 21:44

kiek isivaizduoju ta kriause tai tas aparatas kur rankiniu budu uzsipompina
  • 0

#150 antanukas

antanukas
  • Nariai
  • posts 1,797
  • Automobilis:607 2,2 HDI, 607 2.7 HDI

Posted 2007 December 21 - 23:38

oho, kaip matau sugadintos sventes, uzuojauta.
  • 0

Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..

#151 wolf

wolf
  • Forumo naujokai
  • posts 12
  • Automobilis:Peugeot, Renault

Posted 2007 December 22 - 19:47

mano pažįstamos sesei buvo analogiškas atvejis.. toks pat variklis, peršoko diržas nutrūkus generatoriaus dirželiui.. tai vyrai spėkit kiek už tvarkymą sumokėjo :D nu žinau, kad neatspėsit, tai pasakau - 2750LT už viską :mellow: taip taip, tiek :D štai ką reiškia, kai mergina į servisą nuvaro ir dar mažame mieste, kur meistrai nežino iš kurios pusės prie prancūzo prieiti.. linkėjimai tiems mažeikiškiams "meistrams" :D iš savo pusės galiu pasakyti, kad HDi'nui buvo diržas šokęs, tai kainavo 470 su darbu :)
  • 0

#152 Svečias_Timuxs_*

Svečias_Timuxs_*
  • Svečiai

Posted 2007 December 22 - 20:06

Na nereikia taip gasdinti:) Kaip tik vakar vienam pegukui 2.1 TD persokusi dirza keite. Tai buvo tik vienas (atmetejas - na kompensatorius atrodo) suduzes, tai uz jji sumokejo 70 lt , o daugiau nieko ir nereikejo keisti. Aisku gali nutikti wisko:)
  • 0

#153 wolf

wolf
  • Forumo naujokai
  • posts 12
  • Automobilis:Peugeot, Renault

Posted 2007 December 22 - 20:12

Na nereikia taip gasdinti:)

Kaip tik vakar vienam pegukui 2.1 TD persokusi dirza keite. Tai buvo tik vienas (atmetejas - na kompensatorius atrodo) suduzes, tai uz jji sumokejo 70 lt , o daugiau nieko ir nereikejo keisti.
Aisku gali nutikti wisko:)

aš turėjau omeny, kad tą pažįstamą moteriškę ne tai, kad apgavo, bet, galima sakyti, apvogė :D motyvuodami, kad čia prancūzas, detalės brangios ir išvis beveik neremontuojama :)
  • 0

#154 Svečias_Timuxs_*

Svečias_Timuxs_*
  • Svečiai

Posted 2007 December 22 - 20:30

jo tokius servizus reikia uzdaryti. O mano vienai pazystamai moteriskai uz stabdziu kaladeliu pakeitima ir vieno guolio pakeitima paeme 1000 lt;) As klausiu jos kodel taip brangiai? Sako orginales detales dejo :D Tai kaladeles uzrasytos po 170 lt:)) O masina renault 98m :D
  • 0

#155 tomux

tomux
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 101
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Peugeot 406 2.1td

Posted 2007 December 23 - 02:00

tai va. man pasake kad reikia keisti 12 karomislu ar kaip ten juos. dar generatoriaus itempeja ir abu dirzus. nors jau kaip minejau pagrindinis dirzas ir itempejai buvo keisti pries kokius 5000km o gal ir ne tiek nepravaziavau :( karomislus visus 12 gavau uz 450 lt
  • 0

#156 antanukas

antanukas
  • Nariai
  • posts 1,797
  • Automobilis:607 2,2 HDI, 607 2.7 HDI

Posted 2007 December 23 - 11:19

gal net butu pigiau imt kita varikli plika, ir pakeist.
  • 0

Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..

#157 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Posted 2007 December 23 - 11:47

Darbe tvarkė 406-ą TD. Visa problema - kreivas generatoriaus diržo įtempėjas. Diržas nusprūdo į vidinę pusę, jį pasigavo paskirstymas... Anas peršoko, bet nesuplyšo, dauguma karomyslų ir keli vožtuvai - atia... Kas baisiausia - tai jam atsitinka jau antrą kart. Įtempėją pakeitė, bet chebra vistiek nerimauja...
  • 0
... labai piktas diedas...

#158 shakilas

shakilas
  • Senbuviai
  • posts 1,115
  • Vieta:Mažeikiai
  • Automobilis: Peugeot 406 LPG

Posted 2007 December 23 - 12:09

mano pažįstamos sesei buvo analogiškas atvejis.. toks pat variklis, peršoko diržas nutrūkus generatoriaus dirželiui.. tai vyrai spėkit kiek už tvarkymą sumokėjo :D nu žinau, kad neatspėsit, tai pasakau - 2750LT už viską :mellow: taip taip, tiek :D štai ką reiškia, kai mergina į servisą nuvaro ir dar mažame mieste, kur meistrai nežino iš kurios pusės prie prancūzo prieiti.. linkėjimai tiems mažeikiškiams "meistrams" :D

iš savo pusės galiu pasakyti, kad HDi'nui buvo diržas šokęs, tai kainavo 470 su darbu :)

o tu man parasyk, koks tas servisas Mazeikiuose, bais idomu, kad kada pats ant tokiu neuztaikyciau
  • 0
Peugeot 406 rallye edition LPG

#159 Shamas

Shamas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 249
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 406 2.1TD Bosch

Posted 2007 December 23 - 13:50

Nupirkau as nauja puga :) 406 1997m. 2.1TD :lyzht: dar nespejau nieko pakeisti dbr swentes viskas uzdaryta... Taigi patikrinau tik pakaitinimo zvakes - visos veikia, vazioja idealiai, viskas super, tik kai ryte uzkuriu tai trukcioja kokias 8 sekundes poto pradeda norm dirbti, balti dumaj tik eina - cia normalu kaip zinau. Manau kad filtrai gal nekokie, nes kai oro isemiau tai purvinas buvo, iskraciau idejou atgal, kuro ir turbut nelb jau. Kaip jus manot? dekuj isanksto :)
  • 0

#160 Nerijusv

Nerijusv
  • Senbuviai
  • posts 2,079
  • Automobilis:pardaviau peugeot, išėjau į barą...

Posted 2007 December 23 - 15:28

spaudi ieskoti ir ivedi raktazodzius "oras kuro sistemoje". prasom.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users